Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Абмеркаванне: scodifica ed16c39

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    27

scodifica ed16c39

прывітанне ўсім, у гэтым блоку можна зрабіць scodifica за ўсе толькі з файла e2p?
    я павінен дзейнічаць толькі на flash?
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    Прывітанне глядзіце я не магу спампаваць, але калі гэта edc16c39, каб зрабіць яе часткова трэба scodificare толькі e2p, а яна ўсяго трэба зрабіць, як e2p, што flash. Што вы карыстаецеся для scodificare? ўручную або якая-то SW?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў walter_ie Visualizza Messaggio
    Прывітанне глядзіце я не магу спампаваць, але калі гэта edc16c39, каб зрабіць яе часткова трэба scodificare толькі e2p, а яна ўсяго трэба зрабіць, як e2p, што flash. Што вы карыстаецеся для scodificare? ўручную або якая-то SW?
    Прывітанне Вальтэр. Я ў scodifiche у мяне есць яшчэ адзін кар'ер. Тэхнічна і інструкцый, што змяшчае e2p, і што змяшчаецца ў ўспышкі, звязаныя з дадзенымі иммо? Я мяркую, што ў любым выпадку мы хочам, каб flash чытанне поўны тып bdm або дадзеныя иммо ляжаць у карты кіравання рухавіком, якія вы чытаеце з mpps напрыклад?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    Прывітанне Errecinque, глядзець, залежыць ад ecu на ecu,edc16 fiat маюць код у розныя месцы, 120cv edc16c39, калі я не памыляюся, то трэба зрабіць яе на flash, то есць c8, якія можна зрабіць толькі часткова на e2p, то есць 1-й версіі c39, што мае e2p па 4 кб, а другая версія, якая мае e2p-8 кб, дзе scodifica вы часткова на e2p, і ўсяго на e2p і flash. Ен ****llo тэхнічнай я не маю навыкаў, каб сказаць вам, якія дадзеныя есць ці як рука, ank'я, як і многія іншыя, я спадзяюся на SW, што такім чынам файлы і вам кажуць, дзе прачытаць, і з гэтых ecu у мяне не было праблем scodificare. Было б нядрэнна зразумець, што і як закрануць, але іх, я думаю, што спатрэбілася з damos, якія тлумачаць, біт у біт, што гэта такое, і столькі studio!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    27
    калі здаецца, гэта вы можаце scodificare толькі mod flash....затым вы павінны прачытаць у bdm.... вас, што праграмы, якія выкарыстоўваюцца для scodifica?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    Добры дзень, вядома, вы павінны прачытаць па BDM для scodificare, аднак робяць ўсе SW у продажы той ecu ты, што праграм scodifica ў вас??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Калі я не памыляюся, павінна быць зроблена на flash,я выкарыстаў толькі ў выпадку, і дае яму ж указанні, які файл апрацоўваць,да гэтага часу ніякіх праблем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    вы з ecuvonix або meucci

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    2

прывітанне ducato edc16c39 immo off, калі ласка

добры дзень, я пачатковец у куэста форуме, і мне здаецца, вельмі завершаны
    я або fiat ducato 2007 2.3 jtd edc16c39, і я хацеў бы иммо оф, калі cual яго лёс з sucesso з яго sw можа дапамагчы ance мне гэта зрабіць
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў марын Visualizza Messaggio
    добры дзень, я пачатковец у куэста форуме, і мне здаецца, вельмі завершаны
    я або fiat ducato 2007 2.3 jtd edc16c39, і я хацеў бы иммо оф, калі cual яго лёс з sucesso з яго sw можа дапамагчы ance мне гэта зрабіць
    нават калі табе робяць і публікуюць, як спампаваць, што ў вас толькі адно паведамленне, і ты нават не зрабіў прэзентацыю?
    Прытрымліваўся правілаў, прыходзіць да 80msg і, магчыма, будзеце ўзнагароджаныя
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •