Хлопцы, прабачце мае невуцтва, як я магу чытаць памяць eprom гэтых стэрэа?З дапамогай якога інструмента злучыцца?Я хацеў бы iniziarci зразумець што-тое, каб знайсці коды і як, каб зняць з can маемасць.
Шкада, што да гэтага часу не магу спампаваць гэтую праграму, што ў вас апублікавана, аднак, як толькі я ей recquisiti я буду абнаўляць!Дзякуй
каб прачытаць eeprom ўнутранай вы павінны desolder і чытаць і пісаць у школе з праграмістам, eprom, у чарзе загрузкі, проста чытаць нумар, які на корпусе, то есць з sw, што табе робяць, можа чэк у мяне парты лініі can, альбо трэба ўмяшацца ва ўнутраную памяць з sw на спецыяльных.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Я спадзяюся, што не памыліцеся. У мяне есць стары радыепрымач з пункту II серыі, але не яе код. Я хацеў ўсталяваць на аўто майго бацькі, так ен уплывае толькі на радые, а не касеты. Я адпраўлю дадзеныя аўтамагнітолы і, спадзяюся, атрымаць код.
fiat punto low 7 649 372 316
вр 937213864979
blaupunkt
prod nr fiat 735 289 639
дзякуй усім.
прывітанне сябры я спрабую загрузіць праграму напісаў, але мне выходзіць messaaggio, як ніколі?
ciccio84, вы не маеце дазволу атрымаць доступ да гэтай старонцы. Гэта пу? быць выклікана адной з наступных прычын:
Уліковы запіс карыстальніка можа не мець дастатковых прывілеяў для доступу да гэтай старонцы. Вы спрабуеце рэдагаваць чужы пост, доступ да функцый адміністратара ці да якой-небудзь іншай сістэмы зарэзервавана?
Калі вы спрабуеце напісаць паведамленне, адміністратар адключыў ваш уліковы запіс, ці гэта можа быць чаканне актывацыі.
я знайшоў сайт, дзе увеўшы дадзеныя, і вы можаце мець чаргі і без аплаты. Цяпер, калі код з'яўляецца правільным, гэтага я не ведаю, нават, чаму я павінен зноў ўсталяваць стары радыепрымач. Калі і можна нейкі адмін, дайце мне код і ўбачыць, калі яна роўная...або, ці магу я дадаць спасылку на вэб-сайт.
дзякуй, чакаю пацверджання
Ок, дзякуй. Як толькі я магу, я падыходжу. яшчэ раз дзякуй усім