Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 33

Абмеркаванне: Выдаленне flussomentro

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    108

Выдаленне flussomentro

Прывітанне ўсім, хто-небудзь з вас калі-небудзь выдалены flussomentro ад ecu на момант 3 серыі (188) 1.3 multijet ex 69 л. с. 2003 года?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў BlackFog Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, хто-небудзь з вас калі-небудзь выдалены flussomentro ад ecu на момант 3 серыі (188) 1.3 multijet ex 69 л. с. 2003 года?
    Навошта яго выдаляць? і датчык вырашальнае значэнне для прадукцыйнасці і аптымізацыі ўпырску...
    у вас праблемы перапаўнення з-за турба плюс?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    108
    Ды.. Я ўстаноўлены турбіны, 1620, інтэркулер ў 1.9 130cv, фільтр спартыўны, выдалены egr і правілы сябар всасывающую трубу, колы 14, і карту.., Але цяпер мне трэба выдаліць расходомер. Аўтамабіль мае 153cv (rullata)

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    я, як правіла, гора гэта, каб падштурхнуць яе ледзь-ледзь 55229869 з 3-3,2 Бар
    І вымяральнік масы паветра не выдаліць сапраўды...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Azz пяць з народа джульета 170cv ці можаце вы даць больш за 3 бар boost? і потым, хто будзе майстрам??
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    Azz пяць з народа джульета 170cv ці можаце вы даць больш за 3 бар boost? і потым, хто будзе майстрам??
    Baaa я не хацеў, лушчак сапсаваць ў гэтую авантуру, але былі вымушаныя амаль у вас есць прамы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    108
    На электроннай 75cv і тое 90cv ведаю, як выдаліць яго.. Але на 70cv не магу яшчэ.. Паспрабуйце аўтамабіль мод з flussomentro off, і ты зразумееш розніцу

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    На электроннай 75cv і тое 90cv ведаю, як выдаліць яго.. Але на 70cv не магу яшчэ.. Паспрабуйце аўтамабіль мод з flussomentro off, і ты зразумееш розніцу
    Не, не думай, што я не спрабаваў выключаючы ўжо DTC можна адключыць maf і ен аўтаматычна перамыкаецца з MAP..
    але ты не атрымаеш ціскам прагрэсіўнай і эфектыўнай, як, што МАФ, што цябе чытае 1200-1400 мг паветра відаць, што ен для стратэгія задае значэнне, max 600 мг
    Затым таксама modando тое, 600mg, як фіксаванае значэнне 1000 1200 1400 не ўдалося атрымаць рэзюмэ, што ен з maf... "230cv"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    108
    Не, не думай, што я не спрабаваў выключаючы ўжо DTC можна адключыць maf і ен аўтаматычна перамыкаецца з MAP..
    але ты не атрымаеш ціскам прагрэсіўнай і эфектыўнай, як, што МАФ, што цябе чытае 1200-1400 мг паветра відаць, што ен для стратэгія задае значэнне, max 600 мг
    Затым таксама modando тое, 600mg, як фіксаванае значэнне 1000 1200 1400 не ўдалося атрымаць рэзюмэ, што ен з maf... "230cv"
    Не перастае вучыцца.. Можа быць, можа быць, я раблю памылку-то "памылкі" у remap, якія затым ухіляючы flussomentro аўтамабіль аднаўляецца і ідзе лепш.. Ці, можа быць, можа быць, што, калі вы выдалілі flussomentro вы не фанера ў доўг некалькі значэнняў, якія трэба змяніць.. справа ў тым, што мы хацелі б, добрае параўнанне, так лепш зразумець і прыйсці да высновы, лепш

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Не перастае вучыцца.. Можа быць, можа быць, я раблю памылку-то "памылкі" у remap, якія затым ухіляючы flussomentro аўтамабіль аднаўляецца і ідзе лепш.. Ці, можа быць, можа быць, што, калі вы выдалілі flussomentro вы не фанера ў доўг некалькі значэнняў, якія трэба змяніць.. справа ў тым, што мы хацелі б, добрае параўнанне, так лепш зразумець і прыйсці да высновы, лепш
    Лушчак той зрабіў, каб трымаць яе ў вітрыне машыну?
    яны заўседы гатовыя зрабіць параўнанне.. Правінцыі ???

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •