Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909

памылка пачатку чытання ў bdm edc16c39 Opel

Усім прывітанне, сення я правеў раніцу, спрабуючы прачытаць ecu Opel антара 150 л. с. да буклет рухавік Z20S.Пазнака блок кіравання паказвае наступную маркіроўку
    96950947. G9
    08110. G9. 5081100337. SERVNO: 96892367
    Made in Korea
    0281015569. 1039S25968

Праблема, што я не разумею, што, нягледзячы на я адкрыў ecu вельмі ўважліва, не напружваючы нічога, звязанага з іншымі раз певень і schedino з праверкі напружання на іголкі праведных, як ад інструкцыі, калі я даю "connect" на sw мне найлепшыя памылка "мікра not supported". Я спрабаваў некалькі разоў аднаўляць яго schedino іголкі на участках, але нічога я не частка зносін.

На што я падлучаны таксама ktag зноў праверыць усе, кантралюючы да прыходу 12v да смол правільныя, але гэты інструмент мне найлепшыя памылка сувязі з кропкай bk

Гэта ўжо поспех, то як яна вырашаецца? Што можна паспрабаваць зрабіць? Між тым, заўтра перанос эбу да машыны, і я спадзяюся, што дзеліце без праблем.
    Дзякуй за парады

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Прабачце, але вы ўпэўненыя, што гэта edc16?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Прабачце, але вы ўпэўненыя, што гэта edc16?
    Вы ўпэўненыя, мае вечка з экранам, з аднаго боку, і звычайных смол bdm bosch

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    колькасць hw-гэта edc16c39, таму дзіўна, што вы чытаеце, першае, што трэба зрабіць, гэта проста пакласці назад на аўтамабілі ecu, і паспрабаваць, калі ўсе ок,
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    колькасць hw-гэта edc16c39, таму дзіўна, што вы чытаеце, першае, што трэба зрабіць, гэта проста пакласці назад на аўтамабілі ecu, і паспрабаваць, калі ўсе ок,
    Я спадзяюся, што гэта так....шчыра кажучы, я не зрабіў нічога дрэннага, я вельмі педантычна ў праверыць спасылкі перад скармливанием ecu....заўтра я скажу вам, калі, калі няма, мне спатрэбіцца ваша дапамога.
    Я думаю, калі вы можаце, што гэта жаданне харчавання з больш высокай 12V, таму што на sw я ў 12 і тое, і люкі зялены, але з тестеров усе, што звязана з былі 11.80/11.90 аб іголках. Можна?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    гэтыя не маюць вялікіх праблем, напружання, калі вы падключылі ўсе, як механічная праблема зусім у іншым.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    гэтыя не маюць вялікіх праблем, напружання, калі вы падключылі ўсе, як механічная праблема зусім у іншым.
    Абнаўленне....машына рэгулярна матчу. Цяпер адзінае, што мне прыходзіць на розум, каб здолець прачытаць, каб ачысціць ўчасткі bdm, якія могуць мець воску вышэй. Калі няма ў вас есць іншыя ідэі аб тым, што праверыць ці зрабіць, мяркуючы, што певень, што выкарыстанне ўжо зрабіў сваю функцыю, які працуе ў іншы раз, таму хацеў бы выключыць праблемы hw

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    ніколі не чысцілі смол гэтыя ecu, толькі з японіі, таму што яны resinate.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    ніколі не чысцілі смол гэтыя ecu, толькі з японіі, таму што яны resinate.
    На самай справе вы маеце рацыю, гэта не дапамагло, ачысціце іх, таму што я праверыў з тестеров крок за крокам, вынікаючы сляды і месцы, дзе ішлі і бесперапыннасць выдатна, нават паміж кропкамі, дзе яны і іголак абапіраюцца ўсе ок....але нічога, певень заўседы дае памылку, мікра не падтрымліваецца. я знаходжу дзіўным, што напружанне на іголкі яшчэ не абапіраюцца на пляцоўкі-гэта 12,10 у той час, калі яны пракладзеныя ў месцах чытаю толькі 11,60 вольт прыкладна, як калі б паглынанне ў ecu. гэта нармальна? І яшчэ адна рэч, у той час як я, вядома, абследаваў бесперапыннасць пляцоўкі я заўважыў, што pin-gnd (трэці ўніз ад dx з расчоскай да мяне) гэта ў працяг яшчэ 2 pin смол. І гэта справядліва ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    можа быць, можа быць проста блок кіравання, які мае некаторыя праблемы на участках у ****llo сувязі.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •