Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 35

Абмеркаванне: Капіяванне файла аўто

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312

Капіяванне файла аўто

Усім прывітанне, хлопцы, я хацеў спытаць сёе-што, маючы дзве машыны роўныя па пытанні una147 1.9, 120 л. с., можна ўзяць яго карту, змяненне і загрузіць яго на іншы? Я недзе чытала на форуме, што трэба было спачатку чытаць арыгінал, чым іншыя аўто, а потым рабіць справы..c і хто-то мне можа растлумачыць?дзякуй усім і buonaseraa сярод

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    прачытаць арыгінал да кожнага, што неабходна, затым вы павінны праверыць, ці, калі як sw аднолькавыя, і ў гэтым выпадку вы можаце напісаць яго на гэтай машыне (на іншых няма) у адваротным выпадку трэба скапіяваць змены на арыгінальны файл, які вы чытаеце.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    прачытаць арыгінал да кожнага, што неабходна, затым вы павінны праверыць, ці, калі як sw аднолькавыя, і ў гэтым выпадку вы можаце напісаць яго на гэтай машыне (на іншых няма) у адваротным выпадку трэба скапіяваць змены на арыгінальны файл, які вы чытаеце.
    Менавіта бруна скапіяваць параметры, але вы можаце зрабіць гэта непасрэдна або ўручную для кожнай карты ? Добрай раніцы ўсім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    гэта лёгка вы можаце зрабіць гэта ў паўсекунды

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    праверыць, калі лічбы sw і hw роўныя, у адваротным выпадку, калі ты ecm скапіюйце файлы крокам і дадайце іх у файл ...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Прывітанне carfree і калі сонца hw роўная sw няма? Што я раблю, я чытаю арыгінальнай карце, затым з ecm як скапіяваць крокам?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    ах так, прабач, я быў няправы, я не павінен быў пісаць на ecm адкрыйце файл спачатку, потым ..
    у левым верхнім куце, гл. файл націскаеце і знаходзіце зводка крокам .. і адтуль ты ўсё

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў carfree Visualizza Messaggio
    ах так, прабач, я быў няправы, я не павінен быў пісаць на ecm адкрыйце файл спачатку, потым ..
    у левым верхнім куце, гл. файл націскаеце і знаходзіце зводка крокам .. і адтуль ты ўсё
    І вельмі зразумелы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    адкрыць ecm дадайце зыходны файл і файл mod, нават калі яны не маюць тыя ж нумары .. справа адразу ставім мод-файлы, якія ён убачыць, што ў якая нагадвае вафлі карт гл. v, што будзе азначаць карты змяніць у файле mod, які вы ўвялі, адразу пацвердзіў тое, заўсёды павінен быць на галоўным экране ў правым перайсці на файл агляд крокам захаваць і захаванасці практычна карты файла мод ... потым адкрыць з дапамогай ecm толькі файл крычы, ідзі заўсёды на файл крокам агляд, шукаеш файл крокам, што ты выратаваў зрабіце "ужыць", затым ок, затым зноў на файл робіш захаваць eprom зменены і гульня зробленая ..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    я спадзяюся, што было ясна ....

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання