Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 25 11-20

Абмеркаванне: Ecu Спалілі Audi A4 EDC17CP46

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Пытанне. Але калі вы зрабілі працэдуру для разблакоўкі tprot, вы выдалілі рэзістары, што ты зварыў для загрузкі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    Пытанне. Але калі вы зрабілі працэдуру для разблакоўкі tprot, вы выдалілі рэзістары, што ты зварыў для загрузкі?
    вы, вядома, ідуць канфіскаваныя resistrnze

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    гэты тып эбу і цяжка для scodifica, таму што мае вобласць памяці не перазапісвальны я думаю, што табе варта пайсці на дапамогу audi....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    9
    Калі я ў звароце edc17 з больш кропак, дзе ўзаемадзейнічаць я купіў дзіма ў наканечнікі мэблі вы працуеце з шмат бяспекі не ўносіць ўрон, я даволі добра і з x17, што з ktag на bosch, siemens і г. д. сення вельмі "паршывых" гэтыя ecu

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    Citazione Першапачаткова Напісаў turbodiesel80 Visualizza Messaggio
    згодны, але як апісана я таксама толькі для чытання, можа стварыць праблемы, і не толькі на ecu.

некаторы час таму я прачытаў eeprom ноўтбук вельмі апошні час, каб зрабіць рэзервовую копію bios, як я заўседы раблю, каб адцягнуцца з-за стомленасці, я абраў мадэль eeprom падобны, але не дакладны.

толькі для чытання, больш, што я разарвала пакладзеце на выснову дадзеных, выдаліў некалькі байт, якія павінны былі быць ахоўнай зоны для чытання, вынік notenook памерлага.
    На шчасце, калега была ідэнтычная мадэль у рамонт у яго лабараторыі, у адваротным выпадку знайсці арыгінальны дыск мадэль 2016 года будзе практычна немагчыма.

затым зрабіць кароткі і імгненне, проста невялікае адцягненне і скакаць у нана секунду.

я на дадзены момант у мяне пеўнік master v54, клон цяпер, але працуе добра, я раблю што-то і аказваецца карыснай.

Аднак, калі справа даходзіць да мікра-працэсара або eeprom па-мойму, пакуль не атрымаў інструмент арыгінальны і прафесійны з пашыранымі функцыямі, і лепш заўседы рабіць рэзервовую копію dell поўная карта.

і праўда, што вы губляеце час, але, па крайняй меры, вы ўпэўненыя, каб не патрапіць у непрыемнасці.

як я патлумачыў, па-мойму, і добра, перш чым знайсці больш падрабязную інфармацыю магчымых, таму што гэта можа здарыцца кліента трывожна, што проста, што ты не адказваеш і адразу пачнуць цябе на часткі парваць тэлефонныя званкі пакуль не адказвай ці не вырашыце.

гэта прыводзіць вас у зман яшчэ больш.

Нават калі прыйдзецца яго мяняць, з другога-праблема чытання застаецца, належыць перш зразумець, што адбылося з бягучай, інакш вы апынецеся шэраг ecu з той жа праблемай.
    Вялікі дзякуй за адказ, паглядзіце, я не магу зразумець, як гэта адбылося, спасылкі былі справядлівыя, на самай справе ecu, менавіта ciucca, лічы, k дзякуй, мой дарагі сябар cn пеўнік крычы, мы змаглі чытаць і пісаць анке, каб стомленасць у мяне пашкоджаны адзін трэк, а не выкарыстоўваць певень клон на гэтыя экю. Справа ў тым, k-ранейшаму не вырашана, эбу падключаецца, робіць дыягностыку, але аўто ніяк, памылка няспраўнасці эбу. Зараз давайце паглядзім, што яшчэ можа быць паспяховым. Але буду трымаць вас у курсе, sn рэчы k sec мне дапамагаюць х будучыню або для тых, хто спрабуе свае сілы, каб зрабіць гэтыя ecu см мяне!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    turbodiesel80,верагодна, добра ведаеце, eeprom і мікрапрацэсараў, але ты не ведаеш, і праца праграмістаў, і мікрапрацэсары tricore

на дадзены момант у зоне otp можа быць напісана толькі ад некаторых праграмістаў, але не ад самых распаўсюджаных...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Так, нездарма яго называюць зоны otp (one time праграмуемы)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Я ўзяў яго schedino у edc17cp46 яго ачкоў не рэшткі ў рэзістараў друкаваных плат застаецца арыгінал проста падключыце pin ecu і стоп, апошняе, што я зрабіў, было Q5 2012 года, чытаецца і пішацца без праблем....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Я не хачу афішаваць, што я прадаў яго schedino але ясна, што эбу яго трэба адкрыць..... Потым усе edc17 носяць порт bdm знаходзіцеся ў гандлі як для fgtech і інструмент я выкарыстоўваю яго кожны дзень......Так ці schedino, прысвечаны edc17cp46 або schedino для edc17/med17 больш наканечнікі і адпаведныя рэзістары ясна, што я заўседы кажу пра bootmode ў школе.....Я таксама хацеў бы сказаць, што з абсталяваннем афіцэраў гэтыя законы ў Ж/чытаць і напісаць, БД, потым кожны выбірае, як яму здаецца, больш бяспечным.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    добры дзень, прабачце, але вы кажаце пра ecu edc17c46 правільна .... і не cp46.....
    я некаторы час спрабую зразумець, што з табой здарылася

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •