Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі з 40 31-40

Абмеркаванне: біт кузаў giulietta 2.0 170cv

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Эбола
    Паведамленні
    38
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Няма....да гэтага часу не ясная адна рэч. Калі я стаўлю ў нуль біт камплектацыі і -4, каб засмечвання не выкарыстоўваць sw як раз або ecusafe, машыны аднаўляе ці яшчэ няма? Таму што, калі гэта толькі пытанне, які застаецца, пастаноўкай дыягназу з dpf, але не аднаўляе больш праблема вырашана
    Прывітанне аднаўляе, таму што біт экіпіроўка не працуе, і нават калі вы пакладзеце трохі засмечвання ў нуль сыходзяць вырабіць прадусталяваных.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Эбола
    Паведамленні
    38
    Citazione Першапачаткова Напісаў fabbiotto Visualizza Messaggio
    Прывітанне аднаўляе, таму што біт экіпіроўка не працуе, і нават калі вы пакладзеце трохі засмечвання ў нуль сыходзяць вырабіць прадусталяваных.
    я хацеў сказаць трохі засмечвання -4, што будзе нуль у дыягностыцы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Прывітанне яшчэ сее-што....не працуе з біт камплектацыя - 00 (no dpf no зонд), але вы спрабавалі з біт - 02 (без dpf ды зонд).

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Эбола
    Паведамленні
    38
    Прывітанне яшчэ сее-што....не працуе з біт камплектацыя - 00 (no dpf no зонд), але вы спрабавалі з біт - 02 (без dpf ды зонд).
    І бескарысна спачатку паспрабаваць на еўра-4 (не ўсе) вы маглі б зрабіць, таму што там былі рынкі, тыпу таго, што турэцкі, што забруджвання не пляваць нічога, тады іх прадавалі без аснашчэння antiquinamento то фіят рабіў switch off на эбу і далей без сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, але цяпер няма на еўра-5, есць серыі dpf, і г. д. і да т. п. так і ў іншых краінах, калі знаходзяцца ўжо такія тыпу, што і турэцкая, і, права, пытанне, апаратнага і праграмнага забеспячэння, што не дазваляе, напрыклад, альфа 159 edc16 c39 euro4, джульета edc16 c39 euro5, але не роўныя як ecu, я не ведаю, ці зразумела я выказаўся і трохі ўздоўж гаворкі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    І бескарысна спачатку паспрабаваць на еўра-4 (не ўсе) вы маглі б зрабіць, таму што там былі рынкі, тыпу таго, што турэцкі, што забруджвання не пляваць нічога, тады іх прадавалі без аснашчэння antiquinamento то фіят рабіў switch off на эбу і далей без сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, але цяпер няма на еўра-5, есць серыі dpf, і г. д. і да т. п. так і ў іншых краінах, калі знаходзяцца ўжо такія тыпу, што і турэцкая, і, права, пытанне, апаратнага і праграмнага забеспячэння, што не дазваляе, напрыклад, альфа 159 edc16 c39 euro4, джульета edc16 c39 euro5, але не роўныя як ecu, я не ведаю, ці зразумела я выказаўся і трохі ўздоўж гаворкі.
    Так вы кажаце, што вы не eslude вызначана на euro5 і рана ці позна ідзе заўседы вырабляецца дыягностыка для скіду рэгістрацыі парашкоў?
    Вы не можаце абыйсці яго нават з дапамогай эмулятараў знешніх датчыка або што-то ў гэтым родзе?
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Эбола
    Паведамленні
    38
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Так вы кажаце, што вы не eslude вызначана на euro5 і рана ці позна ідзе заўседы вырабляецца дыягностыка для скіду рэгістрацыі парашкоў?
    Вы не можаце абыйсці яго нават з дапамогай эмулятараў знешніх датчыка або што-то ў гэтым родзе?
    Няма ты не зразумеў, тут defap можна зрабіць, але гэта павінна быць зроблена поўнае то змяніць розныя карты reletive да рэгенерацыі, у тым ліку біт засмечвання (і паўтараю біты камплектацыі вы можаце пакінуць крычы, усе роўна не працуюць) і змяніць dtc, звязаных з dpf. Для выступлення эмулятары існуюць, есць дадатковыя кантралеры, якія робяць усе з крокам больш эмулятар dpf, як правіла, збіраюць, калі не хочаце змяніць свой ecu або dpf (але dpf, трэба sotituirlo з вадасьцекавая труба), напрыклад, таму што аўтамабіль і на гарантыі.

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Няма ты не зразумеў, тут defap можна зрабіць, але гэта павінна быць зроблена поўнае то змяніць розныя карты reletive да рэгенерацыі, у тым ліку біт засмечвання (і паўтараю біты камплектацыі вы можаце пакінуць крычы, усе роўна не працуюць) і змяніць dtc, звязаных з dpf. Для выступлення эмулятары існуюць, есць дадатковыя кантралеры, якія робяць усе з крокам больш эмулятар dpf, як правіла, збіраюць, калі не хочаце змяніць свой ecu або dpf (але dpf, трэба sotituirlo з вадасьцекавая труба), напрыклад, таму што аўтамабіль і на гарантыі.
    усе ясна і дзякуй за інфармацыю.
    так што, па-твойму, дык гэта факт, ad-hoc ?

dpf off.rar

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    біт засмечвання -4 і dtc p2002 off (я спадзяюся!)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Ах tranky....fabbiotto не можа спампаваць....

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Ах tranky....fabbiotto не можа спампаваць....
    Я толькі цяпер убачыў... ну так сення я адчуваю, што прыходзіць тып, і я дам вам ведаць

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •