Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    28

чытанне alfa 147 jdtm 120cv edc16c39

Прывітанне, я павінен прачытаць edc16c39 есць альфа 147 1.9 jdtm, з fgtech мяне завісае на 2%, мяне дадзеныя, і не іншае, я не давяраю гэта. mpps 5 не робіць edc16c39.
    у мяне bdm 100 з дзімам, вы можаце прачытаць у bdm?
    я хацеў бы ўзяць яе з 120cv у 150cv, вы можаце толькі адлюстраванне без зменаў?
    я ведаю, што там і версія 150 л. с. але я не ведаю, калі адрозніваецца-то ў рухавіку.

дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    150 коней-гэта 16v, а гэта 120 8в,акрамя гэтага вы можаце вывесці нас на добрыя канькі, што тычыцца чытання ў bdm з дзімам, з'яўляецца найбольш бяспечным і рэкамендуецца..., вядома, зрабіць поўнае чытанне, як рэзервовага капіявання, так што вы можаце аднавіць, калі што-то пойдзе не так у запісе

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    28
    затым у bdm 100 кітай з наступных абнаўленняў чытаецца?
    каб атрымаць што-то ад 120 да 145-150 я павінен зрабіць некаторыя змены механікі або проста карту?
    я хацеў бы пакінуць egr і сажевый, калі гэта магчыма.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў acidborn85 Visualizza Messaggio
    затым у bdm 100 кітай з наступных абнаўленняў чытаецца?
    каб атрымаць што-то ад 120 да 145-150 я павінен зрабіць некаторыя змены механікі або проста карту?
    я хацеў бы пакінуць egr і сажевый, калі гэта магчыма.
    З сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf думаю, што гэта цяжка прыняць іх. Што добрае адлюстраванне дарожнага руху не павінен ўлічваць толькі рэзюмэ макс, калі вы не спецыяліст па гэтым ecu бачыў, што вы павінны націсніце карты "скрытыя ", каб даць яму дызельнае паліва, вы павінны прачытаць файл врі з bdm, а затым спадзявацца на інтэрнэт-форуме для добрай карце. Затым паўтарыць, і вы прымацаваныя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Citazione Першапачаткова Напісаў acidborn85 Visualizza Messaggio
    Прывітанне, я павінен прачытаць edc16c39 есць альфа 147 1.9 jdtm, з fgtech мяне завісае на 2%, мяне дадзеныя, і не іншае, я не давяраю гэта. mpps 5 не робіць edc16c39.
    у мяне bdm 100 з дзімам, вы можаце прачытаць у bdm?
    я хацеў бы ўзяць яе з 120cv у 150cv, вы можаце толькі адлюстраванне без зменаў?
    я ведаю, што там і версія 150 л. с. але я не ведаю, калі адрозніваецца-то ў рухавіку.

дзякуй
    у bdm 100 вы камфортна ў праблемы для супастаўлення, калі вы эксперт, і вы ведаеце, дзе на навобмацак крывыя добра, калі няма-звярніцеся за радай да аднаго, што ен жуе....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    прывітанне, мне здаецца дзіўным, што fgtech і mpps вы не чыталі гэтую ecu,у любым выпадку, як ужо параілі сябрам перайсці bdm, і вы больш камфортна

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    28
    Выдаліў dpf, сістэмы рэцыркуляцыі ог і нанесеныя на карту, што вы думаеце?
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 27-10-2016 да 10:30

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    аднак mpps чытае і піша спакойна ....у мінулым я зрабіў,трэба было толькі выбраць edc16c39 любы аўтамабіль fiat alfa lancia

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    Пацвярджаю, mpps чытае спакойна

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    Клін
    Паведамленні
    33
    Пацвярджаю, я таксама, як mpps v16, што певень з адаптарам чытаюць і пішуць... вы можаце выбраць пратакол ад 150 калі няма 120 шмат экю з'яўляецца... рухавік, на жаль, няма...

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •