Усем добрай раніцы, я аддаў бы руку, каб зняць dtc 2626 з гэтага файла? Проста, каб выдаліць індыкатар, гэта нармальна, нават калі знікнуць усе dtc, так гэта машына для выпрабаванняў, вялікае дзякуй усім.
Усем добрай раніцы, я аддаў бы руку, каб зняць dtc 2626 з гэтага файла? Проста, каб выдаліць індыкатар, гэта нармальна, нават калі знікнуць усе dtc, так гэта машына для выпрабаванняў, вялікае дзякуй усім.
Прывітанне, Амін, калі вы хочаце зрабіць які-небудзь тэст clear 0CA6E6 і 0CA6E7 і ты ведаць, калі гэта працуе ці няма
Мне гэта ўдалося, было 0CA6B6, усе роўна дзякуй на савет. Я не ведаю, разлік для Mercedes, так што я еду ў выпадку.
дзякуй адрас адправіў ад сябе я перарабіў разлік на тое, што месца тут
пачатак табліцы dtc = 0CA35B або 0CA35C
пачатак табліцы swicth = 0CA5C6
адрас dtc 2626 = 0CA53C
разлік 0CA53C-0CA35B = 1И1/2 = F0+0CA5C6 = 0CA6B6 адрас жылле ад гарбаты
я спадзяюся, што я зрабіў, што заўгодна, і я спадзяюся, што ты, калі ты іншых доказаў можа пацвердзіць гэта здагадка або smentirla (у гэтым выпадку мне давядзецца шукаць яшчэ)
Дзякуй!! Тады я зраблю іншыя тэсты....
Дзякуй сіска цяпер я па-за і мала карыстацца пк і яшчэ не ўдалося зрабіць у табліцы. Толькі я магу, з твайго дазволу я дадаю яе ў базе дадзеных, што я раблю ў раздзеле offlimit аснове
Прывітанне Errecinque, не праблема, вы можаце спакойна дадаць у базу дадзеных, толькі я б чакаць, каб быць упэўненым на 100% дадзеных, што я даў, і тут у гульню ўступае Амін, што бачыў аўтамабіль, каб зрабіць доказы магчыма, развеяць любыя сумненні робяць іншыя доказы (якія ен ужо заявіў, што будзе)
На жаль, мае тэсты, але, на шчасце для кішэняў маіх і майго партнера, мы знайшлі пакупніка на гэты аўтамабіль, так што цяпер мне патрэбен іншы для эксперыментаў.
прывітанне, Амін, я рады за вас і вашага партнера, каб выпрабоўваць цярпенне мы будзем жыць нават без
для Errecinque :
я знайшоў файл mercedes viano edc16c2 з dtc 2626 жылле, і ужываючы формулу, апісаную вышэй, я даваў адзін і той жа адрас, што быў жылле аўтарам файла, так што цяпер знойдзеныя дакладныя супадзення на 2 файла, калі вы хочаце, каб пакласці яго ў вашу базу дадзеных формул боегаловак ці вы хочаце, каб зрабіць яшчэ некалькі кантрольных вырашыш, а ты.
З Павагай Сіска