з карты, вырашае ,у адным выпадку пасля 20 дзен мне прыйшлося замяніць рухавік, але калі тып быў ад 2-х гадоў, што ен пачаў мець праблемы і паглынала ўсе шчоткі для бесперапынных запускаў доўгія
з карты, вырашае ,у адным выпадку пасля 20 дзен мне прыйшлося замяніць рухавік, але калі тып быў ад 2-х гадоў, што ен пачаў мець праблемы і паглынала ўсе шчоткі для бесперапынных запускаў доўгія
Хлопцы, даўно я што-то чуў пра рашэнне гэтай праблемы, так адрозніваецца ад таго, што вы працытавалі. Рашэнне было з дапамогай рэле, але я не памятаю добра, у падрабязнасцях, як яны праходзілі ўвесь працэс і спасылкі. Хто-небудзь з вас што-то ведае?
так, я бачыў, устаноўлены гэтыя рэле, але я думаю, што карту зрабіць працу больш чыстай.....з рэле (па крайняй меры тое, што бачыў я): павярніце ключ запальвання калі стартар адразу назад павярнуць стартар занадта хутка, і я думаю, што з цягам часу ідзе адразу на пенсію....калі вы чакаеце трохі лепш.....
пацвярджаю, карта і чыстая праца, і лепш з цягам часу
Сісі я ведаю, што карта-гэта значна больш чысты і выпраўлена, але гэта было з цікаўнасці, ці ведае хто-небудзь, як veiene афармлення працэдуры і розныя спасылкі.
Не ведаю, як рабіць спасылкі, таму што я не зацікаўлены.....толькі водступ аўтамабіль з рэле я гляджу, і вы ведаеце,
Я схему рэле, якое перадаў мне адзін сябар, які працаваў у skoda,дзе я меў на ўвазе, што была мадыфікацыя афіцыйнага skoda.
Змяненне рэле кіраваным перайсці на ******** і паглядзець, колькі мае супраціў у залежнасці ад тэмпературы рухавіка, але патрабуецца рэле з выхаду 87а інтэрфейсу паралельна, толькі ў момант пуску рухавіка і падману на супраціў/тэмпература рухавіка...Дакладна вы ўсе робіце карту або рэле залежыць ад таго, колькі ен хоча выдаткаваць кліент.............