Прывітанне ўсім, хто-небудзь з вас калі-небудзь выдалены flussomentro ад ecu на момант 3 серыі (188) 1.3 multijet ex 69 л. с. 2003 года?
Прывітанне ўсім, хто-небудзь з вас калі-небудзь выдалены flussomentro ад ecu на момант 3 серыі (188) 1.3 multijet ex 69 л. с. 2003 года?
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Ды.. Я ўстаноўлены турбіны, 1620, інтэркулер ў 1.9 130cv, фільтр спартыўны, выдалены egr і правілы сябар всасывающую трубу, колы 14, і карту.., Але цяпер мне трэба выдаліць расходомер. Аўтамабіль мае 153cv (rullata)
я, як правіла, гора гэта, каб падштурхнуць яе ледзь-ледзь 55229869 з 3-3,2 Бар
І вымяральнік масы паветра не выдаліць сапраўды...
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Не, не думай, што я не спрабаваў выключаючы ўжо DTC можна адключыць maf і ен аўтаматычна перамыкаецца з MAP..
але ты не атрымаеш ціскам прагрэсіўнай і эфектыўнай, як, што МАФ, што цябе чытае 1200-1400 мг паветра відаць, што ен для стратэгія задае значэнне, max 600 мг
Затым таксама modando тое, 600mg, як фіксаванае значэнне 1000 1200 1400 не ўдалося атрымаць рэзюмэ, што ен з maf... "230cv"
Не перастае вучыцца.. Можа быць, можа быць, я раблю памылку-то "памылкі" у remap, якія затым ухіляючы flussomentro аўтамабіль аднаўляецца і ідзе лепш.. Ці, можа быць, можа быць, што, калі вы выдалілі flussomentro вы не фанера ў доўг некалькі значэнняў, якія трэба змяніць.. справа ў тым, што мы хацелі б, добрае параўнанне, так лепш зразумець і прыйсці да высновы, лепш![]()