Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98

Вы можаце напісаць іншы файл на ecu эстэтычна ідэнтычныя?

Прывітанне, хлопцы
    я разумею, магчымасць пісаць у файл EDC15P, выходны ад VW або Audi, і запісаць на EDC15P audi...
    па вас..., убачыў, што эстэтычна ідэнтычныя... вы можаце запісаць файл ecu, можа быць, у адзін cupra fr 160cv на аўдзі 130cv?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    не хочацца эксперыментаваць на замку, блокі кіравання, маюць нумары hw і sw, і для замены трэба сачыць за гэтым, то ёсць эбу conpatibili, але ў любым выпадку павінны быць з адной сям'і, то кожны робіць тое, што хоча, але на гэтыя рэчы ёсць заўсёды рухаецца з логікай.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў ciullo.eugenio Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы
    я разумею, магчымасць пісаць у файл EDC15P, выходны ад VW або Audi, і запісаць на EDC15P audi...
    па вас..., убачыў, што эстэтычна ідэнтычныя... вы можаце запісаць файл ecu, можа быць, у адзін cupra fr 160cv на аўдзі 130cv?
    Эстэтычна ўсе яны аднолькавыя......проста тое!!! Самае разумнае, што вы можаце зрабіць, гэта ўзяць прыклад (калі механічна 2 машыны маюць тыя ж кампаненты) на карце cupra і перадаць усе значэння карт на файл audi.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    Я адзін раз, калі я паклаў карту mercedes, з другога, што было па-іншаму, як hw і sw, і ўсе прайшло ок

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    я многія прыёмы ўзятыя ад cupra тып:
    турбіна, ic, датчык map, і кулачкі...

я хацеў узяць праграмнае забеспячэнне 0281011852 ibiza cupra fr 160cv з мяккай 038906019MS SG7000, і пісаць файлы на мой 0281010981 з мяккай 038906019FT SG1577...

не ведаю, як ён змяняецца паміж двума, эстэтычна нават ўнутры фішкі ставяцца на тым жа прыладзе, не ведаю як рэалізаваная сувязь паміж шынай і працэсар... але я магу паспрабаваць... толькі я баюся... хто-небудзь з вас калі-небудзь зрабілі азартныя гульні ў гэтым родзе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў ciullo.eugenio Visualizza Messaggio
    я многія прыёмы ўзятыя ад cupra тып:
    турбіна, ic, датчык map, і кулачкі...

я хацеў узяць праграмнае забеспячэнне 0281011852 ibiza cupra fr 160cv з мяккай 038906019MS SG7000, і пісаць файлы на мой 0281010981 з мяккай 038906019FT SG1577...

не ведаю, як ён змяняецца паміж двума, эстэтычна нават ўнутры фішкі ставяцца на тым жа прыладзе, не ведаю як рэалізаваная сувязь паміж шынай і працэсар... але я магу паспрабаваць... толькі я баюся... хто-небудзь з вас калі-небудзь зрабілі азартныя гульні ў гэтым родзе?
    Але прабач....у цябе эбу cupra ў наяўнасці? Ці толькі файл?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    у мяне ёсць толькі файл ложак ад cupra...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    параўнаўшы нумары hw у базе дадзеных bosch, падобна, не сумяшчальныя, то калі месцаў два sw, вы можаце кінуць вочы і ўбачыць розніцу ў кіраванні.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    у дадатку я змясціў два sw..., здаецца, крыху па-іншаму паглядзець у 2D
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Прывітанне, файлы іншы эбу вы можаце ўвесці праверкі частка Абсталявання, роўна як edc 15 і як edc16, розніца edc 16, вы павінны ўвесці не толькі файл, але і мікра..

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •