Вынікі з 1 па 10 з 10

Абмеркаванне: Dtc off edc16c2 Mercedes e280 3.2

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266

Dtc off edc16c2 Mercedes e280 3.2

Усем добрай раніцы, я аддаў бы руку, каб зняць dtc 2626 з гэтага файла? Проста, каб выдаліць індыкатар, гэта нармальна, нават калі знікнуць усе dtc, так гэта машына для выпрабаванняў, вялікае дзякуй усім.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Прывітанне, Амін, калі вы хочаце зрабіць які-небудзь тэст clear 0CA6E6 і 0CA6E7 і ты ведаць, калі гэта працуе ці няма

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Мне гэта ўдалося, было 0CA6B6, усе роўна дзякуй на савет. Я не ведаю, разлік для Mercedes, так што я еду ў выпадку.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў амін Visualizza Messaggio
    Мне гэта ўдалося, было 0CA6B6, усе роўна дзякуй на савет. Я не ведаю, разлік для Mercedes, так што я еду ў выпадку.
    Прывітанне, Амін, я дзякую цябе за тое, што сказаў, які быў адрас, які працуе, такім чынам, я спадзяюся, што змагу зразумець, дзе я памыляюся ў разліках, што і я

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    дзякуй адрас адправіў ад сябе я перарабіў разлік на тое, што месца тут
    пачатак табліцы dtc = 0CA35B або 0CA35C
    пачатак табліцы swicth = 0CA5C6
    адрас dtc 2626 = 0CA53C
    разлік 0CA53C-0CA35B = 1И1/2 = F0+0CA5C6 = 0CA6B6 адрас жылле ад гарбаты
    я спадзяюся, што я зрабіў, што заўгодна, і я спадзяюся, што ты, калі ты іншых доказаў можа пацвердзіць гэта здагадка або smentirla (у гэтым выпадку мне давядзецца шукаць яшчэ)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Дзякуй!! Тады я зраблю іншыя тэсты....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Дзякуй сіска цяпер я па-за і мала карыстацца пк і яшчэ не ўдалося зрабіць у табліцы. Толькі я магу, з твайго дазволу я дадаю яе ў базе дадзеных, што я раблю ў раздзеле offlimit аснове

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Дзякуй сіска цяпер я па-за і мала карыстацца пк і яшчэ не ўдалося зрабіць у табліцы. Толькі я магу, з твайго дазволу я дадаю яе ў базе дадзеных, што я раблю ў раздзеле offlimit аснове
    Прывітанне Errecinque, не праблема, вы можаце спакойна дадаць у базу дадзеных, толькі я б чакаць, каб быць упэўненым на 100% дадзеных, што я даў, і тут у гульню ўступае Амін, што бачыў аўтамабіль, каб зрабіць доказы магчыма, развеяць любыя сумненні робяць іншыя доказы (якія ен ужо заявіў, што будзе)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    На жаль, мае тэсты, але, на шчасце для кішэняў маіх і майго партнера, мы знайшлі пакупніка на гэты аўтамабіль, так што цяпер мне патрэбен іншы для эксперыментаў.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прывітанне, Амін, я рады за вас і вашага партнера, каб выпрабоўваць цярпенне мы будзем жыць нават без
    для Errecinque :
    я знайшоў файл mercedes viano edc16c2 з dtc 2626 жылле, і ужываючы формулу, апісаную вышэй, я даваў адзін і той жа адрас, што быў жылле аўтарам файла, так што цяпер знойдзеныя дакладныя супадзення на 2 файла, калі вы хочаце, каб пакласці яго ў вашу базу дадзеных формул боегаловак ці вы хочаце, каб зрабіць яшчэ некалькі кантрольных вырашыш, а ты.
    З Павагай Сіска

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •