Старонка 7 з 18 PrimaПерад ... 5678917 ... АпошняеUltima
Вынікі з 61 па 70 з 178
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Калі вы можаце зрабіць лог з МНС (multiecuscan + elm327) гэта было б лепшае, што вы можаце прымацаваць яго і паглядзім, mpo, які спалучае ў машыну..
    Дай мне ведаць, што тут і далей мы прыблізна ў ****будзем я і ты.. цяпер я абгон і мяне вучыш, ты што-то яшчэ са мной!
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    На жаль, я батарэю наўтбука часавым поясе, і я чакаю, што прыйдуць да мяне...на новы ноўтбук з Windows 8.1 elm не хоча ведаць...я лічу, што для таго, каб пачаць вучыць што-то гэта прыйдзецца прайсці яшчэ шмат часу, ха-ха ты занадта наперад, і брава! Цяпер я вярнуся да працы! І таму, што пасля я павінен шукаць у запасных, што ён усё яшчэ адкрыты, я паліўны фільтр памяняў два тыдні таму, што губляе!!!і, дарэчы, я таксама павінен з'ехаць у адпачынак праз пару дзён!! Cribbiooo

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    На жаль, я батарэю наўтбука часавым поясе, і я чакаю, што прыйдуць да мяне...на новы ноўтбук з Windows 8.1 elm не хоча ведаць...я лічу, што для таго, каб пачаць вучыць што-то гэта прыйдзецца прайсці яшчэ шмат часу, ха-ха ты занадта наперад, і брава! Цяпер я вярнуся да працы! І таму, што пасля я павінен шукаць у запасных, што ён усё яшчэ адкрыты, я паліўны фільтр памяняў два тыдні таму, што губляе!!!і, дарэчы, я таксама павінен з'ехаць у адпачынак праз пару дзён!! Cribbiooo
    Ідзі спакойна, ніхто не бяжыць за!
    Для таго, каб фільтр вы праверылі пляцоўка ў цэнтры паміж фільтрам і "вечка", што не зламаў або перамешчаны або адсутнічае?
    Дзіўна, што губляе так шмат для.. як правіла, ён робіць гэта, каб занадта вялікі ціск (але я не думаю, што гэта адбылося, што карта ў парадку) або для гэтага ўшчыльнення..

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Няма tranky гэта проста бракаваны фільтр,на мой аўтамабіль, падобны на ваш, ў 147, але не ў жыцці,мае напрамую сувязі, дэталі для трубаправодаў і губляе там, дзе ёсць і вечкі, якія прыціскаюць...потым я выявіў гэта ўчора, перш чым перапрызначыць, такім чынам, не залежыць, вядома, ад мапе. Вяртаючыся да прамовы, Dell, аўто з Dpf, я выдаліў ўжо некалькі гадоў з'яўляецца занадта Паршывы дня і не больш!

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    для карт, turbo ад вас, згаданых ідуць на змяншэнне, залезці iq так moddo ў мінус зніжэнне 12,5 % дакладна?здаецца, карты, vgt, ці я памыляюся?

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    для карт, turbo ад вас, згаданых ідуць на змяншэнне, залезці iq так moddo ў мінус зніжэнне 12,5 % дакладна?здаецца, карты, vgt, ці я памыляюся?
    Мне таксама так здаецца, а вы, але не рабіць гэта ў працэнтах ад вр..
    Прагледзець мінімальнае і максімальнае значэнне і выберыце свой крок.. у тэорыі вы можаце нават хай і ад часопіса, паглядзець, калі пік турбіны, калі шчупак сістэм, дзе пік, а пакінуць так.
    Але, будучы карта studio, лепш падняцца і паглядзець на логі паводзіны.. сапраўды бліжэйшыя часопісаў яшчэ vgt, авансавых плацяжоў, тэрміны больш чым prx rail, iq і prx турба..
    большага інфармацыя заўсёды лепш

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Было б цікава ўбачыць, калі павелічэнне часу, вы бачыце ў часопісе.. на мой я паставіў +2° о, але ў часопісе заўсёды на парозе крычы..
    Хто ведае, калі есць нейкі абмежавальнік дзе-тое, што вызначае блок...

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Мне таксама так здаецца, а вы, але не рабіць гэта ў працэнтах ад вр..
    Прагледзець мінімальнае і максімальнае значэнне і выберыце свой крок.. у тэорыі вы можаце нават хай і ад часопіса, паглядзець, калі пік турбіны, калі шчупак сістэм, дзе пік, а пакінуць так.
    Але, будучы карта studio, лепш падняцца і паглядзець на логі паводзіны.. сапраўды бліжэйшыя часопісаў яшчэ vgt, авансавых плацяжоў, тэрміны больш чым prx rail, iq і prx турба..
    большага інфармацыя заўсёды лепш
    Tranky я падняўся ў апошнім слупку працэнт вр, г. зн. 12,5 я яшчэ не прачытаў ваш савет...што вы кажаце, я спрабую, так?ці крычы, а то адчуваю?крычы, я значэння iq максімальны, пачынаючы ад мінімальнай 7181 максімум 1966 у той час як mod пачынаючы ад 6283 у 1720. можа быць, лепш вярнуць ці іншым модом менш я не хацеў бы, што турба я перагнала хао

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Было б цікава ўбачыць, калі павелічэнне часу, вы бачыце ў часопісе.. на мой я паставіў +2° о, але ў часопісе заўсёды на парозе крычы..
    Хто ведае, калі есць нейкі абмежавальнік дзе-тое, што вызначае блок...
    І замагільнага жыцця дыягназ заўважым розніцы?

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    І замагільнага жыцця дыягназ заўважым розніцы?
    У вядомых вельмі.. аўтамабіль больш нервовая, крануўшы дасягненняў

Tranky я падняўся ў апошнім слупку працэнт вр, г. зн. 12,5 я яшчэ не прачытаў ваш савет...што вы кажаце, я спрабую, так?ці крычы, а то адчуваю?крычы, я значэння iq максімальны, пачынаючы ад мінімальнай 7181 максімум 1966 у той час як mod пачынаючы ад 6283 у 1720. можа быць, лепш вярнуць ці іншым модом менш я не хацеў бы, што турба я перагнала хао
    Мяняецца толькі плошча новага IQ, пакінуўшы ўсё астатняе.

Старонка 7 з 18 PrimaПерад ... 5678917 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •