Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 23 11-20

Абмеркаванне: Розніца alfa 147 150 і 170 л. с.

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў X4N Visualizza Messaggio
    Шчыра кажучы, не ведаю, як сказаць вам, калі вы прафесіянал, або лепш..ен кажа выдатна, у кампаніі, але гэта справа зроблена "на дом" мы кажам, маючы яго ўжо пераназначаны некалькі аўтамабіляў, і чуў, што вы знайшлі ўсе выдатна.
    У выпадку, калі accettasssi у farmela зрабіць, сказаў, што дасць мне абодва файла, і арыгінал, і тое, пераназначаны...я мог бы ў гэты момант яе вывучэння, хто-то тут, на форуме? Ці есць асаблівыя патрабаванні?
    Гэта ваша права мець 2 файла...ori знаходзіцца ў вашай уласнасці і мод плаціць..***** unque так, калі потым іх месца ў форуме, мы глядзім на іх з задавальненнем.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Скажу па вопыту бачыў, што ў мяне есць сябар, з 147 ducati corse 170cv і некаторыя змены эстэтыкі і разгрузцы прамога, да якога я супастаўляецца аўтамабіль больш чым адзін раз (і ніколі не быў рады, і хацеў усе больш і больш, пакуль ен не пачаў разбураць тое, што бачыў, як кіраўніцтва аа).
    Не вам рабіць карты, перабольшаныя бачыў, што аўтамабіль ужо мае свой, б вы марнаваць больш грошай на рамонт, што і трэба, як сказаў errecinque, пошты, працы з калегам, і мы бачым і абмяркоўваем на якія-небудзь змены.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    22
    Пагаварыўшы з ім, і сказаў яму дакладна, што я не збіраюся ісці, то кожныя 3 дні з механікам, ен параіў мне "пачынаць" з +20 рэзюмэ для таго, каб не sollecitareppiù час механічнай часткі рухавіка і турбіны... Думаю, што на мой погляд ужо 20 рэзюмэ вельмі шмат, і для некаторых гэта проста "пачатак".

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў X4N Visualizza Messaggio
    Пагаварыўшы з ім, і сказаў яму дакладна, што я не збіраюся ісці, то кожныя 3 дні з механікам, ен параіў мне "пачынаць" з +20 рэзюмэ для таго, каб не sollecitareppiù час механічнай часткі рухавіка і турбіны... Думаю, што на мой погляд ужо 20 рэзюмэ вельмі шмат, і для некаторых гэта проста "пачатак".
    Добры дзень, растлумачце свайму калегу-спецыяліста, што ў двухмассовом махавік, які мае Свой аўтамабіль максімальна трывалым крокам 10-15%, то вы павінны ўбачыць, як і дзе ўсе гэта загрузіць гэтыя крокам, выдаткуйце трохі ў + і перайсці ад прафесійнай сур'езна............

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Ужо, што адзін кажа на рэзюмэ, і не крокам у схемах я давайце страціць.
    І галоўнае поспехі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    22
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Ужо, што адзін кажа на рэзюмэ, і не крокам у схемах я давайце страціць.
    І галоўнае поспехі
    Гэта было не так груба, то есць казаў ен коней, а таксама крывых і крокам на працягу ўсяго паскарэнне, калі я правільна памятаю...на жаль, мае невуцтва ў пытаннях, я мяркую, ен прынес са мной такім чынам.
    Асабіста я б паспрабаваў зрабіць гэта. Хто-то, магчыма, ен прапануе даць яму паспрабаваць...хоць я прызнаю, што трывожнасць-гэта шмат.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я магу табе гарантаваць, што змены на картах у два экю, з'яўляюцца мінімальнымі, зменіцца кіраванне ўсей ecu замест таго, але гэта не легка зразумець гэта, вы павінны пачаць з вашай, і працаваць добра іх вышэй, няхай гэта ecu ducati.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    я згодны з ugoboss,змяніць вашу.......
    камплект махавік счаплення далікатныя,але калі вы ведаеце, дзе атрымаць вашыя рукі(не загрузіць пару 1000giri) могуць спакойна вытрымліваць нагрузкі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    22
    Я б хацела працягнуць гэты момант ад турбіны, па дузе, даўжэй, тахометра, Наогул, ад 2300 абаротаў прыкладна да 4000... Сказаць, што гэта выканальна, ці гэта занадта рызыкоўна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    У мінулым я параўнаў нават я карты 150 з тых 170 і я пацвярджаю тое, што кажа ugoboss... рэальная розніца ў кіраванні!!!
    Што тычыцца механікі, за выключэннем некаторых дэталяў, ідэнтычныя...
    На маю вопыту, зроблены добра, ідзі спакойна далей 20cv з 170cv без minarne надзейнасць за ўсе рабіць рэчы з асцярогай.
    Як са 150, што з Ducati, дзе вы можаце пацешыць sulserio.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •