Вынікі з 1 па 2 з 2

Абмеркаванне: mondeo sid 206 dpf off

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    2

mondeo sid 206 dpf off

Прывітанне ўсім у мяне есць праблема з маім mondeo tdci 140 л. с. рухавік qxba і ecu sid 206
    Инсайдером мала кваліфікаваныя, ен спустошыў dpf і пераназначаны за выключэннем сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf.
    Пасля прыкладна 1000 км машыну пачынае рэгенераваць. Пасля іншага ўмяшання інсайдэраў, такая ж сітуацыя.
    Вынік я рэзервовую копію арыгінала, але хлопец не даў мне файл mod і я не магу параўноўваць або правяраць.
    Між тым я знайшоў у інтэрнэце файл мод на адным англійскай форуме зрабіў з winols. Маглі б вы сказаць мне, калі гэта добра для майго аўтамабіля?
    Калі ласка, не маглі б вы мне дапамагчы??
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў mellberg Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім у мяне есць праблема з маім mondeo tdci 140 л. с. рухавік qxba і ecu sid 206
    Инсайдером мала кваліфікаваныя, ен спустошыў dpf і пераназначаны за выключэннем сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf.
    Пасля прыкладна 1000 км машыну пачынае рэгенераваць. Пасля іншага ўмяшання інсайдэраў, такая ж сітуацыя.
    Вынік я рэзервовую копію арыгінала, але хлопец не даў мне файл mod і я не магу параўноўваць або правяраць.
    Між тым я знайшоў у інтэрнэце файл мод на адным англійскай форуме зрабіў з winols. Маглі б вы сказаць мне, калі гэта добра для майго аўтамабіля?
    Калі ласка, не маглі б вы мне дапамагчы??
    Дзякуй
    Два файла не яны ж ecu, так што ты не можаш загрузіць яго так, як гэта на тваёй машыне
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •