Выдаліць Усе..
Або, а таксама атрымаць калектар 147 E3 усе ў ал
Выдаліць Усе..
Або, а таксама атрымаць калектар 147 E3 усе ў ал
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Тады, перш за ўсе, вялікі дзякуй за адказы, вы былі разагрэтыя, то прыходзіцца выбіраць паміж калектар новы (350) або перапрацавана без swirl (150-200), я вырашыў выдаліць тры астатнія клапаны з майго зборніка, я разарваў клапаны з іх штыфт, напаказ, загваздкі, я разьбовае адтуліну з мужчынам, ад 6 закрыта адтуліну шрубай і багатыя тармозіць філе, я выдаліў ўтулкі, укладышы з пластыка, на якім круцяцца загваздкі для прадухілення sfilandosi траплялі ў рухавік ўсе дасведчаныя з чысткі калектара, які быў запоўнены так, што дзярмо, што я не магу зразумець, як ен працуе, іншыя, што разлікі гідрадынамікі!!!
выдаліць swirl , ужо было з'едзена , я спадзяюся, няма пашкоджанняў , выдаленні swirl ад ecu , і ен кампенсуе геаметрыі turbo і карту ледзь-ледзь
Сення я зачыніў усе даказана машыны, нічога, што, здаецца, не палепшылася, а нават пагоршылася, у гэты момант я павінен бачыць, хто ісці, каб перапрызначыць блок кіравання такім чынам, каб аднавіць тое, што было страчана, і, магчыма, адключыць Swirl сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, вы кажаце, што, вы ведаеце, да каго я магу звярнуцца паміж міланам і Лодзі??
я выдаліў толькі лапаткі, не выдаляючы загваздкі, так што я не быў вымушаны нават заткнуць дзіркі загваздак![]()
Я хацеў выдаліць з кантактаў, каб пазбегнуць якой-небудзь паломкі, вы ведаеце, што не існуе не можа парушыць, і затым загваздкі знешніх пачаў быць абязводжванне, таму я спадзяюся, што праблему ліквідавалі з bloccacuscinetti, што я выкарыстаў у якасці bloccafiletti.
Я заўважыў, яшчэ адна праблема ў калектар з пластыка, па меры таго, рухавік працуе забіваюцца ў нападзе egr на впускном пакідаючы ****** праход вузкі для выхлапных газаў, якія, будучы сканцэнтраваны толькі ў адной кропцы на калектары, як правіла, fonderlo, у агульным, у фіят, каб вырашыць праблему, яны стварылі іншую.
Cinqueturbo параіў калектар 147 €3 ў вас, у выпадку, калі код дэталі не магу знайсці яго ў абарот??
Парады для карты??
прывітанне, хлопцы... у маім файле джульеты 170 edc16c39 я не знаходжу ў 2d карты swirl... я спрабаваў і ricarcato некалькі разоў,нават confrondando 2d, знойдзеныя ў інтэрнэце, каб убачыць што-то накшталт,але нічога.... хто-то можа даць яму паглядзець і даць свае меркаванне? мне сказалі, знаходзяцца ў канцы карты,неўзабаве пасля таго, як лім prex rail, але я шукаў і даследаваў некалькі разоў, але я не знаходжу нічога, што якая-то такая, з крывымі 2d swirl праглядаў онлайн
вось файл, у дадатак, на ecm няма драйвераў сумяшчальных, але я не думаю, зменіце нічога,а ў тым, што swirl off назад, толькі ў 2d...
дзякуй, у бліжэйшы час![]()
АСАБЛІВАСЦІ ЗБОРНІКА ASPIRAZIONE.zip
Я прачытаў большую частку абмеркавання і прыкладаю гэта pdf знайсці ў сеткі, спадзеючыся, што зможа пераканаць нават тых, хто арганізацыі насцярожана ставяцца да дамоўленасцяў функцыі гэтых клапанаўна жаль, мабыць, схільныя да паломкі і, такім чынам, танней ліквідаваць іх, аднак, на мой погляд, у ідэальных умовах могуць быць эфектыўнымі, у асноўным, каб збіць вокіслы азоту
выбачайце, але кіраўніцтва гэта адключыць яго ад ecm тытана?