Вынікі з 1 па 9 з 9

Абмеркаванне: EDC15C3....гэта невядома

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909

EDC15C3....гэта невядома

Прывітанне ўсім, я хацеў бы крыху дапамагчы, каб інтэрпрэтаваць карты гэтага эбу усталяваны на Opel Movano EDC15C3.
    Спасылкі на файл Крычы на базе
    http://www.professionalchiptuning.ne...c3-vt9515.html

У тым сэнсе, што, адкрыўшы яго з ecm, і знойдзеныя драйвера, прыкладаю скрын
    Ўкладанне 10329

адкрыўшы першы INIEZ ПАРЗ (3 сумежных) я лічу, што ў 2d карта абмежавальнік крутоўнага моманту непасрэдна перад атакаваны без ВР. Або лепш да абмежавальніка я 1 bp кошт 19 у мяне 19 ачкоў, якія паказваюць, абаротаў і 19 кропак восі Z. Пасля гэтага ен неадкладна пачынае першую карту ўпырску parzializzato (лічачы, што гэта 16x16), але без указанняў. І тут я не ведаю інтэрпрэтаваць восі Z, што значэння ставіцца не маюць спасылак для X і Y.

па словах кіроўцы PREX RAIL сумневаў, але нават тут я не знаходжу з спасылкі з ВР (есць спасылка на 8, але гэта 16x16)

трэці і чацверты INIEZ ПАРЗ MAP 1 І 2 МІН Х BOOST карты 16x20 павінны быць tinj з восямі prex rail, і, магчыма, iq (нават калі на драйвера ставіць RPM ??)

пятая ФАЗА ЎПЫРСКУ.....Сістэмы рэцыркуляцыі ог ? калі гэта так, мяне не цікавіць адключаю ад біт

шосты ЎЗБАГАЧЭННЯ Ў АКК няма сумневу, карту педаль з восі Z IQ у ММ3 ????

PREX TURBO ОК

ЧАС OVERBOOST 2 карты вельмі розныя паміж сабой, чаму ?

LIM ПАРА OK значэнняў у мм3, як карту педаль ?

LIM ПАРА № 1 (4 сумежных) 3 вельмі падобныя, і адзін факт, у камандзе з высокіх значэнняў. Карты 15x1 са значэннямі ў мм3, як і вышэй, але хто ведае, калі ўмяшацца і, калі трэба moddarli.

тое, што я адчуў, што я сказаў....хто-то, хто ведае больш бачыў, што ў сеткі можна знайсці вельмі мала інфармацыі на гэтыя карты, і я не damos можа даць мне 2 прамыя, каб зрабіць крок трохі больш, я ў фургоне?

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    ін'екцыі парз= карту дыму, але, здаецца, есць абмежавальнік прыкладаецца, вр 1000 мг х 4250 абаротаў у хвіліну (06E26C-06E2B2) вось Z= мм3

prex rail= а то я зразумеў, я таксама на bp

tinj= pres rail x iq (75mm3)

закон і абмяжоўвае у мм3, а затым педаль і абмежавальнікі крутоўнага значэння ў мм3,
    гэта тое, што я зразумеў, я ад неафіта х гэты ecu....
    ад врі зрабіў log x, каб убачыць, як імкнецца, ціск турбо і колькасць впрыснутого?

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў overbooster Visualizza Messaggio
    ін'екцыі парз= карту дыму, але, здаецца, есць абмежавальнік прыкладаецца, вр 1000 мг х 4250 абаротаў у хвіліну (06E26C-06E2B2) вось Z= мм3

prex rail= а то я зразумеў, я таксама на bp

tinj= pres rail x iq (75mm3)

закон і абмяжоўвае у мм3, а затым педаль і абмежавальнікі крутоўнага значэння ў мм3,
    гэта тое, што я зразумеў, я ад неафіта х гэты ecu....
    ад врі зрабіў log x, каб убачыць, як імкнецца, ціск турбо і колькасць впрыснутого?
    Дзякуй за ваш адказ, па меншай меры, ты мне пацвердзілі некалькі ўпэўненасці, што ў мяне было. Цяпер мы спадзяемся, што ў аперацыі нейкі эксперт, адукуеце нас, нават для функцыі lim пара, прымацаванай да ін'екцыі парз і дзіўныя Bp prex rail. Затым мы пяройдзем да з драйвера.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Тое, што тычыцца карты, уводзячы парз map 1 і 2 (аб / мін x boost) добра выглядаць значэнняў ВР бачыў, што я не разумела, чаму апошнія 2 слупка маюць значэння, настолькі высокія, што на апошніх 2 bp восі x мы маем 100 і 150 мм3 iq і, адпаведна, бескарысна іх чапаць або вылічыць іх, калі яны не riscaliamo восяў і decrementiamo ў 7500 і 8000, напрыклад.
    Тое, што я хацеў бы выправіць, бачыў, што edc15 не ведаю, калі 3 карты аднадумцаў iniez парз, якія павінны быць абмежавальнікі дыму ў мм3, калі яны ўстаноўлены ў максімум iq што я хачу надаць. Я нешта выпускаю, таму што калі няма, чаму не патэлефанаваць lim iq?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Але вы хочаце, каб яе націснуць або хочаце, каб вылічыць ўсе гэта, каб сказаць, ок, тут я ўвяду і г. д.?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Але вы хочаце, каб яе націснуць або хочаце, каб вылічыць ўсе гэта, каб сказаць, ок, тут я ўвяду і г. д.?
    Гэта грузавік, таму ен павінен доўжыцца. Трохі здымкі на нізкіх, але не занадта, каб счапленне. Перш за ўсе, запоўніць крыху вышэй, што не падаўжае адным стрэлам. Я маю на ўвазе паміж 3000 і 4000

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Прабачце, я не правільна прачыталі....мы не будзем рабіць з часопіса, дакладныя...калі вы дасце мне толькі 2 прамыя, як moddare ste iniez. Парз. (Што я ўжо 2 ўмовы, якія я ненавіджу) , я спрабую зрабіць мод і месца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Тое, што тычыцца карты, уводзячы парз map 1 і 2 (аб / мін x boost) добра выглядаць значэнняў ВР бачыў, што я не разумела, чаму апошнія 2 слупка маюць значэння, настолькі высокія, што на апошніх 2 bp восі x мы маем 100 і 150 мм3 iq і, адпаведна, бескарысна іх чапаць або вылічыць іх, калі яны не riscaliamo восяў і decrementiamo ў 7500 і 8000, напрыклад.
    Тое, што я хацеў бы выправіць, бачыў, што edc15 не ведаю, калі 3 карты аднадумцаў iniez парз, якія павінны быць абмежавальнікі дыму ў мм3, калі яны ўстаноўлены ў максімум iq што я хачу надаць. Я нешта выпускаю, таму што калі няма, чаму не патэлефанаваць lim iq?
    Ад ін'екцыі parzializzato, табе варта вырашыць, l afr. Я таксама думаю, што пасля 75 мм3 адстой 2 bp a 100 і 150 занадта discostanti паміж імі
    я далека ад педаль і абмежавальнікі крутоўнага моманту і любыя limitaori iq прывеўшы іх у адпаведнасць выправіць прабелы, што вы знаходзіцеся . ад крычы колькі iq максімальны впрысните?

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў overbooster Visualizza Messaggio
    Ад ін'екцыі parzializzato, табе варта вырашыць, l afr. Я таксама думаю, што пасля 75 мм3 адстой 2 bp a 100 і 150 занадта discostanti паміж імі
    я далека ад педаль і абмежавальнікі крутоўнага моманту і любыя limitaori iq прывеўшы іх у адпаведнасць выправіць прабелы, што вы знаходзіцеся . ад крычы колькі iq максімальны впрысните?
    Глядзець, шчыра кажучы, фургон, 2003 года і на хлопца не хвалюе мець карту "ad hoc". Хочаце, каб менавіта мець больш, што яшчэ трохі высокія на мяжы магчымага. Таму ў часопіс мы не зрабілі таксама, таму што, калі я чытаў, быў прыпаркаваны без rca. У любым выпадку, я паспрабую знайсці lim iq, каб убачыць, як яны ўстаноўлены, і мы абмяркуем гэта. Таксама я ведаю, што абмежавальнікі паліць павінны разлічыць Afr....есць што nescio, маючы на восі i мг паветра ўлічвае тое, каб абмежаваць мм3 ўводзяць

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •