Скажу па вопыту бачыў, што ў мяне есць сябар, з 147 ducati corse 170cv і некаторыя змены эстэтыкі і разгрузцы прамога, да якога я супастаўляецца аўтамабіль больш чым адзін раз (і ніколі не быў рады, і хацеў усе больш і больш, пакуль ен не пачаў разбураць тое, што бачыў, як кіраўніцтва аа).
Не вам рабіць карты, перабольшаныя бачыў, што аўтамабіль ужо мае свой, б вы марнаваць больш грошай на рамонт, што і трэба, як сказаў errecinque, пошты, працы з калегам, і мы бачым і абмяркоўваем на якія-небудзь змены.
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Пагаварыўшы з ім, і сказаў яму дакладна, што я не збіраюся ісці, то кожныя 3 дні з механікам, ен параіў мне "пачынаць" з +20 рэзюмэ для таго, каб не sollecitareppiù час механічнай часткі рухавіка і турбіны... Думаю, што на мой погляд ужо 20 рэзюмэ вельмі шмат, і для некаторых гэта проста "пачатак".
Ужо, што адзін кажа на рэзюмэ, і не крокам у схемах я давайце страціць.
І галоўнае поспехі
Гэта было не так груба, то есць казаў ен коней, а таксама крывых і крокам на працягу ўсяго паскарэнне, калі я правільна памятаю...на жаль, мае невуцтва ў пытаннях, я мяркую, ен прынес са мной такім чынам.
Асабіста я б паспрабаваў зрабіць гэта. Хто-то, магчыма, ен прапануе даць яму паспрабаваць...хоць я прызнаю, што трывожнасць-гэта шмат.
я магу табе гарантаваць, што змены на картах у два экю, з'яўляюцца мінімальнымі, зменіцца кіраванне ўсей ecu замест таго, але гэта не легка зразумець гэта, вы павінны пачаць з вашай, і працаваць добра іх вышэй, няхай гэта ecu ducati.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
я згодны з ugoboss,змяніць вашу.......
камплект махавік счаплення далікатныя,але калі вы ведаеце, дзе атрымаць вашыя рукі(не загрузіць пару 1000giri) могуць спакойна вытрымліваць нагрузкі.
Я б хацела працягнуць гэты момант ад турбіны, па дузе, даўжэй, тахометра, Наогул, ад 2300 абаротаў прыкладна да 4000... Сказаць, што гэта выканальна, ці гэта занадта рызыкоўна?
У мінулым я параўнаў нават я карты 150 з тых 170 і я пацвярджаю тое, што кажа ugoboss... рэальная розніца ў кіраванні!!!
Што тычыцца механікі, за выключэннем некаторых дэталяў, ідэнтычныя...
На маю вопыту, зроблены добра, ідзі спакойна далей 20cv з 170cv без minarne надзейнасць за ўсе рабіць рэчы з асцярогай.
Як са 150, што з Ducati, дзе вы можаце пацешыць sulserio.