Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 32

Абмеркаванне: цеплы старт гольф 4

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    112
    з карты, вырашае ,у адным выпадку пасля 20 дзен мне прыйшлося замяніць рухавік, але калі тып быў ад 2-х гадоў, што ен пачаў мець праблемы і паглынала ўсе шчоткі для бесперапынных запускаў доўгія

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    108
    Хлопцы, даўно я што-то чуў пра рашэнне гэтай праблемы, так адрозніваецца ад таго, што вы працытавалі. Рашэнне было з дапамогай рэле, але я не памятаю добра, у падрабязнасцях, як яны праходзілі ўвесь працэс і спасылкі. Хто-небудзь з вас што-то ведае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    так, я бачыў, устаноўлены гэтыя рэле, але я думаю, што карту зрабіць працу больш чыстай.....з рэле (па крайняй меры тое, што бачыў я): павярніце ключ запальвання калі стартар адразу назад павярнуць стартар занадта хутка, і я думаю, што з цягам часу ідзе адразу на пенсію....калі вы чакаеце трохі лепш.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    112
    пацвярджаю, карта і чыстая праца, і лепш з цягам часу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    108
    Сісі я ведаю, што карта-гэта значна больш чысты і выпраўлена, але гэта было з цікаўнасці, ці ведае хто-небудзь, як veiene афармлення працэдуры і розныя спасылкі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў BlackFog Visualizza Messaggio
    Сісі я ведаю, што карта-гэта значна больш чысты і выпраўлена, але гэта было з цікаўнасці, ці ведае хто-небудзь, як veiene афармлення працэдуры і розныя спасылкі.
    вось пару фотаздымкаў, абрэзаць de internet, як зрабіць спасылкі, (прабачце, калі вы не бачыце добра, але вы разумееце, у роўнай ступені)
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Не ведаю, як рабіць спасылкі, таму што я не зацікаўлены.....толькі водступ аўтамабіль з рэле я гляджу, і вы ведаеце,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alfiuccio Visualizza Messaggio
    Не ведаю, як рабіць спасылкі, таму што я не зацікаўлены.....толькі водступ аўтамабіль з рэле я гляджу, і вы ведаеце,
    Дзякуй �

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Я схему рэле, якое перадаў мне адзін сябар, які працаваў у skoda,дзе я меў на ўвазе, што была мадыфікацыя афіцыйнага skoda.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Змяненне рэле кіраваным перайсці на ******** і паглядзець, колькі мае супраціў у залежнасці ад тэмпературы рухавіка, але патрабуецца рэле з выхаду 87а інтэрфейсу паралельна, толькі ў момант пуску рухавіка і падману на супраціў/тэмпература рухавіка...Дакладна вы ўсе робіце карту або рэле залежыць ад таго, колькі ен хоча выдаткаваць кліент.............

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •