Прывітанне, я заяўляю, што я ў пачатку і хацеў бы даведацца, як супаставіць прыстойна.
Калі магчыма, вы можаце даць у вока на гэтую карту і даць мне якое-то меркаванне/рэкамендацыі аб тым, як яе палепшыць?
Прыкладаю файл врі і mod.
Дзякуй.
Прывітанне, я заяўляю, што я ў пачатку і хацеў бы даведацца, як супаставіць прыстойна.
Калі магчыма, вы можаце даць у вока на гэтую карту і даць мне якое-то меркаванне/рэкамендацыі аб тым, як яе палепшыць?
Прыкладаю файл врі і mod.
Дзякуй.
есць некаторыя душы, піа, што я магу выказаць свае меркаванне?![]()
я не думаю, што з 7 паведамленні хто-то дасць табе руку, ты можаш быць таксама добрасумленна, але кі кажа, што вы стукнуць і ўцячы??
Што такое заяц? Трус Abarth
Ен спытаў, ці погляд, ці не, што зрабіў карту.... хто ведае, выказаць свае меркаванне, гэта правільна, што дайце і пакажыце, дзе можна палепшыць, прымушаючы яго думаць і вучыцца. толькі так вы бачыце, хто мае жаданне вучыцца. я, на жаль, што ecu не ведаю і я не магу сказаць нічога, але вы ўбачыце, што хто-то кажа вам што-то аб
Прабачце, але гэта не павінна быць асабліва ў пачатку, што адзін пытае парады аб тым, як рухацца ў вобласць, для яго новы?
Мне трохі цяжка ўмешвацца ў іншыя тэмы, дзе мы гаворым пра mod карта з дадзенымі, неабходнымі для іншых, калі ўжо не магу працаваць, для мяне ў аўтаноміі.
Такім чынам, тое, што ты сказаў, мне здаецца, крыху супярэчыць духу форуму.
Я ўдзельнічаю ў іншых форумах, па прадметах, дзе есць трохі, дай мне тэрмін, спецыяліст, і дапамагчы, калі магу, так і тых, хто мае 1 паведамленне, што тых, хто 10000. Гэта таму, што я гэта раблю на рэгулярнай бескарыслівай, не прэтэндуючы, што яшчэ я павінен даць тое дапамогу або ўклад. Затым, калі ен гэта робіць, тым лепш, але ў мяне няма гэтай прэтэнзіі.
Сказаў, што, калі гэта прынята на форуме, рады быць карыстальнік, які бяжыць.
Прывітанне.
Wraith, што MAF ў вас на вашым аўтамабілі, і што адносіны стехиометрической ў вас разлічваецца?
Апішыце, у які вынік вы хочаце атрымаць, каб вызначыць любыя змены ў файл (што цяпер я не магу адкрыць, што я не з пк, падыходзіць).
Аб "крытычнай", якое сказаў карл, не хвалюйцеся, але можна.. тут, як і ў многіх іншых форумах, усе просяць, атрымліваюць і ўцякаюць..
Не хапае заўседы ўклад у дух форуму ПАВІНЕН існаваць.
Вы не павінны быць уключаны бачыў, што вы зарэгістраваныя да, але ўдзельнічае ў абмеркаваннях, і вы ўбачыце, што вам ніхто не скажа нічога.
Прывітанне
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
я так з вамі, што на форуме, кожны павінен унесці свой уклад, а не толькі патрабаваць дапамогі, але калі, як я ўжо сказаў, адзін пачынае, і не ведае, як зрабіць нават рэчы для сябе, я бачу, дурніца, што можа параіць іншым.
Аднак, вяртаючыся да тэме, што вы маеце на ўвазе, што МАФ ты? Канкрэтнай мадэлі або іншы?
Пытанне адносіны стехиометрической, тое, што я не ведаю, як там трэба наладзіць...у тым сэнсе, што ў прынцыпе abbassandolo, на дызель, ен мае больш улады, але, як правіла, ніжэй 15:1, павінна пачаць паліць дрэнна. Вось, як можна наладзіць, каб мець прымальны кампраміс?
Сапраўды, для справядлівасці, што ў той час я не мог зрабіць якіх-небудзь часопісаў, каб убачыць параметры працы, таму што яны ў чаканні інструмента.
Мэта будзе заключацца ў аптымізацыі трохі аўтамабіль, надаўшы яму трохі больш магутнасці і размахам, што, спрабуючы павысіць спажыванне. Нічога не перабольшана.
Wraith савет ад аднаго, але і адзін аднаго.
У вас есць "ПОШУК" вышэй, шукае словы, сказаныя да і vediti розныя паведамленні, трэба прачытаць трохі, але ад іх выйсці пераможцам, безумоўна,... інфармацыі, яны былі дадзены ў жж.
Ідзіце і пакажыце, што вы можаце рабіць на гэтай пасадзе!!!
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !