Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494

паспрабуйце карту y 70 рэзюмэ

Прывітанне ўсім я спрабую супаставіць lancia y 70 л. с. адзін мой сябар, які мае наступную фармулеўку MJD 6JF.Y/HW0101C/1065-Y154
    Цяпер, чытаючы розныя пасады ў форуме я стварыў першую карту, якія я загружаю на аўтамабіль, каб пачаць, каб убачыць, як ен сябе вядзе...вы можаце даць яму адзін погляд?безумоўна, трэба працаваць над гэтым, улічваючы, што я толькі змяніць тое, што есць у драйвер ecm. Прыкладаю на врі і mody-eugenio_Mic.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    065422
    065450
    0654A6
    0654DE
    у вас есць цэлы шэраг фільтраў,

065ACC ты з'ехаў занадта рана, дзе законы 4500 700 мяжа 12800

0675BE даруй крычы, бескарысна чапаць

0680F6 іншае lim.

068A44 ін'екцыі parzializzato я не думаю, вы прачытайце наадварот бачыў, што па меры павелічэння ціску спускаюцца часы..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуй cinqueturbo заўтра выпраўлю ўсе і месца файла,першы marelli, што я спрабую супаставіць, і я павінен сказаць, што я ўсе яшчэ разумею вельмі мала...усе іншае, што паважае да bosch.каб дапамагчы мне за драйвер мне патрэбны, каб прымусіць рэчы ў winols і damos? Што на дадзены момант не я, ці ў мяне есць іншыя дарогі?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Дзякуй cinqueturbo заўтра выпраўлю ўсе і месца файла,першы marelli, што я спрабую супаставіць, і я павінен сказаць, што я ўсе яшчэ разумею вельмі мала...усе іншае, што паважае да bosch.каб дапамагчы мне за драйвер мне патрэбны, каб прымусіць рэчы ў winols і damos? Што на дадзены момант не я, ці ў мяне есць іншыя дарогі?
    Дастаткова адрасы, які ў вас есць..
    не думай, што становіцца murcielago, становіцца больш жывы і энергічны, што за тое, што і выгадна, і больш чым дастаткова..
    важна і расходомер паветра, і калі fumicchia праверце впускной, а затым, калі і ўсе ок з ціскам turbo рухаецца гайка уверх..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    065422
    065450
    0654A6
    0654DE
    у вас есць цэлы шэраг фільтраў,

065ACC ты з'ехаў занадта рана, дзе законы 4500 700 мяжа 12800

0675BE даруй крычы, бескарысна чапаць

0680F6 іншае lim.

068A44 ін'екцыі parzializzato я не думаю, вы прачытайце наадварот бачыў, што па меры павелічэння ціску спускаюцца часы..
    Прывітанне cinqueturbo, прыбяры цікаўнасць.....я мяжа max 12800 запыту пара, у чым прычына? Чаму?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Прывітанне cinqueturbo, прыбяры цікаўнасць.....я мяжа max 12800 запыту пара, у чым прычына? Чаму?
    Таму што ў дадатак прыходзяць іншыя абмежаванні, якія не варта губляць галаву ..
    Больш чым адправіць мяч ecu не атрымлівае нічога канкрэтнага...
    Ад вачэй да файла 105л. ты зразумееш..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Дзякуй можа быць, ты вырашыў праблему індыкатар, які міргае і рэжа на гонкі 70cv.. я пайшоў за 12800. Я спрабую знізіць іх.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Ніколі не было такіх выпадкаў, за выключэннем аўтамабіляў з stravolte надзвычай..

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Cinqueturbo я паглядзець на ўказанні, якія ты даў мне,што тычыцца абмежавальнікі, якія вы мне паказалі, я павінен глядзець у 16 біт, так? І карт ад 8x1, ці я памыляюся? Яшчэ сумневы наконт карту, каб падпарадкаваць крычы, то есць ін'екцыі parzializzato,гэта не карта ў рампы? Выбачайце, пытанні, магчыма, вельмі дурныя, але я праўда ў пачатку...і яшчэ я не магу зразумець, як адрозніць, што ў нас на дзве восі x і y у адпаведнасці з Вр і ўсе астатняе

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Вось правільны файл згодна ўказанням,спадзяюся, я не памыліўся яшчэY-EUGENIO_MIC-Mod-egroff+limitatori.rar
    Толькі ў мяне ў аўто загрузцы файл і правяраю, як ідзе.дзякуй усім

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •