Вынікі з 1 па 8 з 8

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di project
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198

Post Кіраўніцтва для ўключэння REV-LIMITER на edc15

Прывітанне, хлопцы, для тых, хто хоча весела правесці час у sentir зрабіць поп-поп-edc15 тут я растлумачу, як гэта зрабіць!
    Тады першае, што вы павінны вырашыць, колькі раўндаў вы хочаце ўпусціць rev-limiter, выкажам здагадку, вы вырашылі ўсталяваць яго ў 4000 абаротаў у хвіліну.
    добра, цяпер вы павінны ўзяць карту на абмежавальнік крутоўнага моманту ў 2D і прыняць пандус прыліп адразу перад паваротам абмежавальніка, гэтая рампа ўяўляе сабой вось Y карты і я RPM.
    цяпер, выяўленых 4000 аб / мін на гэтай рампы (у выпадку, калі ў рампы не прысутнічаюць абароты, якія вы выбралі ў пачатку, не праблема, вазьміце першае значэнне, якое набліжае нас, напрыклад, калі б там быў 3800 і 4200 прымеце 3800 і вы умацуйце 4000)
    аднойчы знойдзеныя, гэтыя 4000 rpm вазьміце BP наступны і ўстаноўлены 10,15,20 абаротаў больш абаротаў, якія вы абралі, так як, напрыклад, было 4000 ВР далей мы ўсталявалі 4010 або 4015 або 4020, улічваючы, што больш ен расце павольней будзе rev-limiter.
    пасля гэтага вы вернецеся на табліцы і значэння ў табліцы, пасля 4000 абарачэнняў вы ўсталюеце ўсе на 0.
    загружаныя карты і атрымлівайце задавальненне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Есць яшчэ і іншы метад,знайсці абмежавальнік абаротаў, і ўсталяваць яго на 4000.

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    я асабіста не riuscuito знайсці яго, то толькі з абмежавальнікам я спрабаваў зрабіць гэта на 1.3 mjet, але эфект мне не падабаецца, так будзе нашмат лепш!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    на edc15, не ведаю, але на 1.3 mjet проста адзін біт, каб атрымаць добры эфект. У роўных разраду мае вялікага значэння колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца і павароты абраныя.. на 1.3 выпрабаванне на 4500 або 4800

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Я буду прытрымлівацца крок за крокам кіраўніцтва,так я магу зразумець адрозненні.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Я з edc15 я знайшоў абмежавальнік абаротаў,дзякуючы карыстачу вельмі добры форум, і вынік мне спадабаўся,можа быць нават, што я не здолеў усталяваць абмежавальнік крутоўнага моманту Heeeee!!!

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    андрэй л, я паставіў 4500 і ўсе роўна машына мае карту дастаткова зарада, але эфект мне не вельмі падабаецца, толькі з бітам я хачу паспрабаваць з абмежавальнікам нават на 1.3 і паглядзець, калі будзе лепш.

frenk добры, паспрабуйце яго і дайце нам ведаць розніцу.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    9
    прывітанне, хлопцы, я на edc15 я метад revlimiter вельмі прыгожа, не звычайна revlimiter ў папкорн, як іх называюць на практыцы, я думаю, што некаторыя ўжо ведаюць гэта зрабіць, падніміце да апошняга байта лім.пара (апошнія 3 біта mettele роўныя), і на картах дызельнага паліва,апошняя радок у верхняй яго трэба прывесці да нуля ўсю радок, але бывае, у некаторых edc15 тыпу на puntojtd, што гэты радок варта зараджаць дызельнага паліва да канца. У выніку абмежавальнік сухі, як на бензін!!!

на 1.3 mjet, што біт мяняцца побач з дызельнага паліва

я забыўся самае галоўнае, на edc15 вы павінны падняць нават карту педалі апошнюю радок зверху, калі няма v нас прыходзіць у 5200giri
    Апошні раз рэдагавалася admin; 30-10-2017 да 21:35

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •