Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 60 41-50

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Калі гэтага не зрабіць карту праінфармаваны аб тым, добра гэта цяжка давяраць дыягностыцы. Калі разлікі добра tinj, чым iq, што вы хочаце, я думаю, што мм3, што паглядзець у дыягназы не верныя, але вось ці хоча хто-небудзь больш дасведчаны, каб пацвердзіць тое, што я сказаў
    безумоўна, не эксперт,але тэсты зробленыя, я ўбачыў, што на гэты ecu iq вы з праз карты педаль.калі прымусова (напрыклад, 80mm3)на карце,дыягназу мне 80 дакладным, то я не ведаю.........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Няма 60 мм3 / я 51 мг. 1mm3=0.85 мг

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Впрысните 80 мм3, таму што яму далі праз карты педаль і lim пара.ідэя, што я зрабіў?есць абмежавальнікі для магчымасці абнаўлення,як і абмежавальнікі руху, якія ўсталеўваюцца на ўсе 100.я памыляюся?!?!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Дзякуй, хлопцы!ты правы r5 я зрабіў разлік, наадварот! Час я зыходзячы rail з формулай, што я напісаў у пачатку, што, калі не памыляюся, я знайшоў у абмеркаванні манро! На самай справе маей мэтай было даведацца, як зрабіць карту паведамлена з тым, што ў мяне турбіна мае пікі перабольшаныя і не будзе значэння, у карту я думаю менавіта так, таму што ecu не ведае, колькі ўпырсквае..гэта я думаю, я не хачу сказаць, бздура

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    42
    Давід, вы спрабавалі карту?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Прывітанне aleg!я прыведзена ў парадак, трохі заўтра, калі мне вылучае некаторы час нагрузкі, і спрабую рабіць часопіс! L я б зрабіў гэта раней, але я зламаў тэлевізар з плоскім экранам, які ідзе да экрана наўтбука, і я быў без яго!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Даказана сення..гэта менш, чым першапачаткова impunta да 3500 абаротаў, калі я выключаю гэта дзіўна, як калі б працаваў дрэнна, нават матылек..карту-гэта абраны тут, што я адправіў, я змясціў вр абмежавальніка крутоўнага моманту, і я падняў гэтыя адрасы, дадзеных frenk да 80mm3..ну, можа быць, гэтыя адрасы ідуць не кранутыя, або, магчыма, не такім чынам..можа быць, я не зрабіў належным чынам bp восяў.. заўтра несці іх золатам пра ўсе, і я раблю іншы тэст!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Пошце карту, якую вы ўвялі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    АЛЬФА-80MM3 АД ЗАВЯРШЭННЯ 3.ZIP вось frenk гэтая карта, што не так..сення я спрабаваў паставіць ori гэтыя адрасы, і здаецца, што ідзе нават калі не ляціць, па-мойму, я памыляюся, qls..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    прывітанне davideO,я дазволіў перагледзець некаторыя карту,не я зрабіў на сваей карце, назірайце, якое-то час.
    File Allegati Файл Ўкладання

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •