Ты маеш рацыю, на самай справе, гледзячы на BP розных карты, не центрируют нічога з тым, што вы бачыце ад драйвера. Максімальна выкарыстоўваць для вымання адрасоў некаторых картах.
Прывітанне, ты нарэшце-то выпраўленая памылка, з-85mm3? я таксама ў такой жа сітуацыі. Больш таго, я не магу, хоць карту я патрабую трохі больш.
Прывітанне, Джэк, я не хачу мець рашэнне, але, калі я выкажу некалькі пытанняў, маглі б вы сказаць мне вашыя думкі з гэтай нагоды?
Я trove карту уласцівыя авансаў, 5 у паслядоўнасці, дзе першыя 3 і карысна падняцца да 80 і чацвёрты (думаю, пасля ін'екцый), узыходжанне на 85. Зрабіўшы ўсе разлікі паміж градусаў апярэджання і працягласці ўпырску, я заўважыў, што на абарачэннях 3750 з iq вышэй 70, фазы ўпырску пачынае жахліва, каб прадбачыць. Проста каб даць некалькі прыкладаў:
Да 3000 аб / МІН я загадзя для IQ 80 каля 14 градусаў, у той час як тэрмін для гэтага IQ складае каля 19 градусаў.
У 3750 АБАРОТАЎ у хвіліну я загадзя для IQ 80 каля 22,5 градусаў, у той час як тэрмін для гэтага IQ складае каля 21 градусаў.
Да 4000 аб / МІН я загадзя для IQ 85 каля 28 градусаў, у той час як тэрмін для гэтага IQ складае каля 22\23 градусаў.
Я думаю, што правільна розныя пераўтварэнні, калі б гэта было так, можа быць, што ін'екцыі гэта так загадзя, каб завяршыць 4\6 градусаў да ВМТ пасля 3500 аб / МІН для высокіх IQ? Так што мой пытанне IQ абмежаванай можа залежаць ад гэтага фактару або проста ёсць карты, якія абмяжоўваюць?
Прабач, але калі яго галава стукнулася месяцы і месяцы, спрабуючы зразумець, што можа быць потым не раскрывае онлайн на першым, што прыходзіць, калі няма-усе будуць ведаць, рабіць усё, што вы хочаце, каб у карты.., што мне не здаецца вельмі неабходная для тых, хто там працуе кожны дзень..
Няма, авансы не цэнтруюць, на некаторых sw есць 5 карт (акрамя 5 для рэгенерацыі), у той час як на іншых ёсць 6 карт (тыпу на файл у маёй джульеты), пасля llimitatore знайсці іншую карту загадзя, што зша пасля запыту на 260 нм, як карта не падобны на іншыя часткі менавіта ў зоне высокіх абаротаў, калі зрабіць log, вы ўбачыце, што да 4000 абаротаў, у вас ёсць 20 градусаў, мне здаецца, з запасаў. На картах не апошняя карта ў поўнай нагрузцы я думаю, што гэта ўсё, што ў залежнасці ад iq арыгінальны і, падняўшы iq абудзіўшы абмежавальнік iq знаходзіцца авансы занадта высокія.. Да 4000 абаротаў, калі вядома значэнне 28 градусаў-гэта для 85mm3, але з запасаў тых колаў таму 70mm3 не 85
Зрабіце лог са склада, выбраўшы абаротаў рухавіка, iq галоўнае, загадзя асноўны і час асноўнага ўпырску, і вы ўбачыце, як добра працуе.. у любым выпадку да 4000 абаротаў, заканчваецца, добра ці дрэнна ў вмт і толькі пасля 4000 пачынае скончыць да вмт
На мяне 5 карт, апошнія 4 ВР аднесеных да IQ 65 70 75 80. У 70x4000Rpm ён загадзя 23,5 працягласцю 20, у 70x4250Rpm ён загадзя 27 працягласць 21. Падняўшыся з апошніх 2 ВР (75 і 80), 4000Rpm я загадзя 28 ВР ад папярэдняга (3750Rpm пачынае расці). Першапачаткова вы маеце рацыю ў тым, што на гэтых абарачэннях не даходзіць да больш чым 70. У любым выпадку я перарабіў авансы, улічваючы, што да 80\85 IQ нам прыбыцце, па меншай меры, да чацвёртай перадачы, і на самай справе на роўных IQ рухавік, мне здаецца, расці хутчэй. Я пайшоў толькі, каб змяніць, дзе авансавыя плацяжы былі вельмі высокімі, спрабуючы трымаць сябе ў больш або менш 1\2 градусаў да ВМТ. Я не ведаю, калі гэта правільна, як логіка, я ўзяў прыклад з карты Ori майго GT 1900 года, дзе авансавыя плацяжы заканчваліся прыкладна на пару градусаў да ВМТ, і, чытаючы некаторыя вельмі цікавыя дыскусіі на форуме, дзе ты таксама ўмяшаўся. Я спадзяюся, што як логіка правільная, не хацелася б прабіць рухавік.
Для таго, што машына абмяжоўвае у пятай і шостай, я раблю часопісаў і доказаў на картах лямбда і на некаторых картах пасля таго, як тыя па запыце пара на педаль, я даў вочы на тое, што з 159 з такім жа рухавіком, і я ўбачыў некаторыя адрозненні. Здаецца, што на паніжаных перадачах не паспявае абмежаваць, а ў тых самых выпад. Акрамя таго, мне здаецца (я не ўпэўнены на 100%), што абмяжоўвае пэўнага IQ, на самай справе ў карту, што я, як мяжа 85 мяне проста 75 да прыкладна 4000 абаротаў у хвіліну. У адным выпрабаванні, дзе ў мяне было ўстаноўлена ў 90-х мне было 80, але ў гэтым не ўпэўнены. Я не магу зрабіць логі кожны дзень і, магчыма, каму стан змяняецца.
Не праблема, правільна я разумею, свой выбар. Гэта значыць, што калі я не знайду рашэння, я, мабыць, адкрыю 85mm3 :-) хоць пасля 3500rpm падае трохі.
Усе роўна дзякуй