Па колькі квадратаў у вас riscalato?
Па колькі квадратаў у вас riscalato?
Не трэба, што riscaliate ўсе слупкі. Разлічыць тэрміны, якія патрэбныя для 80mm3 і запішыце іх у апошні слупок. У перадапошняй скапіруйце у памеры ў памеры значэння золата для 70mm3 і ідзіце інфармаваць ecu на крывых Вр восі мг у выніку чаго перадапошні біт у 7000, і апошні-8000. Відавочна, што на ўсіх картах, якія паведамляюць аб на восі i mg гэтыя ўсе ідуць зменены, як паказана вышэй, і вылічаныя значэння па восі Z для 80mm3
Я не разумею. Трэба змяніць толькі апошні слупок?не c, і патрэбны мод ад 50%нагрузкі і 1500giri?
Ах, зразумеў!што па-дурному я riscalavo ўсе..напрыклад, у гэтым выпадку edc15c7 апошнія тры слупка, то есць 90 95 100 load ідэнтычныя, так што можна пакінуць, што 90, так што гэта ўжо для 70mm3, што 95 75 мм3 і 100 load для 80mm3, то перайдзіце на вр у пачатку, і як кажа r5 змяніць апошні біт у 80-х, а перадапошні-на 75, а трэцяя-гэта ўжо 70! Правільна???так што мне здаецца, што мае сэнс
Modificamdo толькі двух апошніх слупкоў, я думаю, што вы не пачуеце столькі розніца ў машыне
Так, у самай справе, тое 80 мм3 б толькі да 100 load ўжо вы змаглі зрабіць тры апошніх 80 мм3 зрабіць яго на 75 замест залатых, 65 і перамясціць тое, што c-гэта ад 70 замест 60..але так, мне здаецца, перабольшаныя, і дзіўна, таму што, як вы кажаце, як правіла, яго ў працэнт, пачынаючы be ад 1500 у той час як у гэтым, так бы ўжо ў 900 абаротаў..не ведаю, я ў замяшанні
Ок errecinque вы пераканалі мяне не застаецца, што паспрабавацьпроста не магу месца чарнавік!
Чакаем давіда, мы бачым, што ен кажа. Але вы ведаеце, якое значэнне паставіць, каб 80mg?
Мне б вылічыць усе значэння слупкоў, 75 і 80-прапорцыі і такім жа чынам вылічыць таксама, што авансавыя плацяжы, безумоўна, гэта так, трохі сырога..не ведаю!! 80/70=1.14 напрыклад, 795×1.14=906 зша робяць тое ж самае, на дасягненні будуць за межамі 3 градусы прыкладна, улічваючы, што адзін павінен быць 43, але гэта з rail-1350 падымаючы rail будзе служыць менш, чым загадзя..я не ведаю, гэта тое, што я хацеў бы думаць, вядома, будзе формула, якая спрашчае ўсе, або, можа быць, мае развагі таму вада з усіх бакоў!