Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 25 11-20
    Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Citazione Першапачаткова Напісаў lupo564 Visualizza Messaggio
    калі ласка, хто-небудзь можа мне дапамагчы ? я страціў код аўтамагнітолы blaukpunkt car 2003
    лічбы, якія я знайшоў, з'яўляюцца наступныя GM020317547712 7 649 200 324
    будучы пачаткоўцам форуму я не магу спампаваць якія-небудзь праграмы карысным, то я спадзяюся,
    у ваша добрае сэрца
    Я заклікаю цябе чытаць правілы, і прадставіць у адпаведны раздзел, перш чым пытацца....
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Хлопцы, прабачце мае невуцтва, як я магу чытаць памяць eprom гэтых стэрэа?З дапамогай якога інструмента злучыцца?Я хацеў бы iniziarci зразумець што-тое, каб знайсці коды і як, каб зняць з can маемасць.
    Шкада, што да гэтага часу не магу спампаваць гэтую праграму, што ў вас апублікавана, аднак, як толькі я ей recquisiti я буду абнаўляць!Дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    каб прачытаць eeprom ўнутранай вы павінны desolder і чытаць і пісаць у школе з праграмістам, eprom, у чарзе загрузкі, проста чытаць нумар, які на корпусе, то есць з sw, што табе робяць, можа чэк у мяне парты лініі can, альбо трэба ўмяшацца ва ўнутраную памяць з sw на спецыяльных.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    7
    Я спадзяюся, што не памыліцеся. У мяне есць стары радыепрымач з пункту II серыі, але не яе код. Я хацеў ўсталяваць на аўто майго бацькі, так ен уплывае толькі на радые, а не касеты. Я адпраўлю дадзеныя аўтамагнітолы і, спадзяюся, атрымаць код.
    fiat punto low 7 649 372 316
    вр 937213864979
    blaupunkt

prod nr fiat 735 289 639
    дзякуй усім.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    прывітанне сябры я спрабую загрузіць праграму напісаў, але мне выходзіць messaaggio, як ніколі?
    ciccio84, вы не маеце дазволу атрымаць доступ да гэтай старонцы. Гэта пу? быць выклікана адной з наступных прычын:

Уліковы запіс карыстальніка можа не мець дастатковых прывілеяў для доступу да гэтай старонцы. Вы спрабуеце рэдагаваць чужы пост, доступ да функцый адміністратара ці да якой-небудзь іншай сістэмы зарэзервавана?
    Калі вы спрабуеце напісаць паведамленне, адміністратар адключыў ваш уліковы запіс, ці гэта можа быць чаканне актывацыі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў ciccio84 Visualizza Messaggio
    прывітанне сябры я спрабую загрузіць праграму напісаў, але мне выходзіць messaaggio, як ніколі?
    ciccio84, вы не маеце дазволу атрымаць доступ да гэтай старонцы. Гэта пу? быць выклікана адной з наступных прычын:

Уліковы запіс карыстальніка можа не мець дастатковых прывілеяў для доступу да гэтай старонцы. Вы спрабуеце рэдагаваць чужы пост, доступ да функцый адміністратара ці да якой-небудзь іншай сістэмы зарэзервавана?
    Калі вы спрабуеце напісаць паведамленне, адміністратар адключыў ваш уліковы запіс, ці гэта можа быць чаканне актывацыі.
    Яшчэ трэба дабрацца да парога карысныя паведамленні

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    7
    я знайшоў сайт, дзе увеўшы дадзеныя, і вы можаце мець чаргі і без аплаты. Цяпер, калі код з'яўляецца правільным, гэтага я не ведаю, нават, чаму я павінен зноў ўсталяваць стары радыепрымач. Калі і можна нейкі адмін, дайце мне код і ўбачыць, калі яна роўная...або, ці магу я дадаць спасылку на вэб-сайт.

дзякуй, чакаю пацверджання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў ciccio84 Visualizza Messaggio

Мне здаецца, гэта таму, што больш за палову паведамленняў, вы іх напісаны ў раздзеле слайд-шоў.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    паспрабуйце 2166

Citazione Першапачаткова Напісаў pescalazio Visualizza Messaggio
    Я спадзяюся, што не памыліцеся. У мяне есць стары радыепрымач з пункту II серыі, але не яе код. Я хацеў ўсталяваць на аўто майго бацькі, так ен уплывае толькі на радые, а не касеты. Я адпраўлю дадзеныя аўтамагнітолы і, спадзяюся, атрымаць код.
    fiat punto low 7 649 372 316
    вр 937213864979
    blaupunkt

prod nr fiat 735 289 639
    дзякуй усім.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    7
    Ок, дзякуй. Як толькі я магу, я падыходжу. яшчэ раз дзякуй усім

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima