Впрысните 80 мм3, таму што яму далі праз карты педаль і lim пара.ідэя, што я зрабіў?есць абмежавальнікі для магчымасці абнаўлення,як і абмежавальнікі руху, якія ўсталеўваюцца на ўсе 100.я памыляюся?!?!
Дзякуй, хлопцы!ты правы r5 я зрабіў разлік, наадварот! Час я зыходзячы rail з формулай, што я напісаў у пачатку, што, калі не памыляюся, я знайшоў у абмеркаванні манро! На самай справе маей мэтай было даведацца, як зрабіць карту паведамлена з тым, што ў мяне турбіна мае пікі перабольшаныя і не будзе значэння, у карту я думаю менавіта так, таму што ecu не ведае, колькі ўпырсквае..гэта я думаю, я не хачу сказаць, бздура
Давід, вы спрабавалі карту?
Прывітанне aleg!я прыведзена ў парадак, трохі заўтра, калі мне вылучае некаторы час нагрузкі, і спрабую рабіць часопіс! L я б зрабіў гэта раней, але я зламаў тэлевізар з плоскім экранам, які ідзе да экрана наўтбука, і я быў без яго!
Даказана сення..гэта менш, чым першапачаткова impunta да 3500 абаротаў, калі я выключаю гэта дзіўна, як калі б працаваў дрэнна, нават матылек..карту-гэта абраны тут, што я адправіў, я змясціў вр абмежавальніка крутоўнага моманту, і я падняў гэтыя адрасы, дадзеных frenk да 80mm3..ну, можа быць, гэтыя адрасы ідуць не кранутыя, або, магчыма, не такім чынам..можа быць, я не зрабіў належным чынам bp восяў.. заўтра несці іх золатам пра ўсе, і я раблю іншы тэст!
Пошце карту, якую вы ўвялі
АЛЬФА-80MM3 АД ЗАВЯРШЭННЯ 3.ZIP вось frenk гэтая карта, што не так..сення я спрабаваў паставіць ori гэтыя адрасы, і здаецца, што ідзе нават калі не ляціць, па-мойму, я памыляюся, qls..
прывітанне davideO,я дазволіў перагледзець некаторыя карту,не я зрабіў на сваей карце, назірайце, якое-то час.