Старонка 4 з 8 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі 31-40 з 73
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    22
    Citazione Першапачаткова Напісаў leo_sg Visualizza Messaggio
    залежыць, дзе вы хочаце, каб дыягнаставаць, што есць адаптары,
    Прывітанне Леа, прабачце, але што вы разумееце пад "дзе"? Раздымам obd-гэта не толькі адзін? Гэта той, побач з блокам засцерагальнікаў ўнутры? У маім выпадку я кажу аб 147 2009 года.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў X4N Visualizza Messaggio
    Прывітанне Леа, прабачце, але што вы разумееце пад "дзе"? Раздымам obd-гэта не толькі адзін? Гэта той, побач з блокам засцерагальнікаў ўнутры? У маім выпадку я кажу аб 147 2009 года.
    для elm есць 4-х відаў адаптараў, якія выкарыстоўваюцца па патрабаванні праграмнага забеспячэння ў залежнасці ад таго, што вы павінны ўзяць на дыягностыку, эбу, рухавік, падушкі бяспекі, abs, бартавы кампутар, пачынаючы з 2000 года ўсе злучэнні obd, размешчаных у розных кропках dell' аўтамабілі, але ў вашым выпадку, непасрэдна ў бартавы кампутар

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    22
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    для elm есць 4-х відаў адаптараў, якія выкарыстоўваюцца па патрабаванні праграмнага забеспячэння ў залежнасці ад таго, што вы павінны ўзяць на дыягностыку, эбу, рухавік, падушкі бяспекі, abs, бартавы кампутар, пачынаючы з 2000 года ўсе злучэнні obd, размешчаных у розных кропках dell' аўтамабілі, але ў вашым выпадку, непасрэдна ў бартавы кампутар
    У асноўным, я хацеў бы бачыць параметры рухавіка, і калі можна параўноўваць іх з эталонным дадзенымі вытворцы. Не маглі б вы ласкава сказаць мне, тыпу перахадніка? Дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    У асноўным, я хацеў бы бачыць параметры рухавіка, і калі можна параўноўваць іх з эталонным дадзенымі вытворцы. Не маглі б вы ласкава сказаць мне, тыпу перахадніка? Дзякуй.
    пошук у сеткі-адаптары - кабелі elm 327

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    80
    памятаеце, што elm327-гэта інструмент, для пачаткоўцаў, паглядзець кошт нават смешна.... калі вы хочаце мець добры дыягназ, вы павінны даверыць іншым абсталяваннем можа чытаць самыя пратаколы....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    22
    Бо ўчора ўвечары, спрабуючы гэтых адаптараў elm, я заўважыў, што той, з "зялены провад" , былі дыферэнцыраваны так, хе-хе, гэта спецыяльна для ecu рухавіка. З рознымі вынікамі падобнага, што прапануе сетку, я прыйшоў да kess v2, але наколькі я зразумеў, быў клон арыгінала, кошт усталеўваецца вышэй, але мяне больш... ты кажаш, што апошні ок, каб пачаць разумець што-то chiptuning? Дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    памятаеце, што elm327-гэта інструмент, для пачаткоўцаў, паглядзець кошт нават смешна.... калі вы хочаце мець добры дыягназ, вы павінны даверыць іншым абсталяваннем можа чытаць самыя пратаколы....
    прывітанне racanacci, prementto, што я не эксперт у chiptuning..што вы маеце на ўвазе чытаць пратаколы? вы хочаце сказаць, што гэта не добра, каб усе вытворцы або на той жа машыне, вы не можаце рабіць усе, што вы маглі б праз OBD?
    я спадзяюся, што я патлумачыў добра...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    хто-небудзь ведае, мне ПРЫКЛАДАННЯ, таксама за дадатковую плату (найбольш поўны) з для iphone, каб гэтыя strumentini?
    я купіў v-gate, якая павінна быць роўная ELM.327

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Бо ўчора ўвечары, спрабуючы гэтых адаптараў elm, я заўважыў, што той, з "зялены провад" , былі дыферэнцыраваны так, хе-хе, гэта спецыяльна для ecu рухавіка. З рознымі вынікамі падобнага, што прапануе сетку, я прыйшоў да kess v2, але наколькі я зразумеў, быў клон арыгінала, кошт усталеўваецца вышэй, але мяне больш... ты кажаш, што апошні ок, каб пачаць разумець што-то chiptuning? Дзякуй.
    Мы паўтараем.......інтэрфейс elm hw у спалучэнні з sw тыпу МНС (калі ў вас аўтамабіль fiat проста тое,) зрабіць толькі дыягностыку, а затым абнулення паказанняў хранограф памылкі ў памяці, убачыць paramemetri ў рэжыме рэальнага часу etc etc Замест інтэрфейсы тып Kess або fgtech служаць для чытання і запісу l
    і карты ў ecu a працуюць толькі з імі, sw, прысвечаны.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    22
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Мы паўтараем.......інтэрфейс elm hw у спалучэнні з sw тыпу МНС (калі ў вас аўтамабіль fiat проста тое,) зрабіць толькі дыягностыку, а затым абнулення паказанняў хранограф памылкі ў памяці, убачыць paramemetri ў рэжыме рэальнага часу etc etc Замест інтэрфейсы тып Kess або fgtech служаць для чытання і запісу l
    і карты ў ecu a працуюць толькі з імі, sw, прысвечаны.
    Ок, дзякуй за тлумачэнне...я думаў, што напрыклад kess, можа зрабіць дыягностыку etc у дадатак да чытання/запісы ecu.
    Што вы ведаеце, што МНС-гэта надзейна? то есць значэння ложка рэальныя або завышаныя?
    Дзякуй.

Старонка 4 з 8 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •