і я забылася ўкладаннеАЛЬФА 156.rar
і я забылася ўкладаннеАЛЬФА 156.rar
Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!
Веруй..
Пакладзеце на месца Ін'екцыі parzializzato (1) ты з'ехала занадта рана, нагрузкі ад часткі 44-50%
Ціску ў Рампы не чапаў, усё абмежавальнікі не маюць жа крокам 500 або 1000 ? Cattura.jpg
Ін'екцыі parzializzato Boost 1&2 не маюць жа крокам, пакладзеце на месца (10-18 %
25-35 %)
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Калі вы хочаце, каб націснуць на педаль для мяне-нармальна. Cattura.jpg вам прыйдзецца панізіць павелічэнне дадзеных у час inj
але ад многіх тэстаў, праведзеных кажу табе, што ecu падманулі і значна больш бліскучай, што ecu інфармацыі..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
я не разумею, факт не чапаць карту педаль,iq, як вы?толькі праз час?
з таго, што мала вопыту,мод. карты педаль "лячыў"самыя кароткія тэрміны з мінімальнымі дымнасць і годны ўраджай,а затым, калі ёсць "падставы"для таго, каб ісці далей вы ідзяце з багаццем часоў.
для "хроніка" іншай карце, педалі:78200 і limit.78272
Такім чынам, я зразумела цяпер, што я не бачыў ўсіх пунктаў, што ты напісаў (глядзець з тэлефона робіць рэчы крыху збіваюць з панталыку)... Так што сёння ў другой палове дня зраблю добра....хоць я ведаю, што ёсць што-то ў маім выкарыстанні інтэрпаляцыі, што не так...дык вось : ёсць 4 скрынкі...я знак мінімальнае значэнне ў абодвух палях, злева і самы высокі ў абодвух справа....гэта правільна ці гэта няправільна?....затым, што тычыцца інфармавання або падмануць ecu хто-то кажа, што на edc15 ёсць вынікі, больш эфектыўныя, інфармуючы ecu....аднак я хачу вучыцца ў абодвух напрамках ;D
Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!