Прывітанне Elmino,
у мяне GP, і на мой ELM327 1.5 a я павінен быў выдаліць нагрузачны рэзістар... 120 ОМ, што вы паклалі паміж CANH і CANL
Адключэнне ELM 327 і вымае карту.... а тое, што я раблю фотаздымкі, дзе я зняў супраціў я
PS: у Мяне такая ж праблема... не connettevaed andavain памылка.
Прывітанне
Вы маеце рацыю... пошта фатаграфіі відэакарты, і я скажу вам, што трэба змяніць...
у адваротным выпадку вам прыйдзецца пачакаць зусім крыху.... :-(
AlbertoS4????
Гэта значыць, у мяне таксама ёсць ELM 327 v.1.5 у (да 1.4 зменены, але гэта зусім іншае).
Версія Ў-U03AJ_M "1.5"
дадзеныя 2016-05-16 (я знайшоў тую ж песню на іншым форуме, але папярэдняй версіі, у ліку рэзістараў, мая няма, і на роўных абазначэнне на карце, гэта іншае прылада)
Гэта не працуе, не падключаецца... не прызнаецца... кампакт-дыск з драйверамі бескарысна.
тое, што вы апісалі, гэта праблема драйвераў windows...Гэта значыць, у мяне таксама ёсць ELM 327 v.1.5 у (да 1.4 зменены, але гэта зусім іншае).
Версія Ў-U03AJ_M "1.5"
дадзеныя 2016-05-16 (я знайшоў тую ж песню на іншым форуме, але папярэдняй версіі, у ліку рэзістараў, мая няма, і на роўных абазначэнне на карце, гэта іншае прылада)
Гэта не працуе, не падключаецца... не прызнаецца... кампакт-дыск з драйверамі бескарысна.
elm сачыце за узлётна-CANH CANL на карце, трываласць, які трэба зняць знаходзіцца паміж гэтымі двума лініямі
на супраціў там напісана 121, што б 120ohm