Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі 11-14 14 -

Абмеркаванне: думку мод файл edc16u34

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Вы мелі гонар быць сведкамі Майстар
    але, што ты кажаш, пяць?? я проста хлопец, аматар, як і вы, які спрабуе даведацца....я зусім не адчуваю, майстар..
    і таму, што ў гэтай галіне вы ніколі не спыняйце вучыцца і людзі veeery самыя падрыхтаваныя мной, ні шмат...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы, аказваецца, нават мне...на практыцы з таго, што я зразумеў, паміж фарсунак edc15 і фарсунак edc16 змяняюцца ў ecu карты СІГНАЛ то есць beginnig Injection Point...есць практычна ўсе карты з кропкай пачатку ўпырску не авансы увагі..
    практычна(прабачце за паўтор слоў) паміж момант, у якім ecu кіруе адкрыццем фарсункі і фактычнае пачатак ўпырску есць пэўны прамежак часу, што, мабыць, змена фарсунак і inietori і, вядома, ecu de ecu...su у BKC 105л.з, да якой даўно я ўсталяваў фарсункі ARL мяне бывала, што ў дыягностыцы я выпраўленне абсталявання ўпырску страшна, нават калі фарсункі былі ў парадку...так як я не змог знайсці гэтыя карты на edc15, каб потым іх можна было адаптаваць да edc16...я аддаў перавагу ўсталяваць апырсквальнікі ARL на инжекторах BKC..не даюць жа iq з першых з-за рознай ступені ў помпе, але набліжаюцца вельмі...калі хочаце, каб пра вашых БММ, вы можаце ўсталяваць распыляльнікі dei F. lli Bosio, ці вы можаце звязацца з Firad...для tdi pd маюць розныя памеры...я вам савет або bosio power plus 1043 або калі вы хочаце што тое яшчэ ей firad 1043+25%...вачэй небяспечныя...у тым сэнсе, што калі вы не правільна супастаўленыя і ўважліва сочыць, каб egt і легка, што sciolgli-то coolettore/турбіна як мінімум...акрамя таго, многае залежыць ад таго, хто табе іх, тара...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    13
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    вы, аказваецца, нават мне...на практыцы з таго, што я зразумеў, паміж фарсунак edc15 і фарсунак edc16 змяняюцца ў ecu карты СІГНАЛ то есць beginnig Injection Point...есць практычна ўсе карты з кропкай пачатку ўпырску не авансы увагі..
    практычна(прабачце за паўтор слоў) паміж момант, у якім ecu кіруе адкрыццем фарсункі і фактычнае пачатак ўпырску есць пэўны прамежак часу, што, мабыць, змена фарсунак і inietori і, вядома, ecu de ecu...su у BKC 105л.з, да якой даўно я ўсталяваў фарсункі ARL мяне бывала, што ў дыягностыцы я выпраўленне абсталявання ўпырску страшна, нават калі фарсункі былі ў парадку...так як я не змог знайсці гэтыя карты на edc15, каб потым іх можна было адаптаваць да edc16...я аддаў перавагу ўсталяваць апырсквальнікі ARL на инжекторах BKC..не даюць жа iq з першых з-за рознай ступені ў помпе, але набліжаюцца вельмі...калі хочаце, каб пра вашых БММ, вы можаце ўсталяваць распыляльнікі dei F. lli Bosio, ці вы можаце звязацца з Firad...для tdi pd маюць розныя памеры...я вам савет або bosio power plus 1043 або калі вы хочаце што тое яшчэ ей firad 1043+25%...вачэй небяспечныя...у тым сэнсе, што калі вы не правільна супастаўленыя і ўважліва сочыць, каб egt і легка, што sciolgli-то coolettore/турбіна як мінімум...акрамя таго, многае залежыць ад таго, хто табе іх, тара...
    але змена на абмен фарсункі, вы зрабілі гэта на машыне, вядома, alessio? абазначэнне матора не ведаю, у купра-еўра 4, так мне сказаў Аляксандр (пастар) несумяшчальнасці фарсунак arl на edc16!

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ў вас яшчэ няма Antony..на гэты раз у вас пагоршыўся...усюды...
    педаль, што вы хочаце надаць? калі вы гэтага не ведаеце, я вам скажу ваш ecu і запланавана ўкараніць да 65mg дызельнага паліва з mod праінфармаваны аб тым,....хоць я заўважыў, што гэтыя ecu ідуць з mod падмануў...я ў любым выпадку выкарыстоўваю метад "гібрыд" у любым выпадку паглядзі добра карту нм на iq, і разлічыць, колькі пара трэба, каб надаць малы iq дызельнага паліва праз педаль я лепш, так як вы павінны заняць..зрабілі гэта, зрабіце так, што ў іншыя карты, калі вы хочаце надаць 60mg напрыклад, вы павінны пераканацца, што ecu не абмяжоўвае гэты iq...гэта не цяжка...turbo асцярожныя, што вы ідзяце ў recovery, таму што вы не закранулі аднаго біта boost limiter усталеўваецца ori 1620 мб..
    для жыцця трэба calcolarti дакладна, колькі доўжыцца ін'екцыі і паглядзець, на колькі градусаў вы за пмс...
    калі гэта gaso ад трохі загадзя, дзе трэба...вочы, аднак, я не збіраюся не за ступень, а палова з 60 мг дызельнага паліва...
    rifalla

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •