як сказалі collgehi вышэй правер датчык выдатку паветра....
як сказалі collgehi вышэй правер датчык выдатку паветра....
Вось і ўсё,што тычыцца каталізатар быў заменены разам з зондамі,хоць я быў схільны праверыць датчык выдатку паветра,я чытаў вакол, што яны дадуць мне сумна, але я яшчэ не мог яго паглядзець, улічваючы, што гэта мой сябар выкарыстоўвае аўтамабіль для працы, і наўрад ці ўдасца спыніць...аднак я Лічу, што праблему залежнасці ад ecu, улічваючы, што, спасылаючыся на вопыт todos на калодцы і трохі прывыкнуць, памятаю, што зонд ў дыягностыцы мне працаваць для гэтага 10 15 секунд, адразу пасля таго, як праверыў усе раздымы ў тым ліку і на калодцы ecu, і перарабіць дыягназ першапачаткова працавала...можа, адлучыўшы і зноў штэкер якой-то халоднай зваркі зрабіў кантакт.Кантакт заўтра, мой сябар, і я бачу, як гэта можа прывесці, гэта проста, каб адкрыць гэты ecu?ці я павінен быць асцярожным, на што-то?дзякуй усім
паглядзі добра кантакты ecu... і ў выпадку датчыка ціску і расходомера або ўсмоктвання паветра анамальнай...
Я раю вам праверыць непасрэдна датчык выдатку паветра, можа быць, паспрабуйце ачысціць яго з адной spr для кантактаў...
Ты толькі падумай, праз 1 месяц яшчэ што чуў...
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."