Стар. 16 з 18 PrimaПерад ... 61415161718 АпошняеUltima
Вынікі ад 151 да 160 175
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    хлопцы, наогул, гэта абмеркаванне ці страцілі пасля забароны розных карыстальнікаў, сярод якіх я...я гляджу на файл у 2d, і я часта лаўлю сябе вр ад максімальнага значэння 6200 мне было цікава, калі б яны былі ўласцівыя абаротаў рухавіка, улічваючы, што ў некаторых картах, педаль, я лічу, гэта значэнне ў якасці максімальных абаротаў, зададзеных у той час як у іншых, спыняюцца ў 4500. Да жаль, да гэтага часу не магу зразумець, як распазнаваць розныя карты, і пасля перыяду вымушанай прыпынку я вярнуся да вывучэння гэтага файла

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    хлопцы, наогул, гэта абмеркаванне ці страцілі пасля забароны розных карыстальнікаў, сярод якіх я...я гляджу на файл у 2d, і я часта лаўлю сябе вр ад максімальнага значэння 6200 мне было цікава, калі б яны былі ўласцівыя абаротаў рухавіка, улічваючы, што ў некаторых картах, педаль, я лічу, гэта значэнне ў якасці максімальных абаротаў, зададзеных у той час як у іншых, спыняюцца ў 4500. Да жаль, да гэтага часу не магу зразумець, як распазнаваць розныя карты, і пасля перыяду вымушанай прыпынку я вярнуся да вывучэння гэтага файла
    Ды ёсць вр settings залішне пры 6200 абарачэннях....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    3
    Добры адказ sla

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    добры вечар, хлопцы, я, працягваючы працаваць на файл размясціў у гэтай тэме, г. зн. delta 1.6 mjt і ў частцы памылак, якія па меры я бачу, што вы здзейснілі і выправіць у мяне ёсць адчуванне за рулём, што б хто-то мне растлумачыць...на практыцы я напісаў розныя файлы на маёй машыне і ўражанне гэта тое, што толькі што напісанае аўтамабіль дае прадукцыйнасці,то, як праходзіць час, здаецца, як "звісаць" ці уравниваться, калі такім чынам яны хочуць сказаць, і, здаецца, вярнуцца цішэй.Мой пытанне: так як я неспрактыкаваны цалкам магчыма, што "дотыку" ці "дотыку" абмежавальнікі або рэчы, розны ў аўто вядзе сябе спачатку ў адзін бок, потым у іншую, або "я раблю ногі" і паляпшэння, становіцца паступова "нармальны"?так цікава, каб высветліць, калі гэта толькі ўражанне або няма

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Па мне, гэта тое, што мы прывыкаем да новай улады, і таму нам здаецца, што аўтамабіль ідзе больш павольна, першых дзён.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Па-мойму, гэта проста звычка.....

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    добры вечар усім, хлопцы,я хацеў бы падзяліцца з вамі файлам, з якога я здымаю ўжо некалькі тыдняў з маёй дэльце і другі файл, які я толькі што скончыў загружаць на ecu, і што тэст заўтра...не ведаю, калі я іду ў правільным кірунку, але файл, з якім падарожжа ўжо трохі ідзе дастаткова добра,каб цяпер нічога не паліць і прадукцыйнасць не дрэнна, параўноўваючы з арыгінальнай карце ад "ape car" хе-хе.
    Я хацеў бы раскрыць праўдзівы патэнцыял гэтага рухавіка і можа ў поўнай меры скарыстацца дзякуй за гэты дзіўны свет chiptuning!
    вось файлы DELTA MOD КАНЧАТКОВЫМ рахунку TURBO OKLAMBDA.rarDelta mod шосты пары+.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    добры вечар усім, хлопцы,я хацеў бы падзяліцца з вамі файлам, з якога я здымаю ўжо некалькі тыдняў з маёй дэльце і другі файл, які я толькі што скончыў загружаць на ecu, і што тэст заўтра...не ведаю, калі я іду ў правільным кірунку, але файл, з якім падарожжа ўжо трохі ідзе дастаткова добра,каб цяпер нічога не паліць і прадукцыйнасць не дрэнна, параўноўваючы з арыгінальнай карце ад "ape car" хе-хе.
    Я хацеў бы раскрыць праўдзівы патэнцыял гэтага рухавіка і можа ў поўнай меры скарыстацца дзякуй за гэты дзіўны свет chiptuning!
    вось файлы DELTA MOD КАНЧАТКОВЫМ рахунку TURBO OKLAMBDA.rarDelta mod шосты пары+.rar
    Добры Дзень, Іосіф,
    дзякуй за абмен, але, як вы заўважылі, спампаваць з сайта заблакаваныя, так што бескарысна размяшчаць матэрыял, які не можа быць сумесна з усімі, але толькі з адмін.
    Калі адмін вырашыць, рабіць рэгулярныя майстэрства на wp, мы ўсе былі б ўдзячныя.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Вы спрабавалі папрасіць тлумачэнні па гэтым пытанні? Можа быць, вы якія-небудзь меры дысцыплінарнага адбываецца ў выніку некаторага парушэння правілаў.

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Вы вельмі актыўны карыстальнік і гэта ганьба трымаць

Стар. 16 з 18 PrimaПерад ... 61415161718 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы