Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 48
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Я кажу так таму, што са мной ужо здарылася! Pin-out або з бд не чытаў і не рабіў нават дадзеныя эбу і дыягностыкі, bdm або! 😉

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    12
    прывітанне turbodiesel80 пеўнік для чытання ў BDM, я ўзяў яго пасля таго, што яна заблакаваная, я заўседы чытаў і пісаў з kess клон

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    Прывітанне, хлопцы, выбачайце, калі m ўмешваюся, але я хацеў сказаць вам, каб зрабіць вочы на гэты ecu cn kess... я адзін раз я згарэла ў бд.. на самай справе мала карысці больш kess

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў walter_ie Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы, выбачайце, калі m ўмешваюся, але я хацеў сказаць вам, каб зрабіць вочы на гэты ecu cn kess... я адзін раз я згарэла ў бд.. на самай справе мала карысці больш kess
    Ад...будзе быў выпадак або ваш інструмент, які скокнуў у той момант, з'яўляецца адным з ecu больш надзейнае, што ёсць у бд

НАВІЧОК L'avatar di ringo
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    32
    Згарэў у БД???????? Ніколі не чуў. У любым выпадку, калі яны блакуюць блокі кіравання, батарэі, recovery beckup толькі балбатня ад кафэ або майстэрні па нізкай цане ****llo, не ў крыўду нікому. Першае, што трэба зрабіць, знайсці арыгінальны файл-ложак у BDM і ўстаўце яго ў Eprom заўседы ў bdm. Зрабіў гэта, калі ён не працуе, вы можаце пачаць, каб праверыць абсталяванне, паверце мне, я думаю, у мяне дастаткова вопыту, каб сцвярджаць. Затым напісаць, не ўключаецца з'яўляецца абмежавальным, калі запальванне ўключаецца і рухавік працуе нічога не згарэла. Eprom, што эбу счытвае і запісвае дадзеныя ў паслядоўны просты, так бы мовіць, проста пк і Max232 з парай кандэнсатараў і рэзістараў, тыпу старыя пірацкія карты tele+, зрабі тое, што я напісаў, і вы ўбачыце, загараецца маментальна. Для файлаў, таксама scodifica наш сябар ******. Прывітанне

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    32
    мне проста asteriscato пошукавік самы папулярны ў свеце.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    32
    Тады адкажу, дзе я напісаў, чытаць карту карупцыі????? вопыт??????? 20 гадоў электронікі і пануры дыплом інжынера трэба на што-то?????
    Мы працуем у асноўным на грузавікі і гоначныя машыны, але ўсё ж я стварыла эмулятары і дадатковыя, пачынаючы з нуля. Робім ўкладкі custom для кіравання аўтакрана. Я зарэгістраваўся на форуме, каб падзяліцца некаторыя аспекты працы, але я бачу, што гэта не так. дадам, каб скончыць, што адказаць на тое, што вы напісалі.
    Чытанне паўтараю чытання OBD раўнасільна, з улікам усіх мер засцярогі на выпадак, каб сказаць, што вы напалі на раз'ём паслядоўнага порта да пк і ён згарэў. Я не хачу ўдавацца ў дэталі ўсе працоўныя, і ці муфты ў бу, ты хоць уяўляеш, колькі вольт патрэбныя, каб іх парушаць, клон або не клон. Ты ведаеш, колькі блокі кіравання, падушкі бяспекі, якія прыбываюць сюды з надпісам зламаны, і яны не маюць нічога апаратных сродкаў, але толькі праблемы праграмнага забеспячэння????? Аднак, нягледзячы на свой запал фанабэрыстасці, калі я правільна памятаю, то блок кіравання павінен мець eprom ST95640 сувязі spi Bus просты, так што з трыма правадамі і блок харчавання на стойкі ад 2.5 да 5.5 ў закон, і праверыць, калі ёсць праблемы. Па меры таго як ecu сілкуецца ад акумулятара з генератара магчымасць перапады і г. д. і г. д..... ёсць мноства 7805 ці аналагічны, якія блакуюць падачу напружання, што атрымаць, каб спаліць эбу, павер мне, гэта складана, улічваючы бягучыя ў гульні амаль недарэчных, каб спустошыць варта ўжываць напружанне вышэй вольт 50/60 . гэта мой просты вопыт.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    32
    Для файлаў, якія працуюць або няма, не ўнікаючы ў пытанні, я табе казаў знайсці арыгіналы ў пошукавых сістэмах і пачаць з іх, не чытаць у BDM, тыя, верагодна, пашкоджаны.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    32
    Затым у агульным савет для ўсіх, зрабіць чытанне з крок, BDM і мець beckup-гэта заўсёды добра, ты заўсёды ў першым чытанні, а, можа быць, цікава, некалькі еўра больш, а затым наступныя ідзі ў БД, але калі ў вас ёсць праблемы аднавіць усё лёгка. Ёсць невялікая база дадзеных эбу апрацаваны адцягне цябе ад многіх непрыемнасцяў. За 20 хвілін працы варта.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Дабрашчасныя вы, што ў вас кліентаў шмат пацыентаў... Вы дазваляеце сабе трымаць машыну ў майстэрні з блока ecu на тыдзень...

У мяне няма вучоных ступеняў, праца ўсё жыццё ў майстэрні, і я ведаю, што для таго, каб вырашыць праблему, самы хуткі самы лепшы.

На edc 16 , як гэтай, вельмі просты меры, што і ў іншых, від на порт Bdm, і тая адносная лёгкасць злучэння.

Я ў гэтым выпадку я б паспрабаваў рэзервовай копіі, Bdm, і ў горшым выпадку я б пайшоў пад знос і я бы ўзяў іншы блок кіравання, сумяшчальны з riverginare і аднаўлення рэзервовых копій, каб выправіць іншы.

Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •