ах невялікая промах..
Усталюйце НА вр абмежавальнікі rail, не трэба мяняць!
ах невялікая промах..
Усталюйце НА вр абмежавальнікі rail, не трэба мяняць!
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Дзякуй за падтрымку tranky цяпер я вярнуся на працу і ўсё выпраўлю,што тычыцца крывых да egr не ведаю,што гэта, сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, я eliminatp з раз, і я думаю, гэта было праграмнае забеспячэнне, каб зрабіць гэта змена ..., каб абмежавальнік на нізкіх абарачэннях, зараз я ўсё выпраўлю, але на сёння прычыны 1500 абаротаў?
Tranky для rail я толькі што заўважыў прыступку, што я зрабіў, ад 870 бар prx rail да 1200 бар біта наступнай...глею гэта значэнне прыводзіць крывыя, больш блізкія да іх форме? Я кажу аб карце па адрасе 1fafcc, што мой драйвер выклікае prx rail аб'ектыўнай.у talé карце прыступка-гэта да 3000 абаротаў у хвіліну і 30mm3 Iq, дзе значэнне ў карце 8700 г. зн. 870bar...у карце, а не па адрасе 1fb840, што драйвер называецца "ціску ў рампы (map1/1)" у 3000 абаротаў у хвіліну і 30 Iq я лічу, 12800 г. зн. 1280 бары, як вы растлумачыце ўсю гэтую розніцу? Я для выпадку карты ў залежнасці ад тэмпературы ці яшчэ чаго? Ідуць модом? Ці я памыляюся ў трактоўцы?
Абнаўленне, я спрабаваў гэты файл пасля выпроствання і аўто з часопіса не ўпырсквае больш за 71 мм3 rail дасягае 1650 пастаянна і, такім чынам, я думаю, есць які-то іншы абмежавальнік, цяжка высачыць ...пасля таго як я вярнуўся крыло свайго даследавання
Пошта часопіс, што карта, што заўтра ўбачу.
Для IQ можа быць ад многіх фактараў мяжа, але без файлаў і ўвайсці я магу сказаць мала.
Карты для вас, апісанне я не ведаю, калі шчыра.. Заўтра лепш бачу, і я бачу, што я ведаю, што табе сказаць.
Ваш пост усе мы ведаем, што мы гаворым.
Што вы выкарыстоўваеце, каб увайсці?
На карце не дакранайцеся значэння ў Рампы ўжо разлічаны на IQ вызначаны, але разлічвае толькі новыя ВР для новыя IQ.. Не закранаючы іншы, і мы бачым, дасягненні 90mm3
tranky для часопіса я выкарыстаў дыягназ, што ў мяне ў майстэрні,brainbee, з якой, аднак, я не захаваў часопіс з-за адсутнасці часу,я абмежаваны ў манітор розныя значэнні, і я заўважыў, што пік ўводзяць 71 мм3, у той час як у рампы было пастаянным да значэння каля 1650 бар так што гэта не праблема ціску...турба-роўна па карце, то на дадзены момант праблемы, ці вы ў нейкі абмежавальнік або трэба падправіць якой-то іншы Бп для разблакоўкі 90mm3.Прыкладаю зараз карту, што я адчуўDELTA_ORI_BP90MM3 ад testare.rar .за рулём то вельмі спакойны,не агрэсіўны, здаецца, амаль "крычы". З старая карта, што я (балюча, вядома) ідзе значна больш, з 80 мм3 прыкладна(па маіх падліках, падманваючы час).
але ты dpf на аўтамабілі?
1F0B46 + 1F1256 ідуць маштабаванне,.. бачыў, што змянілася ў апошні вр ад 80 да 90 (+12,5%) чаму б не змяніць нават у апошні слупок крывых?
бачыш, добра, калі павялічваюць або памяншаюць на большы iq.
Для астатніх я прыкладаю які-то мод, без, што я цябе апісваю id і як яго змяніць.. ты ўбачыла першай.
Па мне, гэта правільна таксама змены крутоўнага моманту для руху, што па змаўчанні ў вас нізкі на нізкіх перадач і адрэгулюйце на нагу на педалі газу.. астатняе ты бачыш, і паспрабуйце зрабіць лог.. іншага я не бачу, вы можаце змяніць яго iq. на выгляд выглядае ўсё, адмыкнутая так..