На самай справе я не хацеў купіць, шинуазри, вы можаце мне параіць марку і мадэль станцыі гарачага паветра дыскрэтнай,то я разглядаю некаторыя праграмнае забеспячэнне для адлюстравання і ў некаторых я чытаю, у тым ліку "damos " і што?
На самай справе я не хацеў купіць, шинуазри, вы можаце мне параіць марку і мадэль станцыі гарачага паветра дыскрэтнай,то я разглядаю некаторыя праграмнае забеспячэнне для адлюстравання і ў некаторых я чытаю, у тым ліку "damos " і што?
Для паяльной станцыя паспрабуйце паглядзець на сайце, калі яны прадаюць што-то і есць damos "індэксы", якія вызначаюць, для чаго патрэбныя контуры карты і іх функцыі, на падставе чаго (вызначаныя ў ВР) на winols. Параўнаем з драйвер ECM, скажам, але значна больш падрабязныя.
Зразумеў, чаму некаторыя прадаўцы прадаюць ecm titanium разам з гэтымі damos можна выкарыстоўваць разам з ecm titanium?
Практычна прадавалі мне тое, што мне не трэба,я замовіў гэта kess і ktag ( cn) такім чынам, каб пачаць і паспрабаваць, калі я ў стане, але шукаюць ecmtitanium я знаходжу вакол толькі версіі 1.61 з каля 18000 driver вы ведаеце, што версія цяпер так зразумець, калі я прадам старую праграму
Пытанне, я спрабую чытаць з kessv2 стары polo 1.4 bby мне час для чытання 30 хвілін гэта нармальна?
Апошняя версія 1.79 з амаль 33000 драйвер, але для пачатку думаю нармальна 1.61, што з'яўляецца апошнім, каб быць свабодным.
За час чытання гэта нармальна, нават 58min я выпадкова, чытаючы obd
Але мне цікава titanium бясплатна?????????? Вы мяне зразумець!!!!!!!!