Я хачу падзяліцца маёй карце, пасля некаторых разважанняў і новых дакументаў, знойдзеных спадзяюся, гэта не так жудасна !!
Чакаю саветаў ад больш вопытных не тое, што крытычныя заўвагі, якія, безумоўна, будуць рабіць !!![]()
Я хачу падзяліцца маёй карце, пасля некаторых разважанняў і новых дакументаў, знойдзеных спадзяюся, гэта не так жудасна !!
Чакаю саветаў ад больш вопытных не тое, што крытычныя заўвагі, якія, безумоўна, будуць рабіць !!![]()
Прабач , але што ты ў спробах??? не было бы дрэнны ідэяй базавы курс.........
АЛЕ базавы курс у мяне, і я, а былы механік. Праблема ў тым, што я не знаёмыя з гэтымі праграмамі, і каб гэта было цікава думкі хто-то больш дасведчаны !!
Усё ў кошык!
вы ўсталявалі абмежавальнікі крутоўнага моманту да 380 і патрабаваць больш за 400 карт.
вы змянілі крутоўны момант стартара, што не трэба нічога.
Вы не закранулі ні аднаго абмежавальніка з драйвера.
Па мне, дык ты нават не заўважаеш, што ты нанёс на карту аўто ў кіраўніцтва.
Пачаць з нуля, сябар, зрабіце разлікі таго, наколькі вы хочаце ісці і куды ісці і краніце карты, уласцівых.
Карта iq/нм ў вас ужо ўстаноўлены ад дома ў 500, устаноўленыя на iq, якія вы хочаце дасягнуць, і сістэма і ўсё астатняе.
Не хапае карты як раз і этап inj (цябе яны не падабаюцца?)
Для таго, каб скончыць логіка turbo я не зразумела..
Добрая праца адзін
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Ок, але вам не трэба адкрываць новую тэму на кожны крок, які ты робіш. Перш добра вывучыць увесь матэрыял, які ёсць в. Форум на гэтай ecu, што ты так. Калі вы знаходзіцеся ў пункце, каб ведаць, ісці больш месца на карце, і вы ўбачыце, што хто-то дапаможа вам зрабіць гэтую прыступку.
Прывітанне Cristian147, я карыстальнік вельмі пачатковец і мне шмат чаму трэба навучыцца, так што я паспрабаваў загрузіць сваю карту, і я кінуў адзін вачэй. Так што я вам скажу, мае ўражанні, што яны, відавочна, ад неспрактыкаванага карыстальніка, таму вазьміце усё гэта з абцугамі.
Я бачыў, што вы выраслі на 10% усёй крывой "абмежавальнік" па-мойму, значэння ў 410 і 990 павярніце іх вы можаце спакойна пакінуць арыгінальныя да 3000. Але гэта, у рэшце рэшт, я думаю, хуткая. Замест карце па адрасе 1CC0F8 мне здаецца, засталася арыгінальнай, у той час як я думаю, гэта трэба змяніць. Патлумачу з прыкладам. Пры 4000 абарачэннях у хвіліну з 100% ціску педалі ў карце driver wish ты пытаеш 3960, абмежавальнік крутоўнага моманту, то задавайце ў 3498 і сюды, ок, пераўтварэнне пара/паліва вяртаецца ў якасці значэння 7034, г. зн. 70,34 мм3 дызельнага паліва, аднак на гэтай карце табе казаў, што ў цябе ліміт яшчэ да зыходнага значэнню 6300, так што ў рэшце рэшт больш, чым 63,00 мм3 дызельнага паліва, а не ўпырску.
Паўтараю, я вельмі неспрактыкаваны, хоць я думаю, што гэтая карта пойдзе зменены прыводзіць, па крайняй меры, гэта значэнне ад 6300 да 7050 калі вы хочаце надаць дызельнае паліва, што ты месца, як мэта. Гэты прыклад да 4000 абаротаў, відавочна, павінны быць зменены значэння таксама і для ўсіх іншых абаротаў.
Вы цалкам маеце рацыю Switing63 гэта мая праблема, і што я разумею, калі зазор больш нават таму, што я пачатковец у свеце адлюстраванняў блокаў кіравання,...гэта зразумець карты! Да пачатку 90-х гадоў я быў механік, кухар там былі ўжо першыя блокі кіравання, але не я гэтым займаюся я. Я займалася механікі рухавіка .....я падрыхтаваў машыну, калі існавала размеркавальніка на рухавіках ! Стары механік, я ведаю, што калі я хачу, каб сілы мне трэба больш паліва,і г. д., Але мой самы вялікі праблемай з'яўляецца caire гэтай праграмы. Для мяне зрабіць даклад стехиометрической або сціску і г. д....мне не трэба нічога. Вялікая праблема менавіта карты :-)
А цяпер, каб зразумець трохі лепш сон-глядзець mape тут і ....і выкладу іншыя супастаўлення ў мэтах абмену думкамі разам .
Яшчэ раз дзякуй, што адказалі, і нават калі пачатковец, як ты кажаш ...ты быў вельмі ясна !