Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-28-28 -
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў сиско Visualizza Messaggio
    Прывітанне Дзядзька-сайт, у абмеркаванні на марелли я ўспомніў, што fede78 казала, што знізіла біт і прывез турба ціску да 1,5 бар (або 1,55 не памятаю), (не былі біты, што ен казаў, Backgroup) я спрабаваў у файле-гэта я знайшоў па адрасе 06AF9A, паслядоўнасць бітаў з'яўляецца ugualissima ў тым, каб fede78, ты можаш паспрабаваць тое, што потым я знайшоў яшчэ адзін біт усталяваны ў 1500, якія вы можаце паспрабаваць па адрасе 062F46, (гэта я не ведаю, але тое, што вера 78 ен даваў, для працуе)
    Я адчуваю гэта прама цяпер, і мы бачым, што адбываецца!
    Я змяніў гэтыя: 0624DC і 062532, але ўсе роўна выходзіць памылка.

Я дадаю гэты 06AF9A !

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Але атмасферны ціск не 100mbar але 1000, і калі ен ўлічвае толькі для турба. Для rail або падніміце абмежавальнікі або тэарэтычна не перавышае адзнаку ў 1450 на 70 л. с.
    Так, вы маеце рацыю, я напісаў лухту... я паставіў +100, таму што часта бачу, што дадаецца зрушэнне.
    Можаш паглядзець, калі ласка, калі я іх змененыя ў парадку, абмежавальнік rail і турбонаддувом? Чаму мне здаецца, зроблена добра, але не ідзі!

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Але я не разумею: ці ніхто не ведае, як усталяваць ціск у рампы, або мне не хочаце адказваць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў zioweb Visualizza Messaggio
    Але я не разумею: ці ніхто не ведае, як усталяваць ціск у рампы, або мне не хочаце адказваць
    на жаль, я не ведаю, інакш бы ўжо напісаў тут, тое, што я напісаў на абмежавальнікі прэс-turbo я не спрабавала (хто-то кажа, што працуюць, а хто кажа няма) калі вы спрабавалі, і вы хочаце ведаць што-то

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    але ўпэўнены, што я табе скажу, сапраўды з радасцю, я пацвярджаю, што гэты біт для турба, здаецца, быў апошні, так як цяпер больш не ўваходзіць у адмова!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў zioweb Visualizza Messaggio
    але ўпэўнены, што я табе скажу, сапраўды з радасцю, я пацвярджаю, што гэты біт для турба, здаецца, быў апошні, так як цяпер больш не ўваходзіць у адмова!
    міфічны, дзякуй, што адказалі, цяпер яно таксама пацверджана цябе больш, што ад Fede78 (што ен павінен быў знайсці той біт), якая працуе, нічога не бярэ, што можа, іншыя 2 працуюць на іншае праграмнае забеспячэнне, таму што нават backgoup казаў, што яны выпрабаваныя на розных транспартных сродках, цяпер засталося вырашыць пытанне rail, мы спадзяемся, што хто-то, хто ведае, я хачу табе дапамагчы.
    лепшыя віншаванні Сіска

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Але з ціску ў рампы, ен сказаў, што вырашыў правільна?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    не, я не солі, як я ўбачыў, што мы выявілі, што значэння ў табліцы не набраць 100 ачкоў... я ў любым выпадку праблема стабільнасці ціску...

для турбо, я павінен перагледзець дыягназ заўтра, таму што гарыць сення збой, і я павінен убачыць, калі заўседы ціск турбо.

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •