Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima
Вынікі 61-70 з 73
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Так, калі вы шукаеце ў інтэрнэце есць некалькі накіроўвалых..калі вы паспрабуеце загрузіць альфа obd і раздушыць help c такая схема..я зрабіў толькі што Kline мне прыйшлося зняць супраціў і паставіць перамыкач двухполюсны паміж 1 9 6 14 аднак вы можаце зрабіць, каб усе тыя, якія вы хочаце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    Можна змяніць фізічна, elm 327 ў ****llo абсталявання, з usb, каб не прыйшлося купляць перахаднік
    Я ведаю, вы можаце зрабіць уласны перахаднік, але я не ведаю, калі вы можаце зрабіць так, не трэба мяняць час ад часу...
    змяненне, якое я меў на ўвазе, я ставілася супраціў 120 Ом, які ідзе вырвалася з ELM327 клон, у адваротным выпадку не мець зносіны наогул... (выпрабаванне на Grande punto NP)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Ды супраціў ідзе каляды, інакш не ідзе..не, я паставіў перамыкач перамыкач класічныя-з тым, пераход ад нармальнага жоўты провад, каб увайсці ў цела так, што гэта практычна..але калі вы шукаеце c-гэта таксама відэа-кіраўніцтва на трубе

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    22
    Я бачыў, што мы запаиваем зрабіць..і я, не мае абсталяванне.
    Для таго, каб скінуць service etc, што адаптар павінен прыняць? У мяне есць elm327 клон.
    Дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Для 147 вы павінны ўвайсці ў боды, вам патрэбен жоўты провад, аднак, перш чым прымаць яго доказ, што некаторыя elm падключаюцца ўжо з k-line

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    22
    Citazione Першапачаткова Напісаў DavideO Visualizza Messaggio
    Для 147 вы павінны ўвайсці ў боды, вам патрэбен жоўты провад, аднак, перш чым прымаць яго доказ, што некаторыя elm падключаюцца ўжо з k-line
    У мяне есць ELM327 v1.5, але не маглі б вы сказаць мне, калі ў бясплатнай версіі multiecuscan дазваляе гэта зрабіць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Citazione Першапачаткова Напісаў X4N Visualizza Messaggio
    У мяне есць ELM327 v1.5, але не маглі б вы сказаць мне, калі ў бясплатнай версіі multiecuscan дазваляе гэта зрабіць?
    вы бясплатная версія працуе з ELM327 v1.5 але і вельмі абмежавана...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Я не ce l я multiecuscan я не магу сказаць..я асабіста l elm l я выкарыстаў яго толькі на прыладах android..у маім c быў кампакт-дыск з праграм, якія я ўсталяваў, але ў мяне ніколі не было, каб паспрабаваць..калі, што вы можаце ўбачыць, калі вы можаце з тых праграм, іх..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў DavideO Visualizza Messaggio
    Ды супраціў ідзе каляды, інакш не ідзе..не, я паставіў перамыкач перамыкач класічныя-з тым, пераход ад нармальнага жоўты провад, каб увайсці ў цела так, што гэта практычна..але калі вы шукаеце c-гэта таксама відэа-кіраўніцтва на трубе
    у вас есць малюнак супраціву, зняць, або дакладным указаннем ,дзякуй.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    20160418_105309.jpg гэта мае! супраціў было прызначана r04 я спрабаваў пакласці стрэлку алоўкам павінны ўбачыць! не ўсе elm роўныя, аднак, з'яўляецца тое, што паміж pin 6 14 вынікаючы лыжах, вы павінны легка знайсці!

Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •