І бескарысна спачатку паспрабаваць на еўра-4 (не ўсе) вы маглі б зрабіць, таму што там былі рынкі, тыпу таго, што турэцкі, што забруджвання не пляваць нічога, тады іх прадавалі без аснашчэння antiquinamento то фіят рабіў switch off на эбу і далей без сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, але цяпер няма на еўра-5, есць серыі dpf, і г. д. і да т. п. так і ў іншых краінах, калі знаходзяцца ўжо такія тыпу, што і турэцкая, і, права, пытанне, апаратнага і праграмнага забеспячэння, што не дазваляе, напрыклад, альфа 159 edc16 c39 euro4, джульета edc16 c39 euro5, але не роўныя як ecu, я не ведаю, ці зразумела я выказаўся і трохі ўздоўж гаворкі.
Няма ты не зразумеў, тут defap можна зрабіць, але гэта павінна быць зроблена поўнае то змяніць розныя карты reletive да рэгенерацыі, у тым ліку біт засмечвання (і паўтараю біты камплектацыі вы можаце пакінуць крычы, усе роўна не працуюць) і змяніць dtc, звязаных з dpf. Для выступлення эмулятары існуюць, есць дадатковыя кантралеры, якія робяць усе з крокам больш эмулятар dpf, як правіла, збіраюць, калі не хочаце змяніць свой ecu або dpf (але dpf, трэба sotituirlo з вадасьцекавая труба), напрыклад, таму што аўтамабіль і на гарантыі.
усе ясна і дзякуй за інфармацыю.
так што, па-твойму, дык гэта факт, ad-hoc ?
dpf off.rar
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
біт засмечвання -4 і dtc p2002 off (я спадзяюся!)
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Ах tranky....fabbiotto не можа спампаваць....