Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 20 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Перачытваючы ваш пост, каб паспрабаваць зразумець што-то ў мяне быў flash
    "Практычна ў паспрабуйце напісаць гэта Y з Mpps вы пасадзілі эбу"
    Але прабачце, ен хацеў, каб запіс файла 2,560 Kb з MPPS?
    І Mpps не папярэдзіла, што памеры не былі compadibbili?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    Няма cinqueturbo, магчыма, я быў не ясна, файлы k я адправіў, былі тыя ложка, bdm не тыя ложка cn mpps, праблема была ў тым, што яна не магла аднавіць у bdm, аднак у рэшце рэшт я вырашыў, потым асобныя файлы і файлы падзеленыя мала змяняецца, праблема была ў тым, што мы не маглі пісаць мікра-xk l пашырэнне файла было па-іншаму, таму мы не маглі пісаць усе, а ўсе казіно было выклікана рэзервовага капіявання ke я, знайшоў іншы ecu роўна, прачытала яго, кланаваная што пасадзілі, і экю, і адмыкнутая.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў walter_ie Visualizza Messaggio
    Няма cinqueturbo, магчыма, я быў не ясна, файлы k я адправіў, былі тыя ложка, bdm не тыя ложка cn mpps, праблема была ў тым, што яна не магла аднавіць у bdm, аднак у рэшце рэшт я вырашыў, потым асобныя файлы і файлы падзеленыя мала змяняецца, праблема была ў тым, што мы не маглі пісаць мікра-xk l пашырэнне файла было па-іншаму, таму мы не маглі пісаць усе, а ўсе казіно было выклікана рэзервовага капіявання ke я, знайшоў іншы ecu роўна, прачытала яго, кланаваная што пасадзілі, і экю, і адмыкнутая.

тое, што я спрабаваў сказаць я

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў walter_ie Visualizza Messaggio
    Eeee праблемы і разумець адзін аднаго з клавіятуры...
    я зразумеў, што брэх прачытана BDM пасля блока з Mpps, што, можа быць, ен хацеў напісаць файл 2,560 Kb
    але не разумею, як ніколі ў мікра-мы абодва ўвайшлі або выйшлі файл больш, чым звычайна...
    розніца пасля таго, як у адзін файл, або 3 асобныя файлы есць і нават выдатна..
    ці ведаеце вы падзяліць файл ад 2,560 Кб у 3 асобных файла ў 4 кб 513Kb 2,048 KB?
    не лушчак, проста есць гіды на форуме, вядома.. але ўсе ж трэба нам галавы свежым...
    маючы 3 асобныя файлы, і значна прасцей зразумець, doverà прылада і паспрабаваць пісаць па асобнасці Eprom Micro Flash..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    Праблема з мікра не sussisteva. Мая рэзервовая копія была дрэннага!! Я нават я файлы падзеленыя, а не я іх размяшчае, але доказаў я зрабіў, і nn, здолеўшы напісаць мікра ў bdm я думала, k mpps б і даюць, а не маей копіі не было добра, усе іх. Шмат разоў, на жаль, у c, вы страціце ў шклянку з вадой, асабліва, калі вы не першы чалавек, працаваць на ecu. Цяпер я ведаю, што рэзервовае капіраванне з аднаго інструмента на іншы, не вельмі добра (файл micro flash e2p асобна я маю на ўвазе) xk мяняюцца пашырэння, а затым, калі неабходна запісаць з файла ў bdm на ecu, неабходна пераканацца, што яны былі зробленыя з таго ж самага інструмента.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    прабачце, але калі мы перапішам ў школе ў bdm павінна пачаць ноо?
    проста хто-то мае файлы ori

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў leo_sg Visualizza Messaggio
    прабачце, але калі мы перапішам ў школе ў bdm павінна пачаць ноо?
    проста хто-то мае файлы ori
    Я затрымаўся з галавой... таму што не можаце ўпусціць вялікі файл ўнутры варта ecu.. і як пусціць у бутлю 54L добрага віна ўнутры бутэлькі ліманаду...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    Сапраўды, хто-то іншы, што той жа файл з аднолькавымі нумарамі

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў leo_sg Visualizza Messaggio
    Сапраўды, хто-то іншы, што той жа файл з аднолькавымі нумарамі
    Eeee, але ен трымае яго праблемы і што ен файл з 2,560 Kb то есць Eprom Micro Flash усе ў адным...

інструмент, відавочна, калі ідзе пісаць Мікра-ідзе ў блок..

яму трэба ЬК з 3 асобнымі файламі, так sceveri індывідуальна Micro Flash Eprom

і я не канцэнтрацыі распакаваць яго ў гэты момант таксама таму, што ў мяне будзе лес 2-3 разы на ўвазе, lucina..

vaglielo растлумачыць тое, як ен павінен гэта зрабіць, улічваючы, што не можа нічога спампаваць

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Eee і правілаў, на што рогне.. Але ніколі не бачыў Пеўня, або CMD Чытаць 2,565 і інструмент ідэнтычны 2,560 Kb

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •