Старонка 2 з 7 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 65 11-20

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Не хапае шмат інфармацыі, як апісана да гэтага часу.
    Клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог быў eslusa фізічна?
    Бачыў, што праблема, ты на нізкіх абарачэннях, я мяркую, што што-то з сістэмы рэцыркуляцыі ог не было зроблена як след.
    Затым апісаць анамалію дакладна?
    Клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог быў зачынены ад эбу; fap выдалены, эбу і фізічна.
    Карты для egr і fap, здаецца, працуюць так, як мне гэта пацвердзіў таксама cinqueturbo.
    Ненармальнасць, гэта есць рыўкі паміж 1500 і 2000 абаротаў з дозы паскаральніка нізкай цане; цяпер гэта з'ява я паменшыў яго вельмі з дзве карты, якія я падправіла і што я напісаў пасля.
    На жаль, мінімум праблема ўсе яшчэ не ўхіленая.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    карта без сэнсу, як мяркуюць, мы павінны паставіць на врі і паспрабаваць, тады вы rifa карта зроблена з палітыкай, я controllerei таксама ў двухмассовом махавік.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    102
    Я згодны з Ugoboss , калі ўсе партыі пасля загрузкі карты мод неабходна пакласці на врі, ужо асуджаную для defap, калі FAP пусты, і ўбачыць, як яна ідзе.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46
    Citazione Першапачаткова Напісаў claudiooreste Visualizza Messaggio
    Я згодны з Ugoboss , калі ўсе партыі пасля загрузкі карты мод неабходна пакласці на врі, ужо асуджаную для defap, калі FAP пусты, і ўбачыць, як яна ідзе.
    да жаль, на дадзены момант у мяне няма сродкаў для таго, каб выдаліць fap ад врі, інакш я так бы і зрабіў; але мы прымаем прапановы аб тым, як яго зняць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46
    Прабачце за затрымку з адказам....
    Перш за ўсе, дзякуй усім

Я рушыў услед радзе cinqueturbo, і яны дзялілі з нуля; я разгледзеў карту ўпырску parzializzata ад 45% і 1500 абаротаў у хвіліну і пакідаючы яе пад арыгінал; карта press turbo f(temp), узяўшы прыклад з другога, што я знайшоў.
    У момант, здавалася б, праблема вырашана.
    Але цяпер мне цікава, калі былі закрануты іншыя карты, якія я не магу ўбачыць??
    І потым, як я зрабіў, звярніце ўвагу, cinqueturbo, здаецца карта трохі больш, чым першапачаткова; што яшчэ вы маглі б ісці на навобмацак??
    Прыкладаю новыя файлы, якія я стварыў.

Дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Час.....я спадзяюся, што ты змяніў толькі тыя карты, што ты сказаў, г. зн. 2 тыя, якія вам паведамляюць, драйверы ecm...вы не пайшлі на кантакт defap дакладна? Г. зн., я магу сказаць, на шчасце, што калі вы сказалі, каб не бачыць іншых модов у файле не змянялі ў 2d, так?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Час.....я спадзяюся, што ты змяніў толькі тыя карты, што ты сказаў, г. зн. 2 тыя, якія вам паведамляюць, драйверы ecm...вы не пайшлі на кантакт defap дакладна? Г. зн., я магу сказаць, на шчасце, што калі вы сказалі, каб не бачыць іншых модов у файле не змянялі ў 2d, так?
    Гэта дакладна, я закрануў толькі тыя два, што я сказаў. У 2d я не ведаю, дзе шукаць у мяне няма адрасы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46
    Я думаў, што вырашаны ўсе праблемы, і замест мінімум яшчэ застаўся....
    Лепш было б, як напісаў ugoboss і claudiooreste дзяліць з врі без fap, але не ведаю, як зняць fap ад врі.
    Я чытаў на форуме, што ў ecusafe і толькі яны могуць мне дапамагчы.
    У вас есць ідэі???

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    не трэба знайсці крычы, без fap, ты свой ўжо defappato, таму прыкладаю і свой з арыгінальнымі картамі, без fap і без egr, тут вы можаце прыступіць да рэдагавання карты і спытаць савета.
    File Allegati Файл Ўкладання
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    не трэба знайсці крычы, без fap, ты свой ўжо defappato, таму прыкладаю і свой з арыгінальнымі картамі, без fap і без egr, тут вы можаце прыступіць да рэдагавання карты і спытаць савета.
    Ты мне зрабіў вялікую ласку!! дзякуй!! але, на жаль, я не магу спампаваць файл

Старонка 2 з 7 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •