Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 60
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    42
    Я думаю, што не правільна разлічыць час. Па-мойму, вы павінны вырашыць, што ціску ў рампы вы хочаце працаваць, будзе aumentanto чыгуначных inietteremo больш, захоўваючы час врі. Калі rail пакінем ori трэба павялічыць час, каб мець больш .таму для вылічэнні часу падаюць press.rail

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў DavideO Visualizza Messaggio
    Мне б вылічыць усе значэння слупкоў, 75 і 80-прапорцыі і такім жа чынам вылічыць таксама, што авансавыя плацяжы, безумоўна, гэта так, трохі сырога..не ведаю!! 80/70=1.14 напрыклад, 795×1.14=906 зша робяць тое ж самае, на дасягненні будуць за межамі 3 градусы прыкладна, улічваючы, што адзін павінен быць 43, але гэта з rail-1350 падымаючы rail будзе служыць менш, чым загадзя..я не ведаю, гэта тое, што я хацеў бы думаць, вядома, будзе формула, якая спрашчае ўсе, або, можа быць, мае развагі таму вада з усіх бакоў!
    Для формулы шукайце ў форуме есць мінімум дзясятак абмеркаванне, дзе добры Манро добра тлумачыць разлікаў. Вы не можаце кожны раз жа ўсе.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Дзякуй errecinque!знойдзена! Віншую, я глядзеў нейкае абмеркаванне.. ты і манро, ведаеце, шмат рэчаў, і вы заўседы добрыя і даступныя. Формула (квадратны корань rail × часы ў зша):iq атрыманае значэнне памнажаецца на iq, якія вы хочаце дасягнуць, і ідзе, дзялення на квадратны корань rail.такім чынам, вы атрымаеце новае значэнне.. я зрабіў два разліку, выпрабаванняў і атрыманае значэнне не адрозніваецца ад значэння, што атрымліваецца з дапамогай прапорцыі..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Так што тэарэтычна я б тры спосабу, каб перайсці ад 70mm3 ў 80mm3..першы, пакідаючы ціск у магістралі rail першапачаткова разлічыць час, каб 80mm3 і прадбачыць многае.другі-падняць ціск у магістралі rail es 1400 разлічыць час, каб 80mm3 і прагназавання ў залежнасці ад ціску ў рампы. трэці rail es 1400 разлічваць час у залежнасці ад ціску ў рампы і пакінуць перадаплату арыгінальныя.*****і гэта працуе? Вы ідзяце ў адпаведнасці з гранічным dell інжэктар, і вы спрабуеце выклікаць, менш стрэсу, можна на помпа?выбачайце, калі я раблю ўсе гэтыя гісторыі, але я хацеў бы зразумець, як можна больш

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    42
    Для ін'екцый 80 мг больш rail час вы павінны падняць rms лимитеры

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Вядома, мае развагі аб карэляцыі часу ціск авансаў, маўляў, ужо ў мадыфікацыі з абмежавальнікамі розныя ўстаноўкі для нарыхтоўкі..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Прывітанне ўсім!!!!выбачайце за затрымку, але ў мяне былі праблемы з coputer, і мне прыйшлося перанесці ўсе на тое, фіксаваны..дурны пытанне, але я магу загрузіць файл, які мне змяніў ці я павінен astettare, што дасягнула 80 мг?дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў DavideO Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім!!!!выбачайце за затрымку, але ў мяне былі праблемы з coputer, і мне прыйшлося перанесці ўсе на тое, фіксаваны..дурны пытанне, але я магу загрузіць файл, які мне змяніў ці я павінен astettare, што дасягнула 80 мг?дзякуй!
    Загрузіць вы можаце загружаць так хто-то можа кантраляваць сябе. у 80msg патрэбныя для таго, каб атрымаць доступ да спампаваць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Дзякуй errecinque!я zippate не ведаю, калі мне трэба..дзякуй загадзя, калі хто-то будзе мець час, каб даць яму ў вока!спадзяюся, я больш-менш зразумеў, я пераразлік у слупку " 75mm3 і 80mm3 у адпаведнасці з rail з формулай..

Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •