Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207

клон ecu merc мэрсэдэс а180, а затым rimappartura

прывітанне ўсім....я пачатковец, так што будзьце паблажлівыя, я хацеў бы даведацца, дарогу я ведаю, што доўга так лягчэй.

Я заяўляю, што ўжо амаль год я зрабіла некалькі аўтамабіляў, scodifica яго пару IAW 5SF,18F, 6F развіваліся 3 pin( ёсць 2 без чаргі, і тое evuluta з чаргі), я зняў нядаўна з поспехам некалькі эрг без здарэнняў.

усе працы я факты на стале, калі магчыма вазьму поўную карту ад eeprom, або ў bdm ад ўспышкі, калі тая ж карта ляжыць, магчыма, у якой-то tricore і гэтак далей.

я не змог пакуль знайсці аўто ў мяне хто-небудзь, што мне рабіць espeirenza, з майго боку, супрацоўніцтва і тое, што, на жаль, яшчэ не дабралася!.

у любым выпадку....пасля некалькіх месяцаў вучобы зараз ТОЛЬКІ на бензін я вырашыў перапрызначыць аўтамабіль маёй спадарожніцы .....

першы раз, калі вы ішлі....але мы не гаворым дыму .....паравоз, калі штурхаеш ....але, будучы ў першы раз, калі вы не памыляецеся, вы не даведаецеся нічога, так што, у тым ліку памылкі і выходзіць, што і цягнік .

цяпер мы падышлі да машыны пытанне.

мой сябар валодае клас А180, рухавік 1.6, бензін, і, каб быць добра мне і было ПРАДАВАЦЬ MSM 1.1, то з інтэграваны датчык выдатку паветра!.

Частка пашанцавала, што мантуе 29F200 ад amic, таму для scodifica ў dissaldi і я раблю тое, што мне трэба, не патрабуецца эмулятар.
    Так я і думаў зрабіць!

гэтыя ecu у мяне ёсць 2 аднолькавых, і ідэя гэтага мой сябар будзе трымаць арыгінал у выпадку продажу або паломкі і кланаваць іншы, а потым нам крокам.

такім чынам, падвядзем вынік.

1: 2 ecu ПРАДАВАЦЬ msm 1.1 з eeprom am29f200 аднолькавых спадзеючыся, той жа рэвізіі hw.
    2: арыгінал застаецца як і
    3: разбіраць eprom ад арыгінала, кланаванні і праграмы, другі ecu.
    4: тэст-ecu кланавання і калі я крокам.

у гэтым і ідэя.

але не знайшоўшы не зрабіў і, маючы мала вопыту, не з'яўляюцца, як вы б иммо!

2 пытанні, каб ведаць, калі я ў пекла ты трапіў у нейкі казіно!

1 : і можна гэтую аперацыю без сучка і задзірынкі??
    2: калі я магу атрымаць карту ад ecu кланавання праз паслядоўны порт з galletto V54?

нагадаю, што я ў пачатку шляху, так што калі хто-то і так ласкавы, каб даць мне які-небудзь асвятлення не рабіць я ведаю ўсё, я быў бы вам удзячны

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    без крыўд, але ўлічваючы, што ты пачатковец, ідзі прадстаўляць у адпаведны раздзел.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    без крыўд, але ўлічваючы, што ты пачатковец, ідзі прадстаўляць у адпаведны раздзел.
    "ідзі!!!".....мы пачынаем добра.

паважаны ugo boss.....graze прыветлівым.

дзякуй, добра так.

я ўжо зразумеў.

з павагай.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў MustangGT Visualizza Messaggio
    "ідзі!!!".....мы пачынаем добра.

паважаны ugo boss.....graze прыветлівым.

дзякуй, добра так.

я ўжо зразумеў.

з павагай.
    я таксама напісаў "без крыўд" дык вы не зразумелі царквы бітай, у любым выпадку, вы робіце тое, што вам здаецца, я ніхто тут, на форуме, і мой хацеў быць мілы савет, табе не спадабалася? я нічога не магу парабіць.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    добры дзень, вы маеце рацыю, іван ... і калі выкарыстоўваць тэрмін ідзі не сказаў у грубай манеры або грубы, але толькі таму, што шмат людзей піша і не чытаць правілы, калі ласка, выкарыстоўвайце форум, як ён хоча, не так, трэба чытаць правілы і прытрымлівацца ўсе рэчы, якія там напісаныя, і вы ўбачыце, што вы будзеце паважаць і рэкамендуецца, я нават падпісаўся нядаўна, і былі добрыя да мяне, таму што я прачытаў правілы і ў мяне паважаеце ..
    мы робім выгляд, што не ты цяпер шануй правілы, так як вы лепш разумееце, як гэта працуе, і вы ўбачыце, што вы знаходзіцеся добра на гэта нічога не адбылося
    прывітанне добры вечар

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    добрай раніцы, не ў кантэксце, што ён мае рацыю, і я чытаў правілы, справа ў тым, што я прэзентацыю я зрабіў, але я не ведаю, па якой прычыне не размешчана і не заўважыў і не апраўданне, я ўсё праверыў, перш чым irscrivermi.

нормаў, але я пішу першы пост і адразу праверыць, калі я зрабіў слайд-шоў, з майго боку "ідзі" ... ".....
    але нічога, я перарабіў прэзентацыя не ce праблему.

дзякуй carfree.....добры дзень.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    А tuttovquello, што вы напісалі, улічваючы, што вы можаце зрабіць праз obd раю nn палегчыць сваё жыццё з яго ecu ж чытайце ўратуе, на врі, і откорректируйте ў выпадку продажу, даруй крычы, прывітанне, добры вечар

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    Citazione Першапачаткова Напісаў carfree Visualizza Messaggio
    А tuttovquello, што вы напісалі, улічваючы, што вы можаце зрабіць праз obd раю nn палегчыць сваё жыццё з яго ecu ж чытайце ўратуе, на врі, і откорректируйте ў выпадку продажу, даруй крычы, прывітанне, добры вечар
    І вы старайцеся адкрыць, отпаять кланаваць і ўсё ж праз obd чытаць крычы ты выратавала яго змяніць і напісаць, што ў выпадку продажу, даруй крычы, стоп.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў carfree Visualizza Messaggio
    І вы старайцеся адкрыць, отпаять кланаваць і ўсё ж праз obd чытаць крычы ты выратавала яго змяніць і напісаць, што ў выпадку продажу, даруй крычы, стоп.
    развагі, што паходзіць, але арыгінальную хоча трымаць orinigale!....

дзякуй за савет, цяпер я бачу, пераканаць яго, і гэта выратуе мяне ад працы, эксперты гэтага мне не хапае, але і тое, што доўга і бачыў, што і я хацеў бы пазбегнуць менавіта ўсё робіце праз паслядоўны порт.

дзякуй, вельмі добры.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    Citazione Першапачаткова Напісаў MustangGT Visualizza Messaggio
    развагі, што паходзіць, але арыгінальную хоча трымаць orinigale!....

дзякуй за савет, цяпер я бачу, пераканаць яго, і гэта выратуе мяне ад працы, эксперты гэтага мне не хапае, але і тое, што доўга і бачыў, што і я хацеў бы пазбегнуць менавіта ўсё робіце праз паслядоўны порт.

дзякуй, вельмі добры.
    Але калі ён хоча, скажы яму даруе.крычы здарылася нічога.лушчак.хутчэй за ўсё.што-то

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •