Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 15 15 -

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    як сказалі collgehi вышэй правер датчык выдатку паветра....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Вось і ўсё,што тычыцца каталізатар быў заменены разам з зондамі,хоць я быў схільны праверыць датчык выдатку паветра,я чытаў вакол, што яны дадуць мне сумна, але я яшчэ не мог яго паглядзець, улічваючы, што гэта мой сябар выкарыстоўвае аўтамабіль для працы, і наўрад ці ўдасца спыніць...аднак я Лічу, што праблему залежнасці ад ecu, улічваючы, што, спасылаючыся на вопыт todos на калодцы і трохі прывыкнуць, памятаю, што зонд ў дыягностыцы мне працаваць для гэтага 10 15 секунд, адразу пасля таго, як праверыў усе раздымы ў тым ліку і на калодцы ecu, і перарабіць дыягназ першапачаткова працавала...можа, адлучыўшы і зноў штэкер якой-то халоднай зваркі зрабіў кантакт.Кантакт заўтра, мой сябар, і я бачу, як гэта можа прывесці, гэта проста, каб адкрыць гэты ecu?ці я павінен быць асцярожным, на што-то?дзякуй усім

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    4
    паглядзі добра кантакты ecu... і ў выпадку датчыка ціску і расходомера або ўсмоктвання паветра анамальнай...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    119
    Я раю вам праверыць непасрэдна датчык выдатку паветра, можа быць, паспрабуйце ачысціць яго з адной spr для кантактаў...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Ты толькі падумай, праз 1 месяц яшчэ што чуў...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •