Вынікі з 1 па 10 з 10

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di Mario SJ
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    Правінцыя Бьеллы
    Паведамленні
    50

Думку карта Jimny 1.5 ddis 63 квт 86 лс ЭБУ delphi dcm 1.2

Вось і я, нарэшце, у валоданні праграмнае забеспячэнне для перапрызначэння, і для kess v2, відаць, што яны яшчэ ў адкрытым моры, у разуменні кіравання карт, я зрабіў "дапамогу" лёгка зрабіць карту, мой сябар, з адключэннем EGR, націсніце, час ўпырску, карту педаль, турба, ціску ў рампы,абмежавальнік крутоўнага моманту,і карту дыму "я думаю", калі я не зразумеў... цяпер будзе месца файл врі і мод майго эбу, для таго, каб мець сваё меркаванне бачыў, што я хацеў бы зразумець, што ён зрабіў, дзякуй за цярпенне.
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    Правінцыя Бьеллы
    Паведамленні
    50
    Хто-то, хто дае мне руку?.....
    меркаванне....

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    Правінцыя Бьеллы
    Паведамленні
    50
    Хлопцы, я зрабіў сабе мужнасць пасля пэўнага перыяду нерашучасці я загрузіў карту (з EGR on) , я павінен сказаць, што ў сярэдзіне v сапраўды лепш, рухавік-гэта значна больш вадкасці, коціць добра, ужо з сёння, і прагрэсіі ў паскарэнне вельмі здавальняючым, цяпер я хацеў бы ведаць ваша меркаванне аб карце, што я выклаў вышэй, для таго, каб ведаць, калі вы думаеце, ёсць паляпшэння, дзякуй за цярпенне..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Марые SJ Visualizza Messaggio
    Хлопцы, я зрабіў сабе мужнасць пасля пэўнага перыяду нерашучасці я загрузіў карту (з EGR on) , я павінен сказаць, што ў сярэдзіне v сапраўды лепш, рухавік-гэта значна больш вадкасці, коціць добра, ужо з сёння, і прагрэсіі ў паскарэнне вельмі здавальняючым, цяпер я хацеў бы ведаць ваша меркаванне аб карце, што я выклаў вышэй, для таго, каб ведаць, калі вы думаеце, ёсць паляпшэння, дзякуй за цярпенне..
    У мяне не вялікія веды аб Delphi..
    у асновы, але працягвае працаваць, у %
    турба можа даць спакойна 100-120 пунктаў
    Ўпырску Parzializzata вы зрабілі добра, каб выкарыстоўваць інтэрпаляцыю, вы можаце з'ехаць раней, чым мазаць лепш з крокам..
    ціск ў Рампы добра зроблена.. і бессэнсоўна патрабаваць больш фізічны мяжа гэтых помпаў кепскай..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    Правінцыя Бьеллы
    Паведамленні
    50
    Дзякуй вялікі за парады cinqueturbo, для турбо, я не давяраў даць больш, таму што пік ціску мінулага з (у) 1,2 у 1,4 , "заўсёды, калі манометр, які ў мяне усталяваны не лопнуў" яшчэ раз дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    Правінцыя Бьеллы
    Паведамленні
    50
    Забыўся.. я не давяраў загрузіць карту з мод для EGR off, таму што я не быў занадта ўпэўнены, што паступіў правільна, у адпаведнасці з вас было правільна, ці я "сам вінаваты"??

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    але тое, што ты баішся, у загрузкі, а затым дыягназ на рукі, праверце, калі ён працуе ці няма, у мяжы, калі працаваць вы хочаце сказаць, што не было добра, і перапісаць арыгінал, але па меншай меры, ты зняў сумненні.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    Правінцыя Бьеллы
    Паведамленні
    50
    З ecm не бачу, таму што ў мяне няма драйвераў для тут я пайшоў на нос, не ведаючы дакладна, што я закрануў, у пазбяганне пашкоджанняў, я аддаю перавагу не загружаць...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    і г. д. нават калі вы кіроўца гэта экю, ён ніколі не скажа табе, як зачыніць egr, на падставе чаго ты зачынілася?
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    Правінцыя Бьеллы
    Паведамленні
    50
    Я закрыла прагі файл edc15 з egr off, і ў вочы, можа быць, у "чысціні" вы somilgliava да маёй, і таму я паспрабаваў зачыніць мяне, я ведаю, што вы не павінны рабіць гэтыя рэчы, але я хацеў паспрабаваць, у рэшце рэшт, я не давяраў загрузіць мод.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •