Першапачаткова Напісаў
giuseppe89
прывітанне tranky я, аналізуючы файл, які табе зрабіў, і ў мяне некаторыя сумневы з нагоды наступных карт:
1D56C0 ў восі АБАРОТАЎ у хвіліну, у той час як у іншай не ведаю...здаецца, абмежавальнік крутоўнага моманту, але я не зусім зразумеў,нават таму, што ты ўстанавіў на 9000 супраць сваіх 7700 крычы.Я думаю, паказвае на IQ, але калі б гэта было так, таму што ты не разабраўся ў 90mm3 калі ваша карта зробленая для 100mm3?
1D9BB0 знайсці іншы абмежавальнік крутоўнага моманту настроены на гэты раз у 100 мм3, праўда?
1F4188 я ў восі кручэння і многае іншае, што я не ведаю,ад значэнняў, калі яны былі ў ясна, я думаю, гэта атмасферны ціск?я думаю, lim. Press. turbo, і я бачу, што вы павялічыць ліміт 0,1 бар. гэта правільна?
1FA59E Я АБАРОТАЎ у хвіліну, і ціску ў рампы, так што я думаю, гэта абмежавальнік ціску ў функцыі я не ведаю, што
1FA7C8 Абмежавальнік ціску ў рампы настроены заўсёды на вышыні 1700 бар
1FAF04 іншы абмежавальнік rail.
tranky вядома, што многія вр устаноўлены ў 9000 я іх пакінуў так,не ўплываюць на iq для ін'екцый?потым заўважыў, што я даў максімум 60 ачкоў ціску турба,вы разлічылі гэта павелічэнне, ці ты даў падставу для таго, каб потым адаптавацца пасля магчымага часопіса? здаецца, quizzettone даты незлічоныя пытанні хахаха
я забыўся, што я бачыў, што падчас вы далі адзін і той жа працэнт, што вы далі ў вр так і робяць, адэкватна 100mm3 у карты ў залежнасці ад старых 90?