пасля таго як вы зрабілі скід тэчку, вяртаецца пусты.
пасля таго як вы зрабілі скід тэчку, вяртаецца пусты.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
У той час як для KTAG 6.070, дзе дзверы ўручную файл у update, што ты робіш?
Скончыце маркеры, занясіце файл Lxxx ў update, пачынае ён скідае і потым выдаліце?
Вы яшчэ не скончылі маркераў я яшчэ не спрабаваў у працы. На readme кажуць, проста перамясціць файл ў update.
У той час як x kess, калі вы хочаце паспрабаваць, усталяваўшы KESS_v2.08_SetupHT.exe якія даюць з kess v2 4036. Трапляе ў тэчку c:\Ksuite і калі пачаць ksuite, з ktag звязаць выходзіць ўсплывальнае акно памылкі hw. Мае і тое перавага, што, калі па памылцы запусціць ksuite, падлучанага да інтэрнэту вяртае памылку, што гульня не варта праграма. І захаваць інструмент.
Ок, дзякуй.
Вяртаючыся ў тэму топіка
Punto evo 1.3 multijet 95cv
MARELLI M8DF
ЗАПАСНЫЯ: 51892328
SW: 9743G201
HW: MJ8DFHW00P
Не закон, ні Шыны, ні Kline
Есць блокі кіравання, якія, як я думаў назад у віртуальны. І наадварот, Пеўнік, што які-небудзь файл фактычна на гэтай ecu, што kess v2 K100xxxx не мае.
Я думаю, што ты ведаеш мала інструментаў, якія вы, як ужо патлумачыў некалькімі карыстальнікамі, у вас ёсць 2 варыянты першы гэта тое, што калі ты ідэя, і я файлы ўнутры і sw вяртае файл, узятая з базы дадзеных, замест гэтага, калі вы непасрэдна чытання, чытайце файл ўнутры ecu.......не дастаткова 4 транзістараў для таго, каб вырашыць праблему.....
Калі для пратаколу, як чакаецца, чытання, віртуальная ты нават не опцыя "чытанне".