Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 18 з 18

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Калі не дасягне парога не ў вас сродкі, каб зрабіць нічога, акрамя як чытаць.
    А таксама я не менш, я палітык, каб быць уключаны, у мяне ўсе функцыі заблакаваныя.
    Адрозненні, якія вядомыя, можа быць, есць кантрольныя сумы, будзьце ўважлівыя, нават таго, што.
    Прывітанне
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    9
    Ну зорачкамі пакрылі імя самай папулярнай пошукавай амерыканскі...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    9
    Ды я гэта зразумеў, праблема ў тым, што я быў уцягнуты ў дтз, у якім шкода перавышае кошт аўтамабіля.
    У асноўным касметычныя пашкоджанні, але калі я хачу аднавіць аўтамабіль, я павінен ingegnarmi ў чым-то. Бачыў, што studio электронная тэхніка праграмавання EEPROM трохі разумею.
    Калі хочаце, звяжыцеся са мной у прыват, не цяжка аднавіць мая **** відаць, што гэта-мае імя карыстальніка, што выкарыстанне тут пры дапамозе гайкі і заканчэнне тыповай ўліковага запісу ******.
    Дзякуй яшчэ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    9
    ок, я зразумеў, што вы не параіліся са мной сам-насам.
    Я па-ранейшаму хацеў бы спытаць пару рэчаў, калі я магу.
    Я чытаў шмат дыскусій па нагоды скіду эбу сістэмы нпб, і я бачу, што многія хлопцы нічога не робяць, паспрабуйце загрузіць файлы, якія знаходзяцца ў інтэрнэце, і калі ласка, праверце, калі кантрольная лямпа згасае.
    Мне здаецца, што выкарыстоўваць менавіта індыкатар, як зваротная сувязь, выключаецца толькі калі вы загрузілі файл, правільна, што не ўяўляе часопісаў рэзкае запаволенне?
    Іншымі словамі, індыкатар патухне, толькі ў выпадку, калі сістэма вяртаецца аперацыйнай і добра працуе?
    З павагай і яшчэ раз дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Вядома, вы пасля адноснага выраўноўвання з дыягназам.
    Прыватныя кантакты і іншае не я дзякуй адмін, які вырашыў revocarmi карыстальнікаў, увод у maintenance mode.. калі ж ен разумее, што гэта не так, у мяне будзе больш сродкаў, каб дапамагчы. да гэтага я тут і чакаю, калі ідзяце па спасылцы, на флеге або ў горшым выпадку, што мяне забаніць зноў.
    Хто будзе жыць, будзе!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    9
    ОК! вы думаеце, што простая дыягностыка з ELM327 цалкам дастаткова?
    Я не разумею, што маецца на ўвазе асабістыя кантакты, але гэта не здавалася злачынствам падатковую e_m_ail на ваш адрас электроннай пошты, каб мы маглі лепш параўноўваць на двайковыя файлы, пра якія я кажу.
    Наадварот, прадухіліць гэтыя рэчы, мне здаецца, свайго роду таталітарызм

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    я вызначана, відавочна, і быў названы абразлівым..
    не будзем пра гэта.. вайна fessi мяне не цікавіць.
    я ўсе жыцце і жыву... я.. тады, калі хто-небудзь хоча танцаваць, хто-то, безумоўна, я апошні, хто падымаецца з крэсла,
    а вяртаючыся да нас, я думаю, не з elm327 на peugeot я не вельмі ўпэўнены, думаю, лепш delphi.
    Слова эксперты, відавочна,

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    9
    Цалкам з вамі згодны.

Delphi ў мяне няма, на жаль. Але ELM327 не павінны ўжо выявіць усе паведамленні аб памылках ECU?
    Вы можаце адправіць мне паведамленне на мой адрас электроннай пошты так, што мы абменьваемся файламі, аб якіх мы казалі?
    Я хацеў бы сапраўды велізарную карысць! Цяпер, як цяпер я затрымаўся ў рамонт, ты сапраўды вельмі важна!
    Мой адрас blueslevin[at]g_m_a_i_l***** (вядома, прыбраўшы працяжнік і замяніўшы [at] на сімвал).
    Дзякуй загадзя!!

У любым выпадку, калі вы не хочаце, звяжыцеся са мной, ці вы супраць асабістых паведамленняў я разумею, проста, што вы мне напішыце ніжэй і я паспрабую і іншыя рашэнні.
    Дзякуй ў любым выпадку!

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •