І ў любым выпадку, мы працуем, плацім з нашай кішэні ... належачы на кваліфікаваныя людзі, каб вырашыць гэтую праблему
І ў любым выпадку, мы працуем, плацім з нашай кішэні ... належачы на кваліфікаваныя людзі, каб вырашыць гэтую праблему
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
Добры дзень Адмін, прашу прабачэння, калі выкарыстанне такога абмеркавання, але я не магу знайсці іншы спосаб, каб звязацца з...я была gangi да канца лютага (калі не памыляюся) і па заканчэнні тэрміну бана мой рахунак быў абмежаваны... На сення яшчэ, аказваецца, такі, і хацеў спытаць, калі я мог бы быць у парадку, як звычайна. Я паўтараю, што я зразумеў памылку і больш не паўторыцца ў будучыні. Дзякуй за ўвагу.
Pasticciona0
Паважаны адмін я даю прычына ugoboss, што некаторыя карыстальнікі previlegiati, я быў цьверды на шэсць месяца для медыцынскіх праблем, вы робіце мяне, вы абмежавалі мой рахунак, я бачыў, што некаторыя карыстальнікі ўпісаны задоўга да мяне, і я не часта на форуме не абмежаваныя...тое, што я хачу сказаць, калі адбываецца што-то падобнае, перш чым абмежаваць уліковы запіс адправіць ***** папярэджанне....
прабачце мяне, але быць "абмежаваныя"у форуме што compora?!?!
Дарагі todos я не магу ведаць вашыя праблемы, але я павінен паводзіць сябе так, інакш форум становіцца cacatoio аўдыторыі, дзе кожны з іх робіць свае факты, ты напрыклад, у цябе 405 паведамленняў і ты ўпісаны з 2013 года нават калі б я быў цьверды ў працягу шасці месяцаў астатняе, што ты зрабіў?
Я кажу праўду аб гэтых меркаваных фаварытаў, як вы іх называеце, але, якія на самай справе з'яўляюцца не больш, чым вопытных людзей, якія выкарыстоўваюць усе іх ведаць baipassando сумка з нашай сістэмы, каб звязацца з іншымі карыстальнікамі, якія маюць усе актыўныя прывілеі просяць спампаваць файлы або спасылкі на месца іх і passarglieli ў пакой.
Але авось, каб цяпер усе было скончана, мы знайшлі некалькі мяшок і ўладкаваліся мы належым на вас, каб любыя справаздачы ў будучыні.
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
Калі мне будзе дазволена сказаць, мой ўбачыў, што я тут ужо каля года, і я ўжо бачыў шмат рэчаў, якія не ідуць і многія іншыя, якія ідуць..
Я заяўляю, што я не карабля, на самай справе.. я тут, у вывучэнні такога мастацтва, толькі для адукацыйных мэтаў, маючы аўтамабіль, у якім эксперыменты і веды, для таго каб памяняць тып эбу, на якія даюць мне доступ на любыя выпрабаванні.
Тут вы знойдзеце шмат інфармацыі і шмат файлаў, на якіх вы зможаце зрабіць выпрабаванні, даследаванні і ўсе астатняе, але, вядома, злога намеру цалкам можа зрабіць добры капіявання і ўстаўкі і rivendersi гэтую копію для атрымання прыбытку.
Тым не менш, супрацоўніцтва людзей будзе выгляд з профілю людзей, якія, на запыт адказваюць, як, і, колькі могуць, sharano файл, просяць ласкамі, для тлумачэнні, а не пераказваюць і многія іншыя рэчы.
Абмежаванні ўведзеныя ў макет сайта, на мой погляд, гэта цалкам бескарысна, які хавае "******" або "******" у чым плюсы?
Для астатніх я згодзен з admin, што пачынае быць невыносна паляваць на прывід, і што адзіны спосаб, каб абмежаваць шкоду ад дрэнна настроеных адрэзаць змяі галаву, і абмяжоўваць сукупнасць сістэм.
Сказаў, што я спадзяюся, што, хто, як я, ен тут для вывучэння, будзе кансалідаванай, ні групы, а не ў marginatum, як знешняга, што ен тут, каб захапіць чужыя працы, што не.
Дзякуй
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !