Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 18 з 18
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў giary74 Visualizza Messaggio
    Добры вечар, сябры,
    прабачце, калі адкрываю гэтую тэму, але ў той жа час, хто-то знайшоў рэзервовага капіявання ў bdm, гэта блок кіравання?
    Здавалася, вырашана з дапамогай рэзервовага капіявання ў момант 51784562 6F3.PB25-ложак у BDM і scodifica... машына ідзе добра, але клімат-кантроль не працуе. Бартавы кампутар распазнае ўсе перыферыйныя прылады без анамалій.
    Пытанне: вы Не можаце, што дадзеныя ў eeprom, калі іншы камплектацыі, можа быць, з кандыцыянерам, кіраўніцтва, прычына, па якой не сумяшчальна з гэтай версіяй, што збірае клімат-аўтамат? Дзякуй за суцяшэнне.
    Я ведаю, што цяжка пісаць, і пакіньце з клавіятурай.. але і можна даведацца, што здарылася з гэтым аўтамабілем? Вы ў першым чытанні ЭКЮ? хоць і мод?
    затым, калі зноў нявінніцы eprom, ты павінен наладзіць ўсе з інструментам, і нявінніца, так што не наладжана і гэтак далей.
    па нагоды клімату і боды павінны быць настроены ў дадатак да флэш прама ў ecu..

Citazione Першапачаткова Напісаў pippo65 Visualizza Messaggio
    Калі вы паглядзіце на фатаграфіі, якія я паслаў ecu-гэта FTP,то я б сказаў, што ён fap,для таго, каб клімат не ведаю, калі аўто ці ручной.
    Чытаў, што я гэта full bdm з пеўнік,калі хочаш выкладу ў раздзеле "файлы", каб убачыць некаторыя ты.
    Прывітанне.
    FPT = Fiat Powertrain Technologies
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я ведаю, што цяжка пісаць, і пакіньце з клавіятурай.. але і можна даведацца, што здарылася з гэтым аўтамабілем? Вы ў першым чытанні ЭКЮ? хоць і мод?
    затым, калі зноў нявінніцы eprom, ты павінен наладзіць ўсе з інструментам, і нявінніца, так што не наладжана і гэтак далей.

У рэчаіснасці, гісторыя гэта трохі доўга, але я паспрабую быць сінтэтычны:
    гэтая кропка 90cv, прымаць у trade-in афіцыйным дылерам, не пайшоў далей;
    У рамонтнай майстэрні, упаўнаважанай FIAT пастанавіў, што праблема залежыць ад таго, што на аўтамабіль была ўсталяваная ecu ад 75cv, а не 90, размаўляючы нават правільныя коды эбу (тых, хто ў тэме).
    На што, я scodifica ecu іншы gpunto і машыны, такія як рухавік або адразу выдатна.
    Даў трохі праблемы з blue and me, і з км, што міргае, але пасля выраўноўвання проксі і больш блізкай сустрэчы з "высокіх нябесных сфер" ўсё ўстала на свае месцы, за выключэннем клімату, што не так.
    Гэта гісторыя, у частцы, жыла і ў частцы, аднесенай ад механічных.

Як я магу рухацца, як вы думаеце?

(так што гэта ніяк не звязана з FAP, ці не так?)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    я зрабіў крыху псуе з "адказаць, цытуючы":

У рамонтнай майстэрні, упаўнаважанай FIAT пастанавіў, што праблема залежыць ад таго, што на аўтамабіль была ўсталяваная ecu ад 75cv, а не 90, размаўляючы нават правільныя коды эбу (тых, хто ў тэме).
    На што, я scodifica ecu іншы gpunto і машыны, такія як рухавік або адразу выдатна.
    Даў трохі праблемы з blue and me, і з км, што міргае, але пасля выраўноўвання проксі і больш блізкай сустрэчы з "высокіх нябесных сфер" ўсё ўстала на свае месцы, за выключэннем клімату, што не так.

(так што FTP не мае нічога агульнага з FAP, ці не так?)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    я зрабіў крыху псуе з "адказаць, цытуючы":

(так што FTP не мае нічога агульнага з FAP, ці не так?)
    FCA = Fiat Chrysler Automobiles

СЕНА = Fiat Industrial Executive Council

FGP = Fiat/GM Powertrain

Выкарыстоўвайце 0,001% патэнцыялу інтэрнэту і вашага ПК, і не ведаю, колькі шэрага рэчыва..

Казаў мой стары настаўнік у школе, цытую: не мае значэння, ведаць месца, але, ведаючы, як знайсці формулу, каб мець месца..

Няма, гэта не мае нічога агульнага з FTP што б потым FPT

для таго, каб быць упэўненым, што Файл або не з FAP проста ведаць, бачыць ці судзіць з нейкай праграмы, каб выдаліць яго я нібыта FAP..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di pippo65
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    116
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio

Калі ён даведаецца заўсёды
    Дарэчы, я нядаўна зрабіў клона для маёй Grandepunto,з частковым на eeprom,кадаваньне фарсунак і ўсё працуе без налады нічога
    з інструментам,я нешта прапусціў, ці гэта нармальна?

* Giari74:Калі вам патрэбен файл, я змясціў у раздзеле "файлы" на.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Дзякуй, я паспрабую з тваім файлам... А ты можаш сказаць з якой праграмы ты зрабіў scodifica? Калі я правільна памятаю, я апрацоўкі файла ад 4 з carsoftware, праўда?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di pippo65
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    116
    Дзякуй, я паспрабую з тваім файлам... А ты можаш сказаць з якой праграмы ты зрабіў scodifica? Калі я правільна памятаю, я апрацоўкі файла ад 4 з carsoftware, праўда?
    Я выкарыстаў Meucci.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203

АБНАЎЛЕННЕ:
    Гэта здавалася немагчымым, але праблема была вырашана.
    Механік, пагульваючы з brainbee, пабегла аўтаматычны клімат-кантроль; сапраўды не ведаю, што ён закрануў; ён, верагодна, перапраграмавалі што-то ў ****llo Боды-кампутар.
    Тады міль яны зноў пачалі міргаць, што, аднак, яна была хутка вырашана, у выніку новага выраўноўвання проксі зрабіў з multiecuscan + elm 327 + жоўты кабель.
    Такім чынам, у канцы гісторыі, цяпер машына на 100% нават з ecu, які мае іншую версію праграмнага забеспячэння.
    Дзякуй усім, хто ўдзельнічаў у абмеркаванні.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •