Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 19 з 19
    Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    І ў любым выпадку, мы працуем, плацім з нашай кішэні ... належачы на кваліфікаваныя людзі, каб вырашыць гэтую праблему
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    для таго, каб звязацца з карыстальнікамі, але мы не ўсе аднолькавыя, мне прыходзяць паведамленні на мой **** некаторыя карыстальнікі, гэта значыць, што некаторыя з іх маюць прывілеі, а некаторыя няма, я ўжо сказаў, мая на гэтыя рэчы даўно, і я не хачу паўтарыць няма нічога, але ў любым выпадку, як сказаў, есць людзі, пачаткоўца, што ен "прывілеі" што такія людзі, як я, які стараецца дапамагчы і прысутнічае амаль кожны дзень на форуме не мае, і тут я заплюшчваю.
    Вы можаце мне паведаміць гэтыя карыстальнікі?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў admin Visualizza Messaggio
    не па злосці admin, але калі я атрымліваю гэтыя **** улічваючы, што я не магу адказаць на вароты, і цяпер не магу іх аднавіць.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Добры дзень Адмін, прашу прабачэння, калі выкарыстанне такога абмеркавання, але я не магу знайсці іншы спосаб, каб звязацца з...я была gangi да канца лютага (калі не памыляюся) і па заканчэнні тэрміну бана мой рахунак быў абмежаваны... На сення яшчэ, аказваецца, такі, і хацеў спытаць, калі я мог бы быць у парадку, як звычайна. Я паўтараю, што я зразумеў памылку і больш не паўторыцца ў будучыні. Дзякуй за ўвагу.
    Pasticciona0

Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    не па злосці admin, але калі я атрымліваю гэтыя **** улічваючы, што я не магу адказаць на вароты, і цяпер не магу іх аднавіць.
    Я думаю, што мы зразумелі праблему, і калі вам здарыцца зноў, нават калі ты не хочаш сказаць мне, карыстальнік толькі што мне пацвердзілі, што і адбылося

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Паважаны адмін я даю прычына ugoboss, што некаторыя карыстальнікі previlegiati, я быў цьверды на шэсць месяца для медыцынскіх праблем, вы робіце мяне, вы абмежавалі мой рахунак, я бачыў, што некаторыя карыстальнікі ўпісаны задоўга да мяне, і я не часта на форуме не абмежаваныя...тое, што я хачу сказаць, калі адбываецца што-то падобнае, перш чым абмежаваць уліковы запіс адправіць ***** папярэджанне....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    прабачце мяне, але быць "абмежаваныя"у форуме што compora?!?!

Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Citazione Першапачаткова Напісаў todos Visualizza Messaggio
    Паважаны адмін я даю прычына ugoboss, што некаторыя карыстальнікі previlegiati, я быў цьверды на шэсць месяца для медыцынскіх праблем, вы робіце мяне, вы абмежавалі мой рахунак, я бачыў, што некаторыя карыстальнікі ўпісаны задоўга да мяне, і я не часта на форуме не абмежаваныя...тое, што я хачу сказаць, калі адбываецца што-то падобнае, перш чым абмежаваць уліковы запіс адправіць ***** папярэджанне....
    Дарагі todos я не магу ведаць вашыя праблемы, але я павінен паводзіць сябе так, інакш форум становіцца cacatoio аўдыторыі, дзе кожны з іх робіць свае факты, ты напрыклад, у цябе 405 паведамленняў і ты ўпісаны з 2013 года нават калі б я быў цьверды ў працягу шасці месяцаў астатняе, што ты зрабіў?
    Я кажу праўду аб гэтых меркаваных фаварытаў, як вы іх называеце, але, якія на самай справе з'яўляюцца не больш, чым вопытных людзей, якія выкарыстоўваюць усе іх ведаць baipassando сумка з нашай сістэмы, каб звязацца з іншымі карыстальнікамі, якія маюць усе актыўныя прывілеі просяць спампаваць файлы або спасылкі на месца іх і passarglieli ў пакой.
    Але авось, каб цяпер усе было скончана, мы знайшлі некалькі мяшок і ўладкаваліся мы належым на вас, каб любыя справаздачы ў будучыні.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Калі мне будзе дазволена сказаць, мой ўбачыў, што я тут ужо каля года, і я ўжо бачыў шмат рэчаў, якія не ідуць і многія іншыя, якія ідуць..
    Я заяўляю, што я не карабля, на самай справе.. я тут, у вывучэнні такога мастацтва, толькі для адукацыйных мэтаў, маючы аўтамабіль, у якім эксперыменты і веды, для таго каб памяняць тып эбу, на якія даюць мне доступ на любыя выпрабаванні.
    Тут вы знойдзеце шмат інфармацыі і шмат файлаў, на якіх вы зможаце зрабіць выпрабаванні, даследаванні і ўсе астатняе, але, вядома, злога намеру цалкам можа зрабіць добры капіявання і ўстаўкі і rivendersi гэтую копію для атрымання прыбытку.
    Тым не менш, супрацоўніцтва людзей будзе выгляд з профілю людзей, якія, на запыт адказваюць, як, і, колькі могуць, sharano файл, просяць ласкамі, для тлумачэнні, а не пераказваюць і многія іншыя рэчы.
    Абмежаванні ўведзеныя ў макет сайта, на мой погляд, гэта цалкам бескарысна, які хавае "******" або "******" у чым плюсы?
    Для астатніх я згодзен з admin, што пачынае быць невыносна паляваць на прывід, і што адзіны спосаб, каб абмежаваць шкоду ад дрэнна настроеных адрэзаць змяі галаву, і абмяжоўваць сукупнасць сістэм.
    Сказаў, што я спадзяюся, што, хто, як я, ен тут для вывучэння, будзе кансалідаванай, ні групы, а не ў marginatum, як знешняга, што ен тут, каб захапіць чужыя працы, што не.
    Дзякуй
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •