Старонка 4 з 18 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima
Вынікі з 31 па 40 з 178

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуй tranky сёння ўвечары, калі я магу, я даю яму паглядзець, і я пачынаю ўсё працуе, хоць цяпер я ўсё яшчэ на працы і ў мяне яшчэ на некаторы час...хоць, калі не памыляюся, раз яны ўжо палічаныя да 90 мм3, то ці пакінуць так? Я ведаю, што я павінен карэктаваць толькі рэшту

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Пацвярджаю, карта разлічана на вр ад 1807 бар і 90 мм3 такім чынам, каб пакінуць у...крок да рампы цяпер

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Хлопцы, у мяне ёсць сумненні,я settings карту педаль, каб патрабаваць 90 мм3, г. зн. каля 450 nw.я заўважыў, што ад врі запыты больш лічу абаротаў рухавікоў на сёння, каб потым размазаць меры, залезці абаротаў...мне цікава, ці магу я патрабаваць 90 мм3, нават на абарачэннях вышэй? Таму што серыі ён, такім чынам, патрабуе нізкіх да высокіх? Для таго, каб пазбегнуць пашкоджанняў? Вы кажаце, што я павінен даць крокам у той жа працэнт, дазваляючы такім чынам, гэты "нюанс"на скокі абаротаў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Хлопцы, у мяне ёсць сумненні,я settings карту педаль, каб патрабаваць 90 мм3, г. зн. каля 450 nw.я заўважыў, што ад врі запыты больш лічу абаротаў рухавікоў на сёння, каб потым размазаць меры, залезці абаротаў...мне цікава, ці магу я патрабаваць 90 мм3, нават на абарачэннях вышэй? Таму што серыі ён, такім чынам, патрабуе нізкіх да высокіх? Для таго, каб пазбегнуць пашкоджанняў? Вы кажаце, што я павінен даць крокам у той жа працэнт, дазваляючы такім чынам, гэты "нюанс"на скокі абаротаў?
    Не спадзявацца на карту, так як мае устаноўленыя значэння ад мамы bosch, што, разлічаныя з стехиометрические каэфіцыенты ідуць, каб кампенсаваць любыя лямбда і многае іншае са значэннямі ад маштабу, калі ты іх бачыць толькі на той карце...
    Трэба зрабіць прыгожую табліцу ў excel з усімі карты, якія былі змененыя, і наладзіць у першую чаргу адносіны стехиометрической эквівалентна 1, а затым-у stechio.. ўсталяваць карты нм/iq, або ў выпадку паступлення да 90mm3, якія вы хочаце надаць.
    Бачыў, што ад таго, як вы кажаце (я не адкрыў карту цяпер, таму я кажу для крэдыту тое, што вы кажаце) да 450 у 90mm3, гэта азначае, што ў схеме % ад кожнай горы для rpm павінен падняцца ў крывой, каб атрымаць тое iq на поўную магутнасць (да 100%) і захаваць значэнне Ў ад 1500rpm ніжэй, каб пазбегнуць пашкоджанняў.
    Памятаеце, рызыкі больш ты іх, змяніўшы нізкіх абарачэннях (вядома, хто-то не пагадзіцца, але я бачу, так і ад таго, як я вывучыў досыць пацверджана.)
    Калі ў вас ёсць іншыя сумненні знікнуць, і мы бачым, як bypassarli
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Tranky з гэтым паведамленнем, ты прымусіў мяне заўважыць, што я быў няправы...неадкладна выправіць тое, што я сказаў раней,я зразумеў, што на карце з/iq 450 nw мне патрабуецца ад 100 мм3, да 95.9mm3 так што я памыляўся, кажучы, што я не атрымліваю 450 nw з 90mm3 ад мяне выкарыстоўваць, я буду выкарыстоўваць гэтыя значэння для рэалізацыі новай карты педаль.Гэта пасля таго, як вы стварылі карту Ў табліцы l на exel, як вы параілі, улічваючы, што ў мяне ўсё пад вокам моцна дапамагае не маючы драйвераў...рыхтую ўсё, і я принимаюсь за працу!!забыўся, я дзякую цябе зноў і я разумею, што мне яшчэ трэба многае даведацца ад людзей, як ты!але колькі вы ведаеце? Хе-хе я ў даўгу!!добры вечар!

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Tranky з гэтым паведамленнем, ты прымусіў мяне заўважыць, што я быў няправы...неадкладна выправіць тое, што я сказаў раней,я зразумеў, што на карце з/iq 450 nw мне патрабуецца ад 100 мм3, да 95.9mm3 так што я памыляўся, кажучы, што я не атрымліваю 450 nw з 90mm3 ад мяне выкарыстоўваць, я буду выкарыстоўваць гэтыя значэння для рэалізацыі новай карты педаль.Гэта пасля таго, як вы стварылі карту Ў табліцы l на exel, як вы параілі, улічваючы, што ў мяне ўсё пад вокам моцна дапамагае не маючы драйвераў...рыхтую ўсё, і я принимаюсь за працу!!забыўся, я дзякую цябе зноў і я разумею, што мне яшчэ трэба многае даведацца ад людзей, як ты!але колькі вы ведаеце? Хе-хе я ў даўгу!!добры вечар!
    Да гэтага часу дакладна не, як крыніца.. я Не вялікі ёмістасці на сённяшні дзень, але тое, што ведаю-падзялюся з задавальненнем, нават для таго, каб мець параўнанне.
    Аб карце, нм/IQ не трэба вылічаць хто ведае, што.. вы самі вырашаеце, калі заўгодна нм на колькі IQ супадаць.
    У тэорыі вы карыстаецеся часта рабіць, што значэнне апошняга ў карту, што часта адпавядае прыкладна 76mm3 на 350 дзеліцца мм3 IQ і памножыць на нм, які вы хочаце стварыць і ўсталяваць карту педаль на IQ, якія вы хочаце.
    Але не з'яўляецца абавязковым альпініст у % па нм спекуляваць на % IQ.
    Толькі ў мяне няма часу кідаю на вока на карту і дам савет больш рэальны і менш тэарэтычная.
    О, прыведзеныя ў табліцы карты 2d на... і г. Д. Але, як вы ідзяце!?!?
    Выкарыстоўваць winols, па меншай меры, для капіявання табліц
    Добрая праца Giusé !

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Маючы час, я зрабіў непасрэдна файл-мод, з адносіны прырашчэння для 100mm3, адмыкнутая абмежавальнікі rail і iq..
    Убачыць яго і праверыць змены, якія, магчыма, я мог бы нават быць няправільным, так як без драйвераў na пагоня за прывідам..
    Карты дасягненняў вы дзіўныя.. у кропку усе карты, у вас значэнне абсурдна, і я не разумею логікі.. мы хацелі б уласны драйвер для ecu!
    Вывучаў гэты мод, параўноўваючы яго на свой і глядзець разлікі рабіць.. калі не разумееш, то скажы мне, што я растлумачу лепш.
    (не магу прымацаваць файл з гэтага акна ў правым ніжнім куце... выправіць гэта? Дзякуй!!!)
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    ах, я забыўся.. мод зроблены не з і г. д. такім чынам, кантрольная сума вылецеў.. так гэта проста ад параўнання

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Вау tranky вялікі дзякуй!!!!я не дома цяпер, але, нарэшце, я ў адпачынку, і я некалькі дзён ****** нарэшце-то...заўтра я пастаўлю і гляджу, каб добра. Што тычыцца карты, авансы, памножыўшы кожны сцяжок на нумар, які я напісаў некалькі пастоў таму я лічу, значэння ў любяць ці, па крайняй меры, я думаю, таму што, параўноўваючы іх са значэннямі брава 150 л. с. без кіроўцы мець аднолькавыя значэння тыпу' і 43 у адпаведныя палі ў 1.01 градусаў...і так я апынуўся каэфіцыент пераўтварэння.Тады логіка яшчэ я павінен разумець, каб добра.заўтра я преобразую усе значэння і стварылі табліцу ў excel з тым, каб мець больш дакладнае ўяўленне і прамой авансавых плацяжоў

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    прывітанне tranky я, аналізуючы файл, які табе зрабіў, і ў мяне некаторыя сумневы з нагоды наступных карт:
    1D56C0 ў восі АБАРОТАЎ у хвіліну, у той час як у іншай не ведаю...здаецца, абмежавальнік крутоўнага моманту, але я не зусім зразумеў,нават таму, што ты ўстанавіў на 9000 супраць сваіх 7700 крычы.Я думаю, паказвае на IQ, але калі б гэта было так, таму што ты не разабраўся ў 90mm3 калі ваша карта зробленая для 100mm3?
    1D9BB0 знайсці іншы абмежавальнік крутоўнага моманту настроены на гэты раз у 100 мм3, праўда?
    1F4188 я ў восі кручэння і многае іншае, што я не ведаю,ад значэнняў, калі яны былі ў ясна, я думаю, гэта атмасферны ціск?я думаю, lim. Press. turbo, і я бачу, што вы павялічыць ліміт 0,1 бар. гэта правільна?
    1FA59E Я АБАРОТАЎ у хвіліну, і ціску ў рампы, так што я думаю, гэта абмежавальнік ціску ў функцыі я не ведаю, што
    1FA7C8 Абмежавальнік ціску ў рампы настроены заўсёды на вышыні 1700 бар
    1FAF04 іншы абмежавальнік rail.

tranky вядома, што многія вр устаноўлены ў 9000 я іх пакінуў так,не ўплываюць на iq для ін'екцый?потым заўважыў, што я даў максімум 60 ачкоў ціску турба,вы разлічылі гэта павелічэнне, ці ты даў падставу для таго, каб потым адаптавацца пасля магчымага часопіса? здаецца, quizzettone даты незлічоныя пытанні хахаха
    я забыўся, што я бачыў, што падчас вы далі адзін і той жа працэнт, што вы далі ў вр так і робяць, адэкватна 100mm3 у карты ў залежнасці ад старых 90?

Старонка 4 з 18 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •