Прывітанне ўсім, я хацеў бы крыху дапамагчы, каб інтэрпрэтаваць карты гэтага эбу усталяваны на Opel Movano EDC15C3.
Спасылкі на файл Крычы на базе
http://www.professionalchiptuning.ne...c3-vt9515.html
У тым сэнсе, што, адкрыўшы яго з ecm, і знойдзеныя драйвера, прыкладаю скрын
Ўкладанне 10329
адкрыўшы першы INIEZ ПАРЗ (3 сумежных) я лічу, што ў 2d карта абмежавальнік крутоўнага моманту непасрэдна перад атакаваны без ВР. Або лепш да абмежавальніка я 1 bp кошт 19 у мяне 19 ачкоў, якія паказваюць, абаротаў і 19 кропак восі Z. Пасля гэтага ен неадкладна пачынае першую карту ўпырску parzializzato (лічачы, што гэта 16x16), але без указанняў. І тут я не ведаю інтэрпрэтаваць восі Z, што значэння ставіцца не маюць спасылак для X і Y.
па словах кіроўцы PREX RAIL сумневаў, але нават тут я не знаходжу з спасылкі з ВР (есць спасылка на 8, але гэта 16x16)
трэці і чацверты INIEZ ПАРЗ MAP 1 І 2 МІН Х BOOST карты 16x20 павінны быць tinj з восямі prex rail, і, магчыма, iq (нават калі на драйвера ставіць RPM ??)
пятая ФАЗА ЎПЫРСКУ.....Сістэмы рэцыркуляцыі ог ? калі гэта так, мяне не цікавіць адключаю ад біт
шосты ЎЗБАГАЧЭННЯ Ў АКК няма сумневу, карту педаль з восі Z IQ у ММ3 ????
PREX TURBO ОК
ЧАС OVERBOOST 2 карты вельмі розныя паміж сабой, чаму ?
LIM ПАРА OK значэнняў у мм3, як карту педаль ?
LIM ПАРА № 1 (4 сумежных) 3 вельмі падобныя, і адзін факт, у камандзе з высокіх значэнняў. Карты 15x1 са значэннямі ў мм3, як і вышэй, але хто ведае, калі ўмяшацца і, калі трэба moddarli.
тое, што я адчуў, што я сказаў....хто-то, хто ведае больш бачыў, што ў сеткі можна знайсці вельмі мала інфармацыі на гэтыя карты, і я не damos можа даць мне 2 прамыя, каб зрабіць крок трохі больш, я ў фургоне?
Дзякуй