-
Прывітанне!мне ўжо давялося ўсталяваць адноўленай турбіны на гольф 5, цяпер ужо не памятаю мадэль..а адразу выў трохі, і было моцным шумам металалому на выпуск..а я памятаю, што я ўстала на мост, на калегу даць некалькі газаваныя і было відаць, што шум зрабіў гэта на закрыцці палітры, верагодна, быў сабраны няправільна або не быў зменены корпус..у рэшце рэшт я належнай адправіць назад гэтыя турбіны лепш новых, калі яны ламаюцца яны ідуць на кавалкі
-
ад мяне не свішча, робіць толькі шум ferraglioso і гэта робіцца толькі пасля 2 ці 3 пацягніце моцны вышэй 4000rpm, калі яна вельмі гарачая, гэта робіцца нават у 2000rpm, але толькі выпуску акселератар, і я павярнуць ціха, нават 30 секунд і вяртаецца ў нармальнае...
праблема ў тым, што той, хто мяне прадаў, я не хачу, каб гарантыі, што мяне не распальваць толькі... і гарантыя дзейнічае толькі пры ўсталеўцы з механікам, што ен атрымлівае рахунак-фактуру і паказвае працу, якую ен зрабіў...
у цяперашні час я не ведаю, што рабіць...
-
Што перасялення..цяпер, я думаю, у іншы раз я сабраў усе турбіны rev на outlander 140cv рухавік, гэта тое ж самае..У гэтым выпадку праз тыдзень кліент вярнуўся з машынай, што не вынес у дыягназ, я даваў памылкі, уласцівыя ціск, што цяпер не памятаю..у канцы кірмашоў контргайку на часопіс westgate быў друзлы, і было адкруціць амаль цалкам цаўе! Што, як правіла, іх кантроль усе гайкі, але не дакранацца ніколі, каб не сапсаваць фарбы для гарантыі..паспрабуйце яго кантраляваць!
-
правяраюцца тыя, і ідэальна падыходзяць...
-
прывітанне, хлопцы, я толькі што ўдалося зарэгістравацца... я прыкладаю...
вы пачуеце вельмі хвілін 1:36
зменшце гучнасць у слухаўках есць некаторыя шумы...
Voce_160416.zip
-
жадаючы... я да гэтага часу мая 1749va... ведайце, што вас... coreassy у 1749vb мантуецца на калектар 1749va?
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума