Старонка з 32 34 PrimaПерад ... 223031323334 АпошняеUltima
Вынікі ад 311 да 320 у 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    Гаворка авансаў не простая рэч, гэта хуткі адказ, каб мець упэўненасць у тым, будуць выпрабаваныя ў спалучэнні з датчыка ціску ў нумар і temperatira ў нумар, але ў сярэднім, здаецца, што на 8v mjet да 25 градусаў не выклікае праблем, але паўтараю, здаецца, не і дакладнага веды, без адпаведных інструментаў. Што тычыцца ін'екцый, то ты памыляешся, 5 градусаў post pms nn занадта шмат, занадта шмат 12/13, 5 градусаў да 4500-гэта раскоша, у сярэдніх абарачэннях можна стаяць максімум на 8/9 градусаў post pms для noj мець занадта шмат цяпла і fumosita, anxhe, таму што дапамагае і не мала катушку turbo.
    Я прызнаю, што гэта не легкая рэч, ужо амаль год, калі я ўвайшоў у эбу (я не прафесіянал мінімальна) і столькі вывучэнне авансавыя плацяжы з'яўляюцца распродаж, у параўнанні з астатнімі.
    Як ты кажаш, даследаваць згарання ****llo аматарскага тыпу немагчыма/дорага, таму для мэтаў даследавання, не з'яўляецца дапушчальным рашэннем, такім чынам, дадзеныя, менш для веры
    Шчыра кажучы, я спадзявалася на твае ўмяшанне, дык чаму я вывучаў вельмі вашыя пасты (яшчэ раз дзякуй за абмен), дык чаму мы гаворым аб тваей жа машыне, што ты ведаеш, як на далоні.
    Вяртаючыся да прамовы градусаў, значыць, па-твойму, з табліцы, што я выклаў я магу спакойна стаяць у гэтыя вылічаныя значэння ?
    То есць ад 22gradi врі ў 70mm3 я магу спакойна ўсталяваць 31gradi 100mm3 без асаблівых праблем?
    Я кажу, вядома, парады з вопыту, а не разлік, заснаваны ні на чым, як ты казаў раней.. толькі opinionismo
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Comumque, як кажа джэк, ной і дакладнага веды, і ен доказаў зрабіў шмат больш, чым мяне!

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    Comumque, як кажа джэк, ной і дакладнага веды, і ен доказаў зрабіў шмат больш, чым мяне!
    не сумняваюся.. я чытаў шмат вашых пастоў і ў мяне ўзнікла выдатная ідэя вашай падрыхтоўкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Я прызнаю, што гэта не легкая рэч, ужо амаль год, калі я ўвайшоў у эбу (я не прафесіянал мінімальна) і столькі вывучэнне авансавыя плацяжы з'яўляюцца распродаж, у параўнанні з астатнімі.
    Як ты кажаш, даследаваць згарання ****llo аматарскага тыпу немагчыма/дорага, таму для мэтаў даследавання, не з'яўляецца дапушчальным рашэннем, такім чынам, дадзеныя, менш для веры
    Шчыра кажучы, я спадзявалася на твае ўмяшанне, дык чаму я вывучаў вельмі вашыя пасты (яшчэ раз дзякуй за абмен), дык чаму мы гаворым аб тваей жа машыне, што ты ведаеш, як на далоні.
    Вяртаючыся да прамовы градусаў, значыць, па-твойму, з табліцы, што я выклаў я магу спакойна стаяць у гэтыя вылічаныя значэння ?
    То есць ад 22gradi врі ў 70mm3 я магу спакойна ўсталяваць 31gradi 100mm3 без асаблівых праблем?
    Я кажу, вядома, парады з вопыту, а не разлік, заснаваны ні на чым, як ты казаў раней.. толькі opinionismo
    Ты ведаеш, што калі ты ўпадзеш на пілон жалезабетонныя выпі? Табе напісалі ў выразныя літары 25 градусаў макс (28 карты на рухавіках мод) , вы можаце пайсці ў пост да 10. Калі вам патрэбна 31 градусаў на 100 мм3, пакладзеце ў 25 у карце, і вы атрымаеце 6 градусаў inj пасля вмт. Ясна стью fattu? Не хвалюйцеся тонаў я і ен мы прывыклі

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Ты ведаеш, што калі ты ўпадзеш на пілон жалезабетонныя выпі? Табе напісалі ў выразныя літары 25 градусаў макс (28 карты на рухавіках мод) , вы можаце пайсці ў пост да 10. Калі вам патрэбна 31 градусаў на 100 мм3, пакладзеце ў 25 у карце, і вы атрымаеце 6 градусаў inj пасля вмт. Ясна стью fattu? Не хвалюйцеся тонаў я і ен мы прывыклі
    Я супраць вежы, рухаецца, перш чым ен мяне, а калі не пасаджу ў галаву, я атрымліваю асалоду ад толькі напалову.. ты ж ведаеш!
    выдатна.. усе ясна! Дзякуй усім, і 3 за тлумачэнні
    R5 uu фат зразумела. мо!
    (я і r5 абразіць нас бясплатна часта, але мы voLLiamo добра.)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Прывітанне tranky, я згодны з Errecinque... час таму падчас рэпетыцыі мне трэба было 32 градусы ін'екцыі, і я выкарыстаў 25 ppms і 7 dpms... калі я раблю гэтыя тэсты, я пазбягаю ісці больш за 8 градусаў dpms (10 для мяне гэта максімум), аднак, вы павінны паспрабаваць і даць табе як мага больш на свае адчуванні, зразумеў, што ты таксама, як я, ты проста фанат, і ў вас не будзе патрэбнае абсталяванне! 156 у пытанні ен пераварваў спакойна на 25 градусаў наперад, у іншы раз 147 замест murava шмат (у абодвух выпадках дым прымальныя)...

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў alxcrs Visualizza Messaggio
    Прывітанне tranky, я згодны з Errecinque... час таму падчас рэпетыцыі мне трэба было 32 градусы ін'екцыі, і я выкарыстаў 25 ppms і 7 dpms... калі я раблю гэтыя тэсты, я пазбягаю ісці больш за 8 градусаў dpms (10 для мяне гэта максімум), аднак, вы павінны паспрабаваць і даць табе як мага больш на свае адчуванні, зразумеў, што ты таксама, як я, ты проста фанат, і ў вас не будзе патрэбнае абсталяванне! 156 у пытанні ен пераварваў спакойна на 25 градусаў наперад, у іншы раз 147 замест murava шмат (у абодвух выпадках дым прымальныя)...
    Я дзякую цябе, сябар, вядома, я спадзяюся на, як сказаў, і я не больш за 24 градусаў, па меншай меры, у першым тэсце, па крайняй меры, я спакойна, што ў ppms я парог не мур і dpms пад парог рызыкі абвешчаная.
    Я мяркую, што 156 ад цябе mensionata як 16v і як сказаў вышэй есць парогі градусаў больш, чым 8v.. ці, можа быць, няма, і гэта 8v.. было так шмат, каб сказаць..
    Дзякуй усім за тлумачэнні па нагоды.. цяжка даведацца такую інфармацыю, калі не падзяляюць, хто ведае, і ен стукнуўся галавой..
    Вы зрабілі вялікую працу. Дзякуй 1к

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    ах прабачце за 159 я маю на ўвазе з карты арыгінал не зменены.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    ах прабачце за 159 я маю на ўвазе з карты арыгінал не зменены.
    Атрымаць дыягназ і кантралюе рэчы рэальныя, перш чым казаць такія заявы, таму што ты памыляешся..
    1) есць абмежавальнік дасягненняў і больш чым на 30 градусаў не выходзіць
    2) значэнне 40 градусаў не выкарыстоўваецца, так як не выкарыстоўвае ін'екцыі, па якой дадзена тое значэнне
    3) таксама на ваш bmw перагледжу рэчы добра

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Атрымаць дыягназ і кантралюе рэчы рэальныя, перш чым казаць такія заявы, таму што ты памыляешся..
    1) есць абмежавальнік дасягненняў і больш чым на 30 градусаў не выходзіць
    2) значэнне 40 градусаў не выкарыстоўваецца, так як не выкарыстоўвае ін'екцыі, па якой дадзена тое значэнне
    3) таксама на ваш bmw перагледжу рэчы добра
    Straquoto.. акрамя якой-то момант я сцены ў звера, фактараў можа быць шмат больш абмежавальнік, так як ціск ў рампы не сцвярджае, часу не хапае ці inj рабіць гэта варта...
    Адзін, карыстаюся гэтай магчымасцю, каб задаць табе адно пытанне...ты ведаеш, у якім раёне варта локет гэты абмежавальнік авансы на edc16c39 alfa/fiat (у маім выпадку) ?
    Я спрабаваў праз сіта, але я не знайшоў нічога пра гэта...
    Дзякуй

Старонка з 32 34 PrimaПерад ... 223031323334 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •