Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    не для таго, каб паставіць пад сумнеў вашу працу, але пакладзеце яго schedino адаптар на правільнае і прадукты, словам, усе падключэнне зроблена правільна? пошты, фатаграфіі або два, якія мы кантралюем, вы ніколі не ведаеце.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Пескароў Абруццо
    Паведамленні
    239
    Паспрабуйце выбраць 5в на экране пеўня.
    Мяне ў гэты раз атрымалася так

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Перакаштаваў усе, што магчыма, сувязь усе тая ж, што я выкарыстаў у іншых edc16, які з'яўляецца унікальным. Я зрабіў праз некалькі дзен адно edc16c34 заўседы аднолькава, і прачытала яго ў першы раз. Той, ecu там былі, вядома, праблемы, ў порт bdm, я не ведаю, што прырода. Мне, што я пакінуў, каб не страціць вырабіць дадатковыя праблемы. Ведаючы, што не ідзе ў bdm, я не давяраў нават зрабіць яе ў паслядоўны. Тое, што было made in карэя, можа можаце што-небудзь сказаць? Можа быць, якая-то абарона?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    прывітанне errecinque вы зрабілі добра, каб адпусціць,той або bdm ці інакш я не я буду, верны ў паслядоўны,я зрабіў 5-6 месяцаў таму і скажу вам, што, перш чым ісці bdm я адчуў у паслядоўны,пеўнік даваў памылку і kess пасля шматлікіх тэстаў, прачытаў яго,і так, я вырашыў, што ен лепш у bdm

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    зроблены разнастайныя і ніколі не было праблем,але я магу сказаць, што адзін мой сябар ўдалося спаліць порт bdm, падлучыўшы дрэнна яго schedino але ecu ішоў спакойна і добра.пераназначаны, а таксама ў паслядоўны і няма праблем...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    зроблены разнастайныя і ніколі не было праблем,але я магу сказаць, што адзін мой сябар ўдалося спаліць порт bdm, падлучыўшы дрэнна яго schedino але ecu ішоў спакойна і добра.пераназначаны, а таксама ў паслядоўны і няма праблем...
    Яго schedino я паклаў яго правільна, таму што ўсе праверкі, перш чым размясціць яго на пляцоўках, што 12v знаходзяцца ў правільным месцы. тое, што я заўважыў, што з тестеров даваў бесперапыннасці сухі паміж gnd і два іншых смол, што ў ecu, што я зрабіў, пасля таго як яны замест значэння супраціву.

НАВІЧОК L'avatar di ringo
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    32
    Прывітанне я новы на форуме, кажаце пра Пеўнік клон вядома !!!!!!!!!!!!! Пеўнік афіцыйны Opel робіць без найменшай праблемы, і тыя, што я атрымаў, каб праверыць усе дзверы......

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •